Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Marangoni M430 - Tuning pentru Alfa Mi.To (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/99165-marangoni-m430-tuning-alfa-to.html)

JohnyBoy 29-11-08 16:51

Re: Marangoni M430 - Tuning pentru Alfa Mi.To

oare daca faci un burnout iese fum rosu ?

MSPK 29-11-08 21:11

frumoasa dar e tiganeala rau de tot chiar nu se putea fara schimbator cu jvaroshki isota si frana de mana care sa sraluceasca noaptea insertii sclipiciose pe scaune si in covorase si lambo doors faza lu lsd urile e ca sunt atat de folosite de toti incat lamborghini nu se mai identifica nu ele vezi gallardo

MSPK 29-11-08 21:12

Quote:

Originally Posted by JohnyBoy (Post 1893398)
oare daca faci un burnout iese fum rosu ?

da chiar iese rosu numai ca am citit ca nu sunt legale pentru strada nu au aderenta la asfalt prea buna

ionut_cluj 29-11-08 21:31

Quote:

Originally Posted by MSPK (Post 1893855)
frumoasa dar e tiganeala rau de tot chiar nu se putea fara schimbator cu jvaroshki isota si frana de mana care sa sraluceasca noaptea insertii sclipiciose pe scaune si in covorase si lambo doors faza lu lsd urile e ca sunt atat de folosite de toti incat lamborghini nu se mai identifica nu ele vezi gallardo

Daca LSD erau pe bmw ziceai ca-s tari, nu?

Ottaviano_m 30-11-08 14:30

si motorul de pe maserati ziceau ca este derivat din cel de pe F430 de pe ferarri, ca precizare pe alfa 8c Competizione este facut impreuna cu Maserati dar ambele derivand din unitatea de pe mezina ferrari - aceeasi unitate cu modificari alezaj/cursa, daca bine am inteles, aspiratie astfel incat sa dea senzatiile adecvate segmentului de piata in care vrea sa se promoveze Maserati respectiv 8C Competizione. Am auzit ( din sursa sigura) ca Maserati este destul de lenes (1900kg) de altfel (pentru mortali ca noi, normal ca in rest, dupa mine afirmatia e relativa), si Competizione are putin de muscle car in ea, fiind cea cu cuplul cel mai mare. Corectati-ma daca credeti ca gresesc :)
Tocmai ma intrebam de ce nu au continuat aerografia(sau paint sau ce-o fi, la asta nu ma pricep :D ) de pe capota si pe laturi unde este rosie si pe plafon ...

DoDo NSL 30-11-08 15:47

ii sta bine in 2 culori ... mai ales culorile alese de ei ...
singurele lucruri care nu`mi plac sunt cauciucurile rosii si plafonul din interior ... puteau sa faca o trapa ceva...sau sa eu stiu .... dar e prea mult rosu asa .. deranjant ....
in rest .. e ok ! :-)

adidelavalcea_crazy 01-12-08 12:16

mica ,frumoasa si dracoasa:lol:

BRAVO 02-12-08 12:17

ideea cu pneurile este absolut interesanta...imi place acest proiect pt imaginatia care este debordanta.....wow....

All times are GMT +2. The time now is 18:12.

- Copyright 2026 4Tuning