![]() |
Re: Cine se pricepe la drifturi,la NFSU2 ??
ce vremuri..cand jucam si noi pe hamachi... :(
eu jucam cu subaru. toate la maxim, exceptand cauciucurile :lol: . aluneca de o gaseau dracii. ma tot intrebau cum fac atatea puncte. |
La Dyno ce ii faceai ??
Ca la mine pot sa o las doar cu Level 2 de colo pana colo,daca stiu sa o rezolv la Dyno,merge ca in filme b-) Si daca ii pun toate alea level 3 si nu ii fac nimic la Dyno,merg cu ea de zici ca merg pe bicicleta... |
gata,am facut rost de hamachi asta,care aveti chef de jucat NFS dati add la ID-ul meu r.evo_style ,si vorbim :D
|
Stie cineva de ce imi da "request timed out" cand dau ping la cineva din hamachi ? :|
|
bine...probleme in paradis !!
Daca e cineva pe aici care se pricepe cu hamachi asta,sau care l-a folosit si a mers,sa ne explice si noua cum se face ! |
cand ma jucam NFSU2 (cand aparuse), recordul este 1 100 000 la drift (da un milion, da dintr`o bucata), cu Audi TT, pe cursa aia la munte, nu mai stiu exact cum este. Aveam si screenshot-uri, dar ar dura ore sa caut prin mormanul de DVD-uri, am exersat enorm sa fac asta, ca vazusem pe unu intr`un filmulet cu un Golf care facuse in jur de 1 milion, si am vrut sa il depasesc :)
|
anaconda,pai nu te bagi cu noi la drifturi ?
Am rezolvat problema cu hamachi,deci cand te hotarasti,imi dai add r.evo_style si jucam ca baietii :D |
m`as baga, dar tre sa instalez nfsu2, si cum jucam ? nu am folosit hamachi...
|
am rezolvat noi problema cu Hamachi,stiu eu sa il folosesc acum,merge minunat,fara lag... Instaleaza NFSu2,ca facem repede rost de salvari !
|
O sa joc si eu maine seara.
Sa`mi dati unu hamachi care il aveti ...ca eu stiam ca toti trebuie sa`l aiba la fel, aceeasi versiune. Si eu am jucat mai de mult..acu` un an cu hamachi, e tare rau :-P eMH sa`mi dai add: blondutz_vl |
Quote:
|
am trecut de drift king...drift king inseamna ~120k...eu am facut 342k...
Tu nu te bagi la un drift cu noi ? :> |
:)) azi...eMH a facut 1 mil 200 sau 1.100.000 nu mai stiu
:)) pe cand eu 700.000 e bun..ca stie sa seteze masinile la Dyno..eu nu stiu 100% sa le fac..dar stiu :D care vrea sa joace..e bine venit :P |
azi care inseamna defapt ieri,vezi ca ai postat la ora 1 :))
Pai nu e vb neaparat de dyno,da' daca tu faci drift cu civic...ia-ti si tu ceva 4x4 si o sa vezi diferenta b-) |
cine vrea sa filmeze in joc folositi FRAPS il gasiti pe filelist.ro merge mult mai bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning