![]() |
Re: Bentley Azure T debuteaza in L.A.
mmm da un fel d arnage..... vad mereu un arnage kre trece prin c-lung krd k e din pitesti tipul.....frumoasa rau masina :D:D:D
|
Quote:
Masina e un mic palat pe roti. |
Elegant si puternic.....o combinatie :o
|
dupa tot ce ati spus voi pana acum mai am si eu ceva de adaugat, pretul nu este nesimitit de mare ca al altor marci care nu ofera nici pe jum din asta. stiu ca bentley comercializeaza toate modelele undeva in jur de 150-300 mii euro, ceea ce nu mi se pare mult pt clasa asta.
PS: felicitari boy-wonder pt detaliile tehnice postate, asta da discutie pe forum, nu ca cele de genul "ce bine arata......mie nu imi place" |
16 Attachment(s)
Poze live de la LA Auto Show
|
Quote:
|
superba..E unu din cele mai elegante Bentley
|
Da intradevar....elegant....dar plictisitor....ar trebui sa inceapa sa redeseneze modelele,mam cam saturat de acelasi aspect la exterior....aproape acelasi.
|
Frumos,e un coupe foarte mare,interior specific Bentley.Dar intradevar la exterior cam acelesi linii
|
fratilor ii .......:-):-):-):-):-):-):-):-):sad::sad: tare
da volanu ii very nashpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:twis ted::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evi l::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: |
toata culoarea interiorului e naspa.. :)) orice alta culoare ar fi mers... numai maroniu ala nu
|
deci au renuntat la arnage ca sa scoata azure care! arata aproape la fel cu un arnage!!!!!it make's no sense
|
da ar trebui ceva schimbari ca nu s.a schimbat mare lucru ca si aspect
|
speechless...degeaba comenteaza lumea pe aici. Masina este incredibila.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:43. |
- Copyright 2026 4Tuning