![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
6-arul imi place mult de tot.. da am si eu o intrebare : Cum ai facut pleoapele?:shock: defapt am 2 intrebari :lol: : ce leduri folosesti de 3mm sau de 5mm?
|
Leduri de 3mm. La 6ar am folosit si leduri dreptunghiulare pentru luminile de ceata spate. Pleoapele nu sunt pleoape propriu-zise. Am folosit un marker pentru a "inegri" sticla de far pe interior. La 6ar in realitate acolo e semnalizatorul.
|
4 Attachment(s)
Mercedes-Benz SLK350 Welly kit 1:24 (multumesc sorela).
Pun doar cateva poze facute la repezeala aseara dupa ce am asamblat-o. Urmeaza modificarile de rigoare (lumini, posibil mocheta la interior, micsorata garda la sol). |
generos Mosul,astepteptam s-o vedem modificata!8).spor la lucru in continuare!:D
|
in primul rand Felicitari pentru BMW, ingenioasa ideea cu marker-ul dar ai cam abuzat de el. La jante ai fi putut folosi spray. Acel marker negru daca te uiti atent odata aplicat pe o suprafata mai mare, (cum este janta) nu prea mai este negru, are tenta de roscat. Ia zimi se merita sa asamblezi singur un kit? sau este mai mare bataie de cap?
|
Iti da senzatia de roscat in lumina puternica si cum la poze se foloseste blitzul de obicei...
E placut sa asamblezi kituri daca iti place sa lucrezi cu piese minuscule. Nivelul de detalii e ceva mai bun la SLK decat la 7ar (ambele facute de Welly). |
4 Attachment(s)
Porsche Boxster S Mondo Motors seria Prestige 1:24 (multumesc model collector).
Doar cateva poze inainte de modificari. Update la BMW-uri: stickere 4tuning. Poza de grup. PS: ignorati backgroundul :lol: |
ce stikere tari
de unde fac si eu ros pt machete? |
Sunt facute. Sigla 4tuning la dimensiuni normale, redimensionare la marimi potrivite pentru scara machetelor, hartie autocolanta si o imprimanta serioasa sau mai bine un centru de imprimare.
|
Zi-mi te rog si mie dimensiunile pestru sticker! Multumesc mult!
|
2 Attachment(s)
Uite am atasat niste jpeguri. Dimensiunile 1cm*1cm. Mi s-au parut potrivite pentru scara 1:24.
|
Frumoase machetele!;)
Insă stickerele sunt mari! Pentru 1/24 cea mai potrivită dimensiune ar fi 0,5*0,5 cm! Iar pentru 1/18 ~0,66 !;) |
ohhh din iasi misto ...f frumoase machetele ..bafta la colectionat
|
frumoasa colectia! interesanta ideea cu stikerele;)
|
5 Attachment(s)
Are neaparata nevoie de putina atentie din partea mea macheta ce urmeaza.
Ford Mustang GT Coupe 2006 Maisto 1:24 VANDUT (multumesc m_power87). De mult cautam una si in sfarsit a ajuns la mine. Are nevoie de mici finisaje la blocurile optice, putina atentie la interior... |
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning