![]() |
alexutzzz astept :twisted: :twisted:
|
imediat ... se rezolva :)
later edit : hai ba copile , pierd bani din cauza ta , ii tzin blocati ! da-te ... ca sa-mi iau banii sau refuza provocarea ! |
ma chinui de cand am postat sa ma conectez ,cica e serveru full
|
ok then ..
|
User: UFF
265 HP...Turbo :) Am pus BOV..si am boost controleru' pe max...suna marfa :) |
400 hp here baby :D
|
o intrebare:....cum accelerez si eu? :lol: :lol: vb f serios nu pot decat sa schimb vitezele in sus si jos...dar sa accelerez..pauza :cry:
edit: am aflat....gata :lol: alta nedumerire...cand tre sa plec? :lol: deci daca plec odata cu ala nu e bine....daca plec cand mi se face mie verde...si scot timp mai putin ca ala..tot lose imi zice |
Santos Help me man !! pls daca reusesti sa prinzi serverul sa nu fie full fa-mi si mie un user : skmadtm mail : [email protected] pls si daca reusesti da si mie un pm :evil:
|
yo tot nu mam prins cum sa schimb vitezele sau sa accelerez
|
=)) sunteti tari , imediat incerc sa va lamuresc
cu plecatu si schimbatu btw !! serverul e prea liber ziua !! deci ... nu va faceti probleme , hai la joc |
Vitezele le schimbi de pe sageti (sus/jos), iar acceleratia e reprezentata de bulina verde, din dreapta vitezometrului (bulina rosie e frana). \"Tragi\" de bulina verde in sus cu mouseu'.
|
aveam de gand sa pun screenshot`s si etc, da .. sper ca atzi inteles de la gabi ..
daca nu .. o luam asa babeshte .. va astept in MR ROMANIA :) :o |
CUM CASTIG CA MA FACE
|
Mai oameni buni daca puteti sa faceti faceti-mi si mie un user plsssssssssssssssssssssssssss ca la mine zice mereu ca e full ! Fac apel la toti care au reusit sa-si facA !!! plSSSSSSSSSSSSSSSS
VReau USER: skmadtm si daca cere mailu la inregistrare [email protected] si parola 1234 ca sper ca o sa pot sa o schimb dupa !! PLs cine reuseste sa-mi dea si mie un pm sau sa zica aici pe foum ! PLSSSSSSSSSSSSS :evil: |
mi-am luat si eu jocul... pot intra si eu in MR?
:dance: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:52. |
- Copyright 2026 4Tuning