![]() |
Re:
Quote:
gluma reusita de altfel cel putin a avut efectul scontat (cred, asta voi stiti exact) :idea: mergea de-o camera ascunsa :idea: oricum ramane de poveste faza. Daca nu stateam bine cu inima o bagati pe maneca :D Rspuns la postul de mai jos dap sa dea coltul ierbii si sigur mai fac o vizita, da vad eu cum fac sa ma strecor fara sa prindeti de veste :suspiciou mersi pentru aprecieri, tie nu prea am ce sa-ti urez ca la tine treba se pare ca merge , dar lui FUG ii doresc la mai mare ca doar are 200cmc peste mine |
Am senzatia ca vei mai veni la Master Tuner si poate ne mai vedem pe acolo. Promitem sa venim cu camera video si ... glume noi . :twisted: Oricum ... FELICITARI PT MASINA ! FOAAAAAARTE TARE DOMNULE !
|
Re: Nissan 200SX RS13 CA18DET
misto masina SX! BV tie!
|
da sx-ule felicitari....si poate un tuning exterior ar prinde bine !!!inca o data felicitari
|
Marfa masina! Ne face publicitate pe strazi si pe pista!
;) |
zi si mie...am avazut ca ai desfacut ecu si ai scos pic-ul cu mapa.... si parca l-ai scris cu un programator.... softul cu l-ai facut????
|
Quote:
am folosit o versiune mai veche a acelui soft si inca cateva utilitare de pe net + ajutorul unui tip de pe http://www.nissanclub.nl/ |
bv SX-ule tot respectul pentru tine si masinutza ta!!!!!
|
1 Attachment(s)
Am vazut ca n-am mai facut update pe aicea de mult.
Masina a mai primit cu ceva timp in urma un mic upgrade jante pe 16" cu cauciucuri noi Dunlop SP9000 225/50-ZR16. Din pacate doar atat in ultima vreme. :( |
Frumosa rau masina......sa o conduci sanatos!
|
frumoase jantele sa le stapanesti santos si sa le folosesti cu placere. chiar daca le ai de vreo 8 luni. :rolleyes2
|
thx, eh acuma am vazut ca nu le trecusem in lista de modificari, si m-am ganit sa mai fac si eu un update chit ca e cu mare intarziere.
|
frate da cu riscu sa fiu penibil ca nu m-am mai uitat in masina de mult ai terminat cu monitoru???
|
noop
am avut o lene :bored: |
1 Attachment(s)
Wallpaper
In poza este masina mea, fotografia in schimb nu e facuta de mine. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:53. |
- Copyright 2026 4Tuning