Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OLTCIT > Masina mea Oltcit

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 14-10-09, 22:59   #1
manu_96xls

Stage 5
 
manu_96xls's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2,465
Member of:
[Moderators]
[Virtual Tuning]
Default Reguli de postare pe secțiunea "Mașina mea-Oltcit"

În această secțiune - Mașina mea , sunt permise numai topicurile cu prezentarea cât de cât amplă a autovehicului, date tehnice, fotografii, și tot ce ține de acesta, povestioare și modificări. Sunteți rugați a nu deschide topicuri fără poze sau date tehnice, dacă însă vor fi topicuri care vor încălca aceste reguli vor fi închise.

Nu sunt permise topicurile cu "ce-mi iau", "cu ce preț să vând această mașină" și altele de gen care au fost șterse/mutate în ultima vreme....
Nu sunt permise linkuri către alte forumuri.
Încercați să vă mențineți un mod civilizat de discuție, și aici mă refer la binecunoscutul "sistem mIRC-ist"... Nu prescurtați, vă aflați pe un forum, aveți TOT timpul să scrieți corect din punct de vedere gramatical.
Când postaţi aveţi o căsuţă cu preview post, dacă știţi că postul vostru este mai mereu șters sau corectat , şi vă întrebaţi de ce ? ,Dacă daţi preview, aveţi posibilitatea de a vedea cum l-aţi scris .E corect , lezează pe cineva parerea dată .Aţi zice ce aţi scris în faţa cuiva, la un show auto? ... Sau... Cum aş spune asta faţă în faţă la un show?

După cum ați putut observa , încercăm să punem lucrurile într-o anumită ordine pe secțiunea Oltcit şi dacă suntem o comunitate să ne purtăm ca atare adică să ne ajutăm.
Topicurile au fost redenumite după un șablon ( destul de simplu ) și pe care o sa vă rog să îl urmați la postarea unor noi topicuri.

Ex : model - număr înmatriculare - scurtă descriere

Oltcit Club 11RL - B XX YYY - în restaurare
Sau recondiţionat , nu conteză ce alegeţi dupa model - număr de înmatriculare , dar să alegeţi cele două cum este în modelul de mai sus, aşa va fi o mai bună organizare , iar căutarea se va face mult mai lejer

Pentru ajutor sau alte probleme puteți contacta echipa de moderatori.
__________________
Second to a hammer , a cable tie can fix anything!

Last edited by bodyspeed; 16-10-09 at 07:51.
manu_96xls is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -