![]() |
Re: Curse Legale la Slobozia
cand e sa fii gata cu foile ne anunti sa venim sa semnam:D
|
s-a mai facut ceva?
la locatie s-a gandit careva? eu ma gandeam pe varianta cu plecare din parcarea de la manastire ... primul parc auto ar fi fost parcarea de la manastire ... al doilea ar fi fost pe chimiei ... iar publicul ar sta pe dig si nu cred ca ar fi probleme de vizibilitate. cat despre mancare/bautura ar putea sa se instaleze in parcarea de la discoteca. ... asta in cazul in care aproba careva blocarea variantei pentru cateva ore ... |
blocarea variantei ar insemna devierea tirurilor si masinilor mari prin oras...sau blocarea lor timp de cateva ore...locatia ar fi buna, dar cred ca aprobare nu va fi :(
|
Quote:
nicio sansa |
au mai fost dirijate tirurile pe ruta str.garii - str.closca - str.nordului - str.viitor - sos.brailei ... asa ca daca se vrea sigur se poate
|
Stiu ce zici dar pentru curse legale nu deviaza ei un drum european.
|
haideti ma ca trebe sa fie unu pe forumul asta care sa fie din slobozia si sa aibe pile pe la primarie,nu exista asa ceva.semnez si eu pt curse legale la slobozia
|
Eu nu am pile in primarie, dar poate reusesc sa vb cu dl. Bogdan Lupu din cadrul bazei sportive de la stadionul 1 Mai.Eu cand am participat la Raliul Prieteniei la el m am dus sa vorbesc si sa ma inscriu.Dar nu sunt sigur ca se implica si in actiuni pe acest plan.Prin curse legale eu inteleg proba de viteza intre 2 masini.La mine a fost proba de jaloane.
|
tot bdul chimiei ramane cel mai bun ;)
|
nu e bine pentru ca in primul rand nu este distanta minima admisa si in al doilea rand nu ai parc auto pentru plecare/sosire ...
|
cel mai bine ar fi sa fie plecarea de la vama.si ai si parc auto la targul ala de langa vama.eu acolo zic ca e cel mai bine
|
E asfaltul turant prost la vama.
|
aia e soseaua spre braila ... nu au cum sa opreasca traficul acolo pentru ca nu exista alternativa de ocolire ...
|
soseaua care duce la Ciulinta, iar ce i care vor sa ajunga in slobozia sa o i a pe podul de la Poiana:))
|
Pare mult prea ingusta soseaua de la ciulnita.Eu unul ma gandesc la Bd Matei Basarab, din cate shtiu eu s-a mai organizat asa ceva acolo.S-ar rezolva si problema starii carosabilului cat si problema cu ocolirea acestui traseu fiind atatea alternative pentru evitare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning