Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/99244-dai-seama-gasit-jumatatea.html)

Trixi 02-12-08 14:39

Re: cum iti dai seama ca ti-ai gasit jumatatea?

cum iti dai seama?foarte simplu...te trezesti intr-o zi cit de firesc este sa fii cu el/ea,nu e nevoie sa iti bati capul cum sa impaci si prietenii si pe ea,nu stai sa te gindesti ore in sir cum sa ii pui o problema,cum sa "o faci" sa faca asa cum vrei tu...ci pur si simplu merge totul simplu de tot si ti-e bine.
treaba asta cu "jumatatea" insa nu e pentru idioti,care nu sunt in stare sa isi deie seama ce au linga ei si sa nu fie in stare sa aprecieze persoana respectiva.mnah,acuma astia cind s-au rupt deja prea tare in figuri, si-au cam batut joc de un om care a fost alaturi de ei,se trezesc odata,oricit de incredibil ar fi ,ca omul de linga s-a saturat si colac peste pupaza,si-a mai gasit si altul/alta,confrimand faptul ca nu era buricul pamintului,se trezesc cat era de bine cind o/il aveau aproape.
faptul ca nu esti in stare sa apreciezi pe cineva cit este cu tine si numai dupa ce il/o pierzi te apuca disperarea, e dovada de o prostie iesita din comun si egoism maxim.

Sasha 02-12-08 14:49

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1898117)
cum iti dai seama?foarte simplu...te trezesti intr-o zi cit de firesc este sa fii cu el/ea,nu e nevoie sa iti bati capul cum sa impaci si prietenii si pe ea,nu stai sa te gindesti ore in sir cum sa ii pui o problema,cum sa "o faci" sa faca asa cum vrei tu...ci pur si simplu merge totul simplu de tot si ti-e bine.
treaba asta cu "jumatatea" insa nu e pentru idioti,care nu sunt in stare sa isi deie seama ce au linga ei si sa nu fie in stare sa aprecieze persoana respectiva.mnah,acuma astia cind s-au rupt deja prea tare in figuri, si-au cam batut joc de un om care a fost alaturi de ei,se trezesc odata,oricit de incredibil ar fi ,ca omul de linga s-a saturat si colac peste pupaza,si-a mai gasit si altul/alta,confrimand faptul ca nu era buricul pamintului,se trezesc cat era de bine cind o/il aveau aproape.
faptul ca nu esti in stare sa apreciezi pe cineva cit este cu tine si numai dupa ce il/o pierzi te apuca disperarea, e dovada de o prostie iesita din comun si egoism maxim.

... AMIN :!:

r0xanicutza 02-12-08 16:02

ar trebui pus in rama postul asta :D

bodyspeed 02-12-08 16:04

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1897969)
Jumatatea ta e doar una! Daca pierzi persoana pe care o consideri jumatate, iti da papucii si s-a incheiat relatia, inseamna ca nu era "the one".

Mustang...aici te contrazice putin ..,nu cred ca in natura noastra de individ desi ea/el era jumatatea ,vom realiza in aceelasi timp.,asa cum am scris
Quote:

Originally Posted by bodyspeed
avand in vedere ca fiecare iubeste in felul lui, iar fiecare simte iubirea intr-un alt mod …Toti aratam diferit ce simtim, o spunem diferit…dupa ce am inteles asta, putem sa intelegem si ce inseamna iubirea ..

...Nu inseamna ca nu era the one... inseamna ca pur si simplu..fie nu am conştientizat cand a trebuit..si persoana in cauza a gasit pe cineva..., fie nu a fost pregatit/a.. nu toata lumea desi ne poate fie cea mai perfecta jumatate ..e pregatita.

r0xanicutza 02-12-08 16:09

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1898285)
nu toata lumea desi ne poate fie cea mai perfecta jumatate ..e pregatita.

si daca nu e pregatita ce trebuie sa faci?

Mustang 02-12-08 16:11

Bogdane, parerile sunt impartite. :)
Eu consider ca jumatatea respectiva ramane cu tine o data pentru totdeauna. ;)
Altfel, nu vad de ce i s-ar spune jumatate. Daca e jumatatea ta, iar aia se marita cu altul ... a cui jumatate e ea? Ca un exemplu. ;)

Ma rog, oi fi eu mai old-fashioned.

r0xanicutza 02-12-08 16:56

daca tu crezi ca jumatatea ta e x dar el/ea nu crede asta si isi gaseste alta jumatate?

aleks 02-12-08 17:08

te regrupezi, mai devreme sau mai tarziu, e bine sa nu devii patetic....

RA_2fast4u 02-12-08 18:35

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1898389)
daca tu crezi ca jumatatea ta e x dar el/ea nu crede asta si isi gaseste alta jumatate?

Atuncea ti-a dat cu virgula.

Si in legatura cu faptul ca jumatatea o sti doar dupa ce ai pierdut-o... a nu se confunda "jumatatea" cu "cea pe care nu am putu sa o am". Cred ca stim cu totii acel sentiment.. pe care ti-l da ceva ce nu poti sa il ai, a dracu de cap ca in loc sa renunte.. il vrea mai tare... si si mai tare... chiar daca, nu e mai deosebita, mai speciala, mai frumoasa mai desteapta ca alta... ci pur si simplu nu poti sa o ai, si asta te omoara.

Si intr-adevar, aceasta intrebare, in esenta ei e stupida... poate ca nu o sa iti dai seama niciodata, poate o sa traiesti o iluzie toata viata ta si la 80 de ani, intr-o toamna iti dai seama (sau mai bine zis crezi ca iti dai seama) ca cealalta era "jumatatea ta" ... da de unde sa sti.. si si mai important, de ce sa sti. Eu raman pe principiul ca pru si simplu iti dai seama, si daca tu simti ca e ok.. atuncea go one, daca nu move on.

r0xanicutza 02-12-08 18:42

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u (Post 1898598)
in legatura cu faptul ca jumatatea o sti doar dupa ce ai pierdut-o... a nu se confunda "jumatatea" cu "cea pe care nu am putut sa o am"

nu ma refeream la cineva de care iti place enorm dar nu ai stat niciodata cu ea/el, ma refeream sa stai cu cineva si sa nu mai vrea :| si tu sa crezi ca e jumatatea :|

bodyspeed 02-12-08 20:25

Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1898296)
si daca nu e pregatita ce trebuie sa faci?

Ehee,,aici trebuie analizata bine problema., si cea mai buna prima modalitate este de a creea un mediu propic ,si nu a trage enspemii de concluzi .. este nevoie de o buna comunicare ..., astfel vei vedea de ce este confuza .., din moment ce nu e deschisa/s si nu comunicati..e mai greu sa stii totul :???:
Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1898300)
Bogdane, parerile sunt impartite. :)
Eu consider ca jumatatea respectiva ramane cu tine o data pentru totdeauna. ;)
Altfel, nu vad de ce i s-ar spune jumatate. Daca e jumatatea ta, iar aia se marita cu altul ... a cui jumatate e ea? Ca un exemplu. ;)

Ma rog, oi fi eu mai old-fashioned.

Nu zic man,ca si eu sunt old fashioned..;) ,dar zic ca e posibil..
o tanti mi-a povestit mai demult ,cand lucram in alta parte..avea peste 35 de ani..si i se intamplase in viata cand pur si simplu.. a stiut ca un anume baiat era sa fie jumatatea ei, "the one-ul" in viata ei, dar din cauza ei nu a fost sa fie...
de asta zic ca the one ..the best half..sau mai stiu eu cum se numeste desi una exista pe aceea e posibil sa nu o avem in viata.., nu zic ca nu vei fi fericit dar..."""

S-a casatorit..are si copii, are o viata fericita , nu regreta zicea ea..inghitind un ditamai nodul (stiti cand va vine sa plangeti..si tineti in voi..e asa ceva) :cry:

Spark 02-12-08 21:18

e frumos sa crezi ca pentru fiecare din noi exista o jumatate, care nu o sa te lase niciodata.
doar ca intr-o lume la fel de superficiala cum e cea din ziua de azi nu stiu daca mai e valabila chestia asta. doar ca se intampla ca unii sa se desparta si dpa 10-20-30 de ani in care aparent toate erau bune si frumoase.

dar daca exista ... probabil simti asta

r0xanicutza 02-12-08 21:19

"love is an allusion full of false hopes and dreams!"

Psycho 02-12-08 22:26

hai sa va zic o poveste ...

vorbea cu ea sa se mute impreuna .. vorbea cu ea sa faca 2 copii vorbea cu ea ca nu pot trai unu fara altu .. etc .. si cand a fost mai frumos i-a dat viteza ;) ....

si visa ca e jumatatea ....

asa ca lasati-ma cu jumatatea ... prefer sfertu :))

bodyspeed 28-12-08 20:02

Quote:

Originally Posted by Spark (Post 1898964)
e frumos sa crezi ca pentru fiecare din noi exista o jumatate, care nu o sa te lase niciodata.
doar ca intr-o lume la fel de superficiala cum e cea din ziua de azi nu stiu daca mai e valabila chestia asta. doar ca se intampla ca unii sa se desparta si dpa 10-20-30 de ani in care aparent toate erau bune si frumoase.

dar daca exista ... probabil simti asta

Sa stii ca nu toti simt asta , pentru unii/unele pot fi simple relatii,
Cand tu ai feelingul ca ea/el e the one-ul... persoana cealalta nu are acelasi nemaintalnit sentiment in legatura cu jumatatea.
Altii au crezut ca au gasit jumatatea langa care vor sa stea si s-au oprit din cautari dar asta nu inseamna ca sunt fericiti.
Dar mai sunt cazuri cand simti iubirea,stii sigur ca ea este persoana langa care vrei sa te trezesti dimineata , cu care vrei sa razi , sa te plimbi, sa te bucuri de fiecare clipa a vietii alaturi de ea, sa te sprijine si iti poti construi o viata impreuna…
In cazul asta ai 2 variante ai :
Una dai gres ,nu vei stii sa pretuiesti ce iti ofera persoana gasita ,te sperie ca totul se intampla atat de repede ..,ca e prea devreme , sau ca e prea frumos ce se intampla ,
A doua varianta este nu te gandesti prea mult.. ci mai degraba sa vezi ce se intampla pe mai departe nesugrumand relatia.
Uni dintre cei care considera prima varianta vor incerca sa faca tot ce le sta in putinta sa le recastige locul in inima persoanei iubite , altii asteapta sa iubeasca din nou , altii renunta realizand ca au pierdut... iar altii pot sa sufere o viata , datorita acestui esec..o sa isi faca viata un esec
"Iubirea adevarata, odata ce ai intalnit-o n-o vei putea uita vreodata" - Asa se spune
Quote:

Originally Posted by joy4 (Post 1898965)
"love is an allusion full of false hopes and dreams!"

Mie imi place asta :-)
"Love is everything it's cracked up to be. That's why people are so cynical about it...It really is worth fighting for, risking everything for. And the trouble is, if you don't risk everything, you risk even more." - Erica Jong
Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1899087)
hai sa va zic o poveste ...

vorbea cu ea sa se mute impreuna .. vorbea cu ea sa faca 2 copii vorbea cu ea ca nu pot trai unu fara altu .. etc .. si cand a fost mai frumos i-a dat viteza ;) ....

si visa ca e jumatatea ....

asa ca lasati-ma cu jumatatea ... prefer sfertu :))

Stii cum e treaba aici ..cand vine vorba decat de vorbe.., e greu ,e foarte greu.
Fapte , degeaba vorbeau facem aia ,si pe aia , si pe cealalta si 2 copii lalala ..cand poate nici unu, nici celalalt nu facea nimic

All times are GMT +2. The time now is 09:37.

- Copyright 2026 4Tuning