Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Bentley Azure T debuteaza in L.A. (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/97290-bentley-azure-debuteaza.html)

Drag_Event_Addict 13-11-08 21:32

Re: Bentley Azure T debuteaza in L.A.

mmm da un fel d arnage..... vad mereu un arnage kre trece prin c-lung krd k e din pitesti tipul.....frumoasa rau masina :D:D:D

carutasu 14-11-08 07:23

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 1859584)
mda..
ne rugam la Dumnezeu sa nu isi ia Becaliii una d`asta ca strica brand-ul

:D :D :D :D ...el e om "cult" si poate dovedi asta spunand ca l-a citit pe Maybach cap-coada.Daca spune "l-am citit pe Bentley"...nu i se pare la fel de convingator.
Masina e un mic palat pe roti.

oMs^13 14-11-08 15:43

Elegant si puternic.....o combinatie :o

iionnutgr 17-11-08 11:42

dupa tot ce ati spus voi pana acum mai am si eu ceva de adaugat, pretul nu este nesimitit de mare ca al altor marci care nu ofera nici pe jum din asta. stiu ca bentley comercializeaza toate modelele undeva in jur de 150-300 mii euro, ceea ce nu mi se pare mult pt clasa asta.

PS: felicitari boy-wonder pt detaliile tehnice postate, asta da discutie pe forum, nu ca cele de genul "ce bine arata......mie nu imi place"

boy_wonder 20-11-08 10:21

16 Attachment(s)
Poze live de la LA Auto Show

BRAVO 20-11-08 11:07

Quote:

Originally Posted by iionnutgr (Post 1869167)
dupa tot ce ati spus voi pana acum mai am si eu ceva de adaugat, pretul nu este nesimitit de mare ca al altor marci care nu ofera nici pe jum din asta. stiu ca bentley comercializeaza toate modelele undeva in jur de 150-300 mii euro, ceea ce nu mi se pare mult pt clasa asta.

PS: felicitari boy-wonder pt detaliile tehnice postate, asta da discutie pe forum, nu ca cele de genul "ce bine arata......mie nu imi place"

intr-adevar merita toate felicitarile noastre......cred ca atatea date,descrieri,declaratii etc nu au nici cei care il comercializeaza in Romania(daca exista dealer)....ma inclin,goog job "boy"

ady` 20-11-08 12:01

superba..E unu din cele mai elegante Bentley

B-84-zwt 20-11-08 12:26

Da intradevar....elegant....dar plictisitor....ar trebui sa inceapa sa redeseneze modelele,mam cam saturat de acelasi aspect la exterior....aproape acelasi.

SaIBoT 20-11-08 13:55

Frumos,e un coupe foarte mare,interior specific Bentley.Dar intradevar la exterior cam acelesi linii

rari 20-11-08 14:52

fratilor ii .......:-):-):-):-):-):-):-):-):sad::sad: tare

da volanu ii very nashpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:twis ted::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evi l::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

spiri14 20-11-08 16:09

toata culoarea interiorului e naspa.. :)) orice alta culoare ar fi mers... numai maroniu ala nu

Drag_Event_Addict 20-11-08 16:32

deci au renuntat la arnage ca sa scoata azure care! arata aproape la fel cu un arnage!!!!!it make's no sense

robertzel86 20-11-08 17:50

da ar trebui ceva schimbari ca nu s.a schimbat mare lucru ca si aspect

andi_cimpean 20-11-08 18:42

speechless...degeaba comenteaza lumea pe aici. Masina este incredibila.

ADDOstreet_racer 20-11-08 19:31

Quote:

Originally Posted by B-84-zwt (Post 1876010)
Da intradevar....elegant....dar plictisitor....ar trebui sa inceapa sa redeseneze modelele,mam cam saturat de acelasi aspect la exterior....aproape acelasi.

Sincer nu te supara pe mine dar ptr asta exista flyng spur , continentala gt , si toate urateniile de genu ...iar ptr adevaratii cunoscatori exista arnage , azure si broklands .....sincer sunt printre cele mai frumoase masini produse vreodata ....EXCELENTE ,,,,,LUXUL intruchipat

All times are GMT +2. The time now is 13:43.

- Copyright 2026 4Tuning