![]() |
Re: Taxa auto urca iar?!
Quote:
Quote:
cotizam toti la stat,pana si TU...dar eu nu pot sa muncesc doar sa platesc leasingul unu Logan de 200E/luna,si in plus este si PRAF,cea mai nereusita masina.cred ca problema ta este ca ti-ai cumparat un Logan/sandero si acum iti pare rau de alegerea facuta. si nu este din cauza taxei ca acei soferi nu respecta culoarea semaforului,acei soferi sunt inconstienti si cu orice masina ar fii ei fac tot la fel[nu conteaza ca e Bmw,Opel,Vw,sau ca este Logan sau Sandero]. si mai gandeste-te la ceva: daca doamne fereste faci un accident,Abs-ul,esp-ul,airbagu si toate celelalte te poate salva de la moarte,dar pe o dacie sau pe un Logan mai chel,slabe sanse.....mai gandeste-te putin si nu mai fii asa revoltat,ca nu ai dc....asta doar daca nu lucrezi pentru Tariceanu :lol: |
@Dennis_TL: preturile cred ca incep de la 5890 Euro, adica Fiat Panda :). God damn it, nu tine de fudulie sau de nestiinta sau orice substantiv cu tenta negativa, tine de alegerea fiecaruia ! Perfect, tu AI ALES masina noua...altii aleg SH [punct] Problema e, din nou, generalizarea facuta de tine invocand PARTICULARITATI ! Daca unul e idiot si vrea sa isi impresioneze gagica cu cine stie ce manevre periculoase, in care masina nu-l ajuta, nu inseamna ca asa sunt toti !
PS: poti fi idiot si cu masina noua :)) |
hotii sriga hotiii
toti sunt numai banditi incearca s a te arda pt a nustiu cata oara oare de ce nu s e stabilizeaza asta odata ca d e 18 ani numai d e asta se vb ..... |
Quote:
|
nicaieri in Europa nu exista taxa de prima inmatriculare,doar la noi...noi mereu suntem mai cu motz....Romania este tara tuturor posibilitatilor
|
Is niste gunoaie cu tot cu taxa lor.
Si pentru Dennis TL: Plateste tu leasing toata viata ta daca vrei ca eu cu avansul pentru inceput de leasing mi-am luat masina. Si a mai zis cineva ocoleste thread-ul. |
Quote:
Quote:
M-a tinut ala la RAR pentru identificare de mi-a venit rau. Avea impresia ca masina fusese rasturnata si sudata alta caroserie. Mi-a luat-o la puricat. Deja incepuse sa ma calce pe nervi ca era prea minutios. Quote:
Lasa oamenii sa isi ia gioarse. Ce atata frustrarea? Daca ai dat de un cretin de felul cum zici tu, nu inseamna ca toti sunt asa! Si nu inseamna ca toti nu au grija de masini. Tu ne faci ceva in genul asta: n-ai bani, mergi pe jos. Vin si eu si iti spun: nu-ti convine in tara asta, du-te la aia pe care ii consideri tu a fi cei mai tari, de nu au groapa de gunoi. Si mai ai grija cu limbajul asta. Nu te-a jignit nimeni de pe forumul asta si nu cred ca e cazul sa jignesti pe cineva ca a spus un lucru, o realitate. |
Hop si tu. :lol::lol::lol:
Lumea se refera la masinile SH aduse din afara. |
dennis_tl, o alfa din 86 o iau cu 2500 de euro, si are 150 de mii de km, scaune incalzite, climatronic, piele, 180cp, FULL, pe scurt. Bai baiatule sa mergi tu cu familia ta pe jos, asa te-a dus si maica-ta cand erai copil in fasa, pe jos, cu trenu??? Habar nu ai cat de greu e pentru unii fara masina. Cat de limitat esti la gandire bai baiatule, tind sa cred ca esti un cocalar notoriu de tu ii vezi pe cei cu rable. Apropo tu ce masina ai???? Doar de curiozitate??? Cumva motoreta??? Bicicleta, aia sa stii ca nu e masina. Hai ca nu prea meriti atata atentie,
Alt frustrat, din pacate, sunt in parlament destui. p.s : ai q7 si esti burtos??? sa stii ca din ce spui ai mari sanse sa fii asa. |
Ati uitat sa spuneti ca nu ies la noxe,ca la multe nu functioneaza CLIMA decat pe cald,si de unde atata prosteala cu airbag cand dupa 10 ani nu mai au garantie si e cel mai probabil sa nu mearga.Sa nu mai zic ca s-ar putea sa nu existe fizic pe masina doar capacele inscriptionate.Si ar mai fi destule de zis ca na la o masina second hand tot timpul e ceva...
Omul nu a bagat toti posesorii de sh-uri de afara in aceeasi oala doar a zis de cei care umbla in cazane fara sa plateasca nimic la ele si se vad si mari soferi.E o diferenta mare intre omul care isi ia una in stare cat mai buna si cauta sa o faca pentru el si restul.Iar daca va considerati din a 2-a categorie si eu va recomand tramvaiul.Pentru unii chiar si un bilet de tramvai inseamna lux sau optional.Dar asta e tara in care traim. Nici eu nu as da banii pe o masina noua decat daca mi-as permite una mai dotata si mai exclusivista.Totusi masina noua e noua.Sti ca nu ai surprize neplacute.Insa un sh de afara (mai nou) e cea mai apropiata optiune de un confort mai bun,performante cat de cat si o masina mai buna decat ce avem noi. |
Quote:
Nu pot sa cred cum ati sarit pe saracul om care probabil a avut o intamplare nefericita cu un posesor de SH fara frane si inscrisa pe bulgaria... Nu mai fiti asa rai si incercati putin sa fiti realisti.Daca erati in situatia in care aveati bani de o masina cat de cat mai noua nu mai faceati atatea comentarii..dar de //traim in romania si cum spuneau uni..mai bine o masina sh din 95 decat o dacie din 2000. Voi chiar nu v-ati dat seama ca scaderea taxei auto a fost o manevra ...era de asteptat sa se intample asa ..si nu vad de ce sunteti revoltati ...daca nu ati reusit sa aduceti masini pana acum asta e ... Exista specimene in romania care de pe dacie de 50 cai s-au urcat in bmw de 150cai..si va puteti da seama ce se intampla ...e trist .Si stati voi linistiti gandindu-va ca aveti masina sh cu 15 airbaguri ..daca nu se deschid tot degeaba (majoritatea dintre masinile aduse sunt manarite la capitolul siguranta) si uite asa strage romanu de rand 6000 sa isi ia o masina si sta linistit ca are airbaguri si la primul accident moare pt ca din 10 airbaguri nu se deschide nici unul...pt ca surpriza ..nu le mai avea. Sunt o groaza de masini sh aduse pe tarile patriei ..care au suferit accidente grave si au fost reparate sa ia fata ...si sa fie vandute nefericitilor. In legatura cu taxa auto ..e nedreapta spuneti ..io zic ca nu e nedreapta..ba din contra ar trebui sa aiba un coantum bine stabilit ...sau vreti sa fie ca in anglia unde platesti taxe ulterioare inscrierii masini de te rupe ...mai bine fac un efort si platesc o taxa la inceput decat sa stau sa platesc 10 mii de taxe ulterioare .. Spre final ...asta e ,se mareste ...trecem noi si peste asta ...ca doar nu ne-am nascut in masini straine... In final ...nu va mai atacati atata cand un om isi spune parerea ... |
X( Era clar. Numai de aceea m-am dus la vot, sa fie alt partid nu a lui tampitul asta, si uite ca pana la urma tot au dres-o ca probabil tot el va fi prim ministru!!! X(X(X(
Are si Dennis_TL dreptate intr-o anumita masura, dar sa nu exageram. Si nu taxa de prima inmatriculare e solutia pentru acele probleme. Cine vrea masina, isi ea. Acuma ca ea e o rabla adusa din germania sau una luata din romania.. ce mai conteaza? Nu vezi ca toti parlitii astia cu masini de 200-300 de euro de care ne ferim toti, nu au masinile inmatriculate? Le au pe spania, italia, bulgaria, moldova.. si asta e si mai rau decat daca nu ar fi o taxa si si le-ar inmatricula si ei. Pentru ca asta inseamna ca nu trec de un RAR, probabil au asigurarea expirata.. probabil isi lasa masina acolo daca te lovesc mai tare, sau fug daca inca le mai merge masina... Daca stai sa te gandesti, masinile care sunt "concurente" la logan si restul masinilor noi sunt masini de peste 5000 de eu, care deja nu mai sunt cazane, si care de altfel momentan sunt cele mai taxate. Cazanele astea nenorocite fac concurenta numai daciilor din 80 toamna... asa ca tot acolo esti pana la urma. |
@ dennis_tl : tata are logan din 2007 (40.000 km) si i sa dus discu de ambreaj . Eu pe "cazanul" meu de Bmw din 97 (175.000) km nu am nici o problema ! Tata a dat 8.000 Euro pe el eu 4.000 +1.200 Taxa . Mai poti sa spui ceva ?!?!?!?
|
Salut si multumesc din suflet celor care m-au facut cocalar umflat si conducator de Q7. Personal sunt utilizatorul unui Mitsubishi Colt 1.5 109cp SAM Safety, am platit 5000euro avansul si vreo 4 rate pana acum a 201 euro + casco 55 euro /luna . Ma intind cu plata pe 5 ani. De la servici am un Logan 1.5dci ,echipare Ambiance. Pe deasupra nu am nici burta , ce sa mai zic de q7...
exista sh si sh , avem un sh de asta http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1 si tot un sh aici http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1 cu cele din prima categorie nu sunt de acord si nu voi fi niciodata , asta pentru ca deja a intrat o bovina in mine acum ceva timp cu un faras adus din afara si nu avea asigurare,numere, rar nimic... Lymbutza daca tatal tau a schimbat discul de ambreiaj la 40.000km (indiferent de masina) inseamna ca are un stil de condus defectuos sau o remorca de 1000kg in permanenta dupa masina. Va doresc succes in achizitionarea unei masini second hand , va dau si un sfat , cumparati din Belgia ca sunt mai ieftine si mai intretinute decat in restul UE. |
Pennis_Tl, daca tu esti frustrat ca ai luat teapa cu acea masina cu forma de creta, noi posesorii de masini vechi sau cu numere de Bulgaria nu avem nici o vina.Eu unul ma simt mult mai in siguranta in E34 meu din 88 cu numere de Bulgaria decat in vreun matiz cu emblema de mitsubushi oricat de SAM Safety te-au pacalit vanzatorii aia din showroom ca e....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:56. |
- Copyright 2026 4Tuning