![]() |
re: Tico SL - Carabusu'
Ca o rugaminte :P, cumpara 2 amortizoare nu schimba doar pe stanga sau doar pe dreapta !
Totusi am evoluat un pic din era in care reparam dacia cu un patent si o bucata de sarma. |
Quote:
Stai linistit ca nu fac eu carpeli de genu asta,nu ma joc eu cu viata mea...;) |
Luna asta daca da Domnul intra si buburuza mea in service...m-am hotarat sa schimb si placutele de frana si uleiul pe linga amortizoare si soc...era sa uit de antigel si lichid de frana...
Dupa intra la colantat...am gasit la un prieten de a lu` taica-miu...acu sper sa iasa bine... Iar in timpul liber,sambete si duminici voi vopsi si monta ornamente,tre sa montez mp3 player-ul,lampile pt portiere iar dupa ce iau vacanta daca am noroc cu finantele sa pun si difuzoarele...ioi... Iar daca daca ajung intreg pina in august sper sa fac Transfagarasanul cu inca cativa prieteni...dar ca intotdeauna...finantele... Nush cum se face,da parca am o gaura neagra in buzunar de o luna in coace... |
ce noutati la TICO-zaur?
|
7 Attachment(s)
Pot spune ca da ... da mai e un pic de lucru la ea ...
Am curatat interiorul complet, am scos scaune ... tot ... aspirat serios, dat cu peria cu biocarpet, acum arata si pute misto.Am mai schimbat niste grile aeratoare, mai am doua, pe capete care intra mai greu si ... tre sa vad cum le pun ... I-am pus o baterie noua, Bosch, ca aia veche era praf si pubere si am cumparat si 3 litrii de ulei Castrol Magnatec 10w40 si un filtru sa il schimb ca si asta se cam cere ... Am reusit si am montat si mp3-ul si difu-urile si lampile pt portiere dar doar pe fata deocamdata ... Mi-am luat sculele cu mine, dif-urile, mp3 player-ul, niste haine de schimb si am dat carbuni ... Am dat fetele de la usi jos, mare chin cu scos manivelele la geamuri, am masurat difuzorul in diametru, am trasat fumos cu compasul, am taiat cu cutter-ul materialul si dupa cu un fierastrau mic, am pus si lampile, au venit la fix toate Dif-urile chiar daca au pozitia aia, permit geamului sa coboare un pic mai mult de jumate, imi ramine cam 10 cm din geam afara din cauza macaralei, nu a geamului, cand am verificat geamul era coborat complet si nu atingeau su am zis ca-i ok, asta este, o sa caut niste inele distantiere sa pun, aici pot spune ca nu prea am avut noroc chiar daca adincimea de instalare e de 37 mm. Am tras sarmele, tre sa mai pun un tub intre portiera si caroserie, ce am avut la mine era prea mare si nu intra intr-una din gauri . Am avut ceva de munca la legaturi ca mufele care le-a avut masina au fost taiate si s-a lipit direct o mufa de Matiz si era o mare incalceala acolo da am rezolvat si a mai fost ceva de munca la bagat mp3-ul in gaurica aia pt ca iesea in fata un pic din cauza mufei ISO si mufei de la antena, am mai ramas si acum un pic in fata dar foarte putin, aproape se observa, in jur la 4 mm, am facut niste rame din alubond care sa vina in spate, arata super, abia astept sa le pun ... O singura problema am, mufa antenei e cam mare si nu o pot baga ca-mi sta aiurea mp3-ul, am sa ma duc sa cait azi sa vad daca gasesc mufa adaptoare . In rest ... se aude bine zic eu, eu is multumit, am lasat si dif-urile de fabrica, merg si ele acolo mai incet ... :-) Sper ca duminica sau luni sa o aduc acasa, personal, ieri am fost si mi-am ridicat permisul de la politie ... Si sapt asta care vine sper ... din nou sper, pt ca senioru ma tot amina, sa schimb amortizoarele.Daca as mai fi ramas cu bani nu mai asteptam atit dar banii mei stransi la ziua mea s-au dus pe a doua transa la scoala de soferi(350 ron), amortizoare(300 ron) si ulei (100 ron).:rolleyes2 LE.Am avut si o tentativa de a schimba luminile in consola dar m-am lasat pagubas, voiam sa schimb becul cu led-uri verzi dar led-urile care le aveam nu erau atit de puternice pe cat imi trebuia si dupa am zis ca pun unul alb neon dar n-am mai avut chef sa stau sa mai tai si sa lipesc iar sarme si am zis ca alta data ...:oops::rolleyes2 Si cateva pozne: Attachment 1010336 Attachment 1010337 Attachment 1010338 Attachment 1010339 Attachment 1010340 Attachment 1010341 Attachment 1010342 |
Buna treaba, ai muncit ceva :D Felicitari
|
Multumesc Morpheus :rolleyes2:D
Mai am una-alta da le fac eu si pe alea, vara ii mare :-) |
foarte frumos...
imi place la nebunie VDO-ul ala:)... si imi mai place ce i-ai facut si la usa..zici ca este limuzina acum:D... |
Ma bucur ca va place ce am facut pina acum. Iar pe viitor nush ce-oi mai face, mai mult ca sigur vor urma barele vopsite in culoarea caroseriei, inchidere + alarma, difuzoare si in portierele spate, retapitare completa cu piele + textil si eventual o folie si niste jante de aliaj si atit. Urmaresc sa o pastrez cat mai aproape de forma initiala ... vor fi chestii discrete dar care o fac mai speciala ... intelegeti voi :rolleyes2:lol:
Ideea cu lampile mi-a venit de la masinile mai cu pretentii si voiam mult sa am lumina la picioare, sa vad unde calc noaptea ca si asa plafoniera era chioara. VDO-ul e misto, se aude bine, are un meniu destul de complex cu multe optiuni si balarii, am sa stau duminica cu manualul sa-l bijuteresc 8) |
uitandu-ma din nou la poze cu bordul tau...ma gandeam ca ar arata nemaipomenit un dress up kit...la englezi se gasesc si in cel mai banal magazin de piese auto accesoriile cromate...la noi CUCU...:(
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
|
Spor la lucru in continuare :P , dar sticla de la pozitia stanga n`ai schimbat`o nici acum. Zi`mi te rog ce model de VDO e player`ul.
|
Mersi, la fel si tie!
Sticla ... n-am mai schimbat-o ca n-am avut drum pe la dezmembrari si momentan am altele care se cer facute, sticla mai poate astepta chiar daca arata naspa. VDO-ul e un 5304 mp3 de 4x45w, eu sunt multumit de el, se aude foarte bine. O sa revin cu ceva noutai sapt asta, sper ... daca oi avea timp. Intre timp buburuza a primit socul nou, uleiul si filtrul schimbat, bujiile schimbate si carburatorul reglat pe stand, mere brici. Numa bateria tre sa o schimb ca are un element scurtcircuitat si tre sa o duc la garantie la Bacau, acum am o baterie de BMW de 60Ah. Azi a facut si 700 de km de cand merg cu ea, doua saptamani, s-a ales si cu primele zgarieturi de chei si fix pe stinga unde era ok si n-avea mai nik, nu putea sa mi-o zgarie pe dreapta unde-i reparata toata ... offf si s-a ales si cu o pana facuta tot de un berbec intr-o parcare prin oras, nush cu ce o fi incurcat de a recurs la asa ceva ... |
Re: Tico SL - Carabusu'
Dupa 2500 de km facuti cu buburuza pot spune ca-s mai mult decat multumit de ea, am scos si un consum de 4,7% pe Roman-Piatra, pina acum cel mai mic.
Probleme ... am avut ceva la antena si alimentarea player-ului in urma unui scurt la bricheta unde dupa schimbarea sigurantei de accesorii cu una noua player-ul tot nu vroia sa mearga. Pina la urma dupa 3 zile de mers fara muzica mi-am facut timp intr-o seara si am scos mataraia de sub bord si am luat la puricat fir cu fir ... si am aflat ca nu aveam plus permanent iar firul de masa era strumfat si el, s-a rezolvat si toata treaba a revenit la normal. Cu antena a fost ceva mai simplu, de vina era mufa adaptoare, acum prind radio fara probleme in afara orasului. Au ramas amortizoarele de schimbat, sa-mi fac timp pina incepe scoala sa le schimb si pe alea si sa vedem ce bani mai vin si poate vede si colant. Aaaa, era sa uit, tre sa regelz si farurile musai ca imi iau numa flash-uri noaptea si nici eu nu vad prea multe si cred ca am sa schimb si becurile. Si o alta pasarica e sa schimb stropitoarea de parbriz cu una de Opel Insignia care face perdea. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:35. |
- Copyright 2026 4Tuning