![]() |
Re: Live for Speed Championship Edition 1
sincer am incercat sa vad cat de bun esti (dinainte sa scrii postul de mai sus), dar pe lfsworld imi apare "Ady_Romania has chosen to hide his online statistics." deci... :-)
|
Quote:
l-am oprit ptr ca intra toti pe mine si m-am saturat ca pe orice server unde intru sa imi ceara setapul ., cred ca a fost ultimul post al meu aici , daca vrei sa ne jucam poti sa intri pe Belgium XFG Pro-RaceSystem Server acolo sunt acum !! |
"Ady_Romania has chosen to hide his online statistics" poti sa te uiti , i-am dat drumul iar !!!
|
22000km e ceva :-), eu nu pot sa ma laud decat cu 16000(oficial).
frumosi timpi, esti bun, pacat ca nu vrei sa te implici si tu in lfs-ul din romania |
cine ma ajuta si pe mine sa iaulicenta s2 , fara sa iau teapa cum au mai luat , o intrebare licenta e updatata la zi ? ca nu stiu cum e cu chestia asta, s-au trebuie sa platesc suplimentar de fiecare data cand apare ceva pe la ei, nu ma refer la licente cum vor fi s3.... si altele , ci la astea marunte care tot apar y, z .... etc, deci cine ma ajuta?
|
licenta se updateaza free de fiecare data, exceptie facand S-urile (S3...)
de cumparat poti sa iti cumperi de pe computergames, si eu am luat de acolo si altii, recomand. |
Liberta, nu a zis nimeni ca nu se poate modifica data si ora...momentan toate stau in aer, nu sunt stabilite definitiv. Daca nu poti la 23:00 putem si mai devreme cu o ora, doua. Nu trebuie sa te agravezi asa si cel mai important nu trebuie sa te crezi mai presus decat oricine. Astept de la tine raspuns sa ne zici cum crezi ca ar fi mai bine sa fie puse orele de concurs.
@ zoinxtorque cum a zis si world_eye007, i-ati de pe computergames, e sigur si simplu...iti trebuie un card si banii pe el. Atat :P |
sper sa nu ma injuri , CUM, tot ma invart pe aici pe computer games sunt inregistrat mai demult , am intrat pe live si am gasit varianta demo , cum sa achit licenta? merci
|
Quote:
@ zoinxtorque ai PM |
am codul de activare , ce repede a venit, in 1 minut
|
@ ND4SPD da-mi si mie PM te rog ca nici eu nu prea reusesc sa iau licenta.:D
|
e simplu te duci pe computer games te inregistrezi cu nume prenume adresa tot , trebuie sa ai card bancar e musai daca vrei repede , intri la shop , e undeva in dreapta , se vede acolo licenta pentru live for speed o bagi in cos si urmezi instructiunile de acolo
|
Ideea este in felul urmator... va cunosc aproape pe toti, adi te cunosc stiu ce potential ai, esti un jucator greu, al LFS Romania... cristi la fel... ai foarte mult talent, si foarte multa capabilitate de asimilare. Ma bag si eu in seaman cu doua cuvinte, deoarece vreau sa cred ca am cat de cat experienta, atat in LFS cat si in organizarea evenimentelor. Nu oi avea eu WR-uri, dar totusi 116mii de km, in LFS isi spun cuvantul.
Trebuie sa intelegeti urmatoarele lucruri: O liga, ca sa stea in picioare trebuie sa aibe niste reguli bine definite, reguli batute in cuie... vedeti competitiile care au mai fost organizate. Participantii acestei ligi, nu trebuie sa aranjeze timpi, orele, si combinatiile pe placul lor, (cum ar fi daca la o cursa formula 1, ar veni Schumi si ar spune " mie nu-mi convine la ce ora e mare premiu al bla bla, hai sa o punem la ora aia" ) nu se face asa. In acelasi timp, organizatorul/organizatorii, trebuie sa ia in considerare urmatorii factori, cand decid orele de desfasurare a evenimentului. Ce varsta au participantii, cand ar avea timp disponibil (in general), nici prea devreme dar nici prea tarziu. De obicei, ora 20 spre 21 spre 22 seara, sunt ore convenabile pentru toti. La fel si ora inceperii cursei, trebuie sa fie gandita astfel incat sa poata toti participantii sa fie prezenti, atata timp cat exista o mare lipsa de piloti LFS. In functie de durata cursei, trebuie decis, in cazul de fata pentru o cursa de MAXIM 1 ora, se poate da startul in juru orei 20. Cel mai important, evident dupa ce s-au respectat regulile de mai sus, atunci este foarte important ca participantii, sa faca tot posibilul sa ajunge la orele stabilite, daca acestia isi 'baga picioarele' si nu vin, dau dovada de neseriozitate, oricat de praf ar fi liga in care ei s-au inscris. In lumea moderna 'civilizata', nu se face asa, te-ai inscris faci tot posibilul sa te prezinti la calificari. Orele expuse mai sus, sunt optime, atat pentru cei care au servici, cat si pentru cei care au scoala sau cei care vor sa iasa cu prietena oras. O liga nu ajunge nicaieri, daca nu are participanti, si este foarte greu sa satisfaci dorintele tuturor, ca atare trebuie sa ajungem CU TOTII la un compromis, un lucru pe care romanul inca nu stie sa-l faca foarte bine. Daca toti faceti un efort mare/mic sa fiti prezenti, dati dovada de integritate, om de cuvant. Acestea find spuse propun urmatoarele ore: 20:00 - 20:30 sau 21:00 - 21:30 Vineri: calificari 20:00 - 20:30 sau 21:00 - 21:30 Sambata: cursa propriuzisa. Combinatiile masina/pista sunt ok, sunt aleatorii. Durata cursei, cel putin 20 de ture, pentru a avea farmec, nu facem sprint.. si e penibil cererea unei opriri la boxe pentru 10 ture... mai ales pentru piste unde folostesti nici 10% combustibil. Durata cursei sa fie minim 40-45 minute. Si pe final, toti membri pe acest forum, care chiar vor sa facem ceva frumos(mai ales ca este pe S2), sunt rugati sa lase deoparte disputele, si sa se inscrie, si sa faca micul sau marele efort de a fi prezent, daca nu la calificari, macar la cursa.... (ce daca incepi de la sfarsitul grid-ului, tine-ti minte "race for fun not for position") PS. Mii de scuze fata de tuturor, daca am jignit pe cineva, mii de scuze fata de tuturor pentru ca nu ma pot implica in mod direct, dar sunt la un moment in viata in care numai am timp, intre servici, facultate, prietena, Masters of Endurance, si RRM-ul... chiar numai am timp. O seara placuta |
Avand in vedere ca Raz6633 are mai multa experienta in organizarea evenimentelor am sa iau in considerare sugestiile lui si am sa schimb timpii pentru ora 9:00 iar durata cursei o sa fie de 25 ture si o oprire la boxe. Calificarile vor dura 40 minute.
Si eu sper sa nu mai fie dispute in afara pistei si sa facem ceva frumos din campionatul asta. Inca ceva, m-am gandit sa facem 1-2 curse cu 2-3 masini la alegere. Adica fiecare isi alege dintre masinile respective una, care crede el ca e mai buna pentru stilul lui de condus. *Update-uri la zi in primul post.* |
eu raman inscris :-P si mi se par ok asa cum sunt puse cursele si masinile, totusi imi pare rau ca nu apare nicaieri FOX-ul...
P.S. la cursa 9 cred ca ai gresit, nu cumva vroiai sa scrii FZR or FXR? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning