![]() |
Re: Scandal in Federatia Romana de Automobilism Sportiv
cine a scris nu stiu si nu folosi te rog sintagma "ati scris " ca nu suntem toti in aceasi oala.
eu m-am referit la faptul ca daca discutam pe tema asta macar sa o facem civilizat. |
este urat ce s-a intamplat si e foarte neplacut sa ai un rezultat pe pista si apoi prin hartii sa il pierzi.
am patit-o, am trecut peste, dar nu mi-a placut. filmarea de pe 4tuning a aratat ca am avut dreptate, dar totul se incheiase si altcineva fusese pe podium. salut atitudinea lui Daniel Onoriu fata de cum a fost furat titlul lui Lucien Hora. as vrea sa pot ajuta un eventual protest vizavi de situatia asta la AG fras, dar nu avem drept de vot anul asta. RUSINE FRAS ! RUSINE celor care au facut presiuni pentru a-i fi furat titlul lui Hora ! |
doar la romani se poate intampla asa ceva.....daca suntem condusi de "boi" :(
|
Siteul Autorally mi-a cenzurat acest comunicat, l-am trimis si lor dar nu l-au publicat, oare de ce?
PS. Titlu la coasta ii apartine lui Lucien Hora, in calitate de sportiv licentiat FRAS si principal adversar al celor 2 vreau sa stiu motivul real al celor 4 persoane care au furat acest titlu Aveti vreo poza cu persoanele astea? Sunt curios sa stiu si eu cine a facut aceasta nedreptate pentru ca vreau sa ma feresc de ei in sezonul urmator deoarece ii consider oameni josnici. Daniel Mojilian Gheorghe Barbu Constantin Zărnescu Dan Pavelescu Am postat pana la urma comunicatul meu in acest topic de pe autorally si sunt tare curios daca imi raspunde cineva: http://www.autorally.ro/forum/viewto...2642&start=105 |
Quote:
Nu ti-ai dat seama ca autorally= fras. Si culmea la alegeri participa aceeasi echipa numai ca s-au schimbat functiile.;) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning