Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Nissan Skyline GT-R vs. Porsche GT2 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/92684-nissan-skyline-gt-vs-porsche-gt2.html)

GTR 02-10-08 04:44

Re: NISSAN SKYLINE GT-R sau PORSCHE GT2 ?!?

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1787938)
porsche este porsche, platesti mai mult decat o masina ;) sper ca intelegi ce vreau sa iti spun !

COrect, Porsche e Porsche platesti ami mult decat face.

Acum sa nu fiu rau Porsche imi place ff mult, personal mai mult decat Ferrari sau Lamborghini dar GT-R -ul asta chiar a rupt norma.

La Un pret de 80 mii de euro (ca e mai scump acum este alta problema, mai astepti cateva luni si asta e pretul) nu-l bate nimic pana in 120 mii. Si problema este ca nici Corvette nu are ce sa faca pt ca Nissanul e mai tehnologizat ca toate, bine accesorizat si care promite sa mai vina si cu cel putin o varianta mai pternica.

steffan 02-10-08 10:26

eu unul consider Skyline acest model, GT-R35, dar recunosc k miar place mai mult un GT2, acuma dak e sa am doar 100 000 euro ce sa fac.. raman cu un Skyline :D

GodfatherN 02-10-08 10:58

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 1787373)
Pret vanzare SUA la dealer 79000 varianta premium.
+4000 $ transport
+4000 $ taxe portuare
+10% vama = 7900 $
+19% tva = 9400 $

Total:104300$ / 1.40 = 74500 EUR

+ 3000 EUR taxe inmatriculare = 77500 de EUR
(si daca mai pui 15000 de $ (faptul ca este noua) tot ajunge pana in 90 mii)

CARLEX nu este dealer oficial - cumpara din SUA si pune si el un adaos de 30 mii EURO
(cam mult 30%-40% adaos dar asa e romanul)

Si daca o sa ajunga la dealer oficial 85-90000 tot nu o sa fie scumpa si tot la mai putin de jumatate de pret e fata de 911 GT2 su mult mai ieftina decat 911 Turbo si GT3.

Aici chiar vorbesti in necunostinta de cauza iar a spune ca firma isi pune 30000E adaos la o masina este mai mult decat absurd !!! Nici macar Reventon nu suporta un adaos atat de mare. E jenant sa postezi aiurea chestii despre care nu numai ca nu ai habar, dar nici nu te-ai lovit de ele !!!
Stau si ma intreb...tu de ce nu aduci masini daca stii sa faci atat de bine calcule ?

Alex_55 02-10-08 11:27

n-ai cu cine ...

arata-mi tu filme si timpi ale gtr-ului sau vrei sa iti arat eu !?

revista Quattroruote nr din septembrie :

Gt-r :

0-100km/h -3,87s

0-200km/h - 13,15s

400m - 11,94s with 191,1km/h

1km - 21,68s with 246,1km/h

Gt2 :

0-100km/h - 3,87s

0-200km/h - 12,04s

400m - 11,72 with 196,9km/h speed on exit

1km - 21,12s with 255,4km/h

ps. nu spune nimeni ca GTR-ul nu este o masina tare, este foarte tare !! dar... a fost prea mult umflata si s-a mintit prea mult, ca a scos nu stiu ce timp pe "ring" si isi daca ii pui aripi isi i-a zborul :P, in fine per total este o masina exceptionala si o astept cu nerabdare pe strada sa vedem ce poate face pe strazile murdare si gropi ale mult iubitului bucuresti :)

zGb 02-10-08 12:13

GT2 anyfuckingtime....comparatia corecta e mai degraba cu 997tt

GTR 02-10-08 13:13

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1788212)
Aici chiar vorbesti in necunostinta de cauza iar a spune ca firma isi pune 30000E adaos la o masina este mai mult decat absurd !!! Nici macar Reventon nu suporta un adaos atat de mare. E jenant sa postezi aiurea chestii despre care nu numai ca nu ai habar, dar nici nu te-ai lovit de ele !!!
Stau si ma intreb...tu de ce nu aduci masini daca stii sa faci atat de bine calcule ?

Mai baiatule, de ce te bagi in vorba daca nu sti????
Cauta si tu in SUA GT-R , evo X , STI sa vezi ce preturi au, importa si tu o masian si dupa sa vorbesti.
Si adaos de 30 mii de $ si-au pus si dealerii americani la primele bucati, acum, ca au ventit loturi mai mari, au lasat si ei la pret. Acolo nu este ca aici, te tocmesti ca la usha cortului.
Nici CARLEX de la noi nu poti sa-i condamni, pt ca investeti ceva bani, ii ti blocati 4,5,6-n luni si castigi 30-40 %. Daca imparti profitul la numarul de luni in care au fost blocati banii o sa vezi un profit impozabil de 5-10%/luna, ceea ce nu este mult pentru Romania.

Eu am un prieten in SUA care a testat GTR-ul si il dadea cu 90 mii si daca mai astepta 3,4 luni il lua cu 79 mii varianta premium.

Pana la urma si-a luat EVO X GSR cu 33600 $ - adica 24000 EUR pret final in SUA - ia vezi cat e la noi :))), iti spun eu, 42900 eur pret final cea mai saraca varianta.

Ca sa aduci masini nu este renatbil decat daca iei cate 2 si nu ieftine si probabil daca aveam de investit 100-150 mii de EUR aduceam si eu.

Daca nu ai habar si nu esti in stare sa dai un GOOGLE si sa faci o paritate nu te mai baga sa faci observatii doar pe pareri personale. Si ti-am aratat ca nici adaosul ala de 30-40 % nu este exorbitant.

GTR 02-10-08 13:21

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1788256)
n-ai cu cine ...

arata-mi tu filme si timpi ale gtr-ului sau vrei sa iti arat eu !?

revista Quattroruote nr din septembrie :

Gt-r :

0-100km/h -3,87s

0-200km/h - 13,15s

400m - 11,94s with 191,1km/h

1km - 21,68s with 246,1km/h

Gt2 :

0-100km/h - 3,87s

0-200km/h - 12,04s

400m - 11,72 with 196,9km/h speed on exit

1km - 21,12s with 255,4km/h

ps. nu spune nimeni ca GTR-ul nu este o masina tare, este foarte tare !! dar... a fost prea mult umflata si s-a mintit prea mult, ca a scos nu stiu ce timp pe "ring" si isi daca ii pui aripi isi i-a zborul :P, in fine per total este o masina exceptionala si o astept cu nerabdare pe strada sa vedem ce poate face pe strazile murdare si gropi ale mult iubitului bucuresti :)

Mai baiatule, nu are nimeni pretenyia ca GTR 35 sa fie mai bun decat o masian de 2.5 X mai scumpa decat ea, dar este de ajuns ca bate tot restul gamei de 911 inclusiv 911 Turbo care este cu 50% mai scump.
Strazi murdare si gropi (poate ai tu pe strada eu nu vad multe gropi in Bucuresti), crezi ca asta a fost targetul Porsche si Nissan, nu vezi ca aberezi, o sa faca ce face si orice alta masina sport, care se plimba prin Bucuresti (si nu sunt putine).

Alex_55 02-10-08 13:30

"mai baiatule" Razvan esti cam frustrat ! ;) potoleste-te ca iti plesneste vreo vena si nu vreau sa mori doamne fereste !!!

daca nu esti in stare sa porti o discutie in contradictoriu la un nivel mai elevat si elegant du-te si alearga putin sa te mai linisteti !

GodfatherN daca nu vezi lucreaza la carlex care a importat un gtr si alte masini din state tu nu stiu ce faci decat sa bati la tastatura.

eu ti-am scris frumos niste timpi ale gtr-ului scosi in europa cu aparatura performanta pe circuit cu un pilot pe masura ( Alain Prost, http://en.wikipedia.org/wiki/Alain_Prost ) sa nu crezi ca te-am jignit dar asa il cheama pe om, tin sa te anunt ca gtr-ul are pe 0-200km/h aproape o secunda in plus fata de 997turbo tiptronic care face 0-200km/h in 12.1s :)

te rog frumos sa te mai temperezi ca nu iti da sa mananci nissan ;) si nu e frumos sa te certi aiurea pe forum pt un fier, iti doresc o zi frumoasa :)

rapid_1923 02-10-08 14:03

GT-R . . . tehnologia nu poate fin inlocuita de renumele producatorului . . .

GTR 02-10-08 14:03

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1788416)
"mai baiatule" Razvan esti cam frustrat ! ;) potoleste-te ca iti plesneste vreo vena si nu vreau sa mori doamne fereste !!!

daca nu esti in stare sa porti o discutie in contradictoriu la un nivel mai elevat si elegant du-te si alearga putin sa te mai linisteti !

GodfatherN daca nu vezi lucreaza la carlex care a importat un gtr si alte masini din state tu nu stiu ce faci decat sa bati la tastatura.

eu ti-am scris frumos niste timpi ale gtr-ului scosi in europa cu aparatura performanta pe circuit cu un pilot pe masura ( Alain Prost, http://en.wikipedia.org/wiki/Alain_Prost ) sa nu crezi ca te-am jignit dar asa il cheama pe om, tin sa te anunt ca gtr-ul are pe 0-200km/h aproape o secunda in plus fata de 997turbo tiptronic care face 0-200km/h in 12.1s :)

te rog frumos sa te mai temperezi ca nu iti da sa mananci nissan ;) si nu e frumos sa te certi aiurea pe forum pt un fier, iti doresc o zi frumoasa :)

:)))))
Hai ca ma distrezi, nu sunt nici frustrat nici nu-mi plesneste vre-o vena :))))
Vezi ac sunt mai multe teste cu GTR vs 911 Turbo cam pe toate continentele si in foarte putin cazuri are 911 vre-un avantaj. Si acc 0-400m e superioara lui 911 Turbo daca nu ma insel dar nu e elocventa, in principiu pot sa te plimb la anul cu un Civic din 92 care le face pe aman2 0-400 m dar nu am cum sa-l compar in rest cu cele 2 mentionate mai sus.

GodfatherN nu recunoaste adaosul ca de :), dar CARLEX nu sunt singurii care aduc masini. Oricum e de apreciat ca au adus GTR atat de repede si pt. cine-si doreste si dispune de banuti e o alegere buna si la banii astia, dupa parerea mea.

Apreciez GTR ca au scos o masina care a rupt gura targului raport pret/performanta si au aratat galbejitii ca se poate. Daca intrebai un producator european inainte de performantele si dotarile asta la pretul asta ar fi spus ca este imposibil si tare ma bucur ca au aratat altii ca se poate :) Daca Porsche turbo era un target mai greu de atins pentru mine un GTR sper sa pot achizitiona in viitor.

Iti dorsc si tie o zi frumoasa!

Alex_55 02-10-08 14:08

Razvan iti doresc multa bafta sper sa iti cumperi gtr !!

daca te uiti la best motoring bineinteles ca o sa castige mereu masinile lor ;)
sper ca ai observat ca ei testeaza mereu 997turbo manual si nu tiptronic ( care este mai rapid decat cel manual ! )
sper ca maine sa iti spun care este diferenta dintre gtr si 997turbo tiptronic pe strada :)

GodfatherN 02-10-08 14:09

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 1788394)
Mai baiatule, de ce te bagi in vorba daca nu sti????
Cauta si tu in SUA GT-R , evo X , STI sa vezi ce preturi au, importa si tu o masian si dupa sa vorbesti.
Si adaos de 30 mii de $ si-au pus si dealerii americani la primele bucati, acum, ca au ventit loturi mai mari, au lasat si ei la pret. Acolo nu este ca aici, te tocmesti ca la usha cortului.
Nici CARLEX de la noi nu poti sa-i condamni, pt ca investeti ceva bani, ii ti blocati 4,5,6-n luni si castigi 30-40 %. Daca imparti profitul la numarul de luni in care au fost blocati banii o sa vezi un profit impozabil de 5-10%/luna, ceea ce nu este mult pentru Romania.

Eu am un prieten in SUA care a testat GTR-ul si il dadea cu 90 mii si daca mai astepta 3,4 luni il lua cu 79 mii varianta premium.

Pana la urma si-a luat EVO X GSR cu 33600 $ - adica 24000 EUR pret final in SUA - ia vezi cat e la noi :))), iti spun eu, 42900 eur pret final cea mai saraca varianta.

Ca sa aduci masini nu este renatbil decat daca iei cate 2 si nu ieftine si probabil daca aveam de investit 100-150 mii de EUR aduceam si eu.

Daca nu ai habar si nu esti in stare sa dai un GOOGLE si sa faci o paritate nu te mai baga sa faci observatii doar pe pareri personale. Si ti-am aratat ca nici adaosul ala de 30-40 % nu este exorbitant.

:-)...Ce om superficial !!! Bey tata, in caz ca semnatura mea nu ti-a spus nimic eu LUCREZ la Carlex !!! Deci chiar sunt in cunostinta de cauza !!! :-)))

Poti chiar sa vii sa vezi un GT-R la noi si sa dai o comanda dupa aceea de 5 bucati daca tot il iei tu atat de ieftin...Eu personal iti dau 10000$ in plus pe un GT-R adus strict in conditiile si preturile date de tine !!! :-))))
Si inca ceva...Noi ne facem stoc de masini raportat la cererea de masini din piata urmand ca tot ceea ce inseamna supercar sau ceva asemanator sa aducem pe comanda. In ceea ce priveeste cantitatea...:-) (crede-ma ca eu chiar rad, nu gluma) economisesti nu mai mult de 3-400E de la 2 masini in sus, deci...Stau si ma intreb...de ce imi spui "importa si tu o masina si dupa aceea sa vb..." ! Pai tu ai facut-o macar o data ?!? :-)))

Faptul ca te agiti sa demonstrezi o aberatie care a luat nastere in imaginatia ta bogata sustinuta de o lectura superficilala a unor date pe net nu face altceva decat sa demonstreze ca persisti si perseverezi in ....sa-i zicem orice altceva in afara de prostie...30-40% este mai mult decat exorbitant iar pana si un adaos de 10% te poate face sa ajungi cu un pret mult peste pretul de piata oferit de dealeri, fie ei independenti sau nu.
Prietenul tau despre care vb ca ar fi putut astepta inca 3-4 luni uita sa-ti mentioneze multe aspecte legate de cerere si oferta aflate strict in piata din USA si de faptul ca piata de acolo este legata in ceea priveste GT-R-ul doar de cativa dealeri autorizati sa vanda GT-R. ( Habar nu ai de asta, a propos )
Nu in ultimul rand vreau sa spun ca nu inteleg de ce ai tu impresia ca Dealerii de masini premium au profituri uriase in conditiile in care ei nu vand la pret de dumping ci doar unei clientele destul de reduse ca sa nu spun exclusiviste...

Acest mesaj in care incerc sa-ti explic cat de cat ce si cum va fi ultimul adresat tie doar pentru felul in care mi te-ai adresat...auzi..."mai, baiatule de ce te bagi in vb daca nu stii " ( e drept ca tu ai scris doar cu un singur "i", dar asta nici macar nu-i o problema...:-) )
Oameni ca tine intalnesc zilnic poate zeci, dar singurul tau atu in a ma face sa-ti destup mintea este acest forum. Dar si aici ma pot opri cand vreau...Pentru cine nu merita....pentru cine habar nu are...si nici nu vrea sa invete...

Te pupa Nashu' tau,
GodfatherN

GTR 02-10-08 14:35

Quote:

Originally Posted by GodfatherN (Post 1788475)
:-)...Ce om superficial !!! Bey tata, in caz ca semnatura mea nu ti-a spus nimic eu LUCREZ la Carlex !!! Deci chiar sunt in cunostinta de cauza !!! :-)))

Poti chiar sa vii sa vezi un GT-R la noi si sa dai o comanda dupa aceea de 5 bucati daca tot il iei tu atat de ieftin...Eu personal iti dau 10000$ in plus pe un GT-R adus strict in conditiile si preturile date de tine !!! :-))))
Si inca ceva...Noi ne facem stoc de masini raportat la cererea de masini din piata urmand ca tot ceea ce inseamna supercar sau ceva asemanator sa aducem pe comanda. In ceea ce priveeste cantitatea...:-) (crede-ma ca eu chiar rad, nu gluma) economisesti nu mai mult de 3-400E de la 2 masini in sus, deci...Stau si ma intreb...de ce imi spui "importa si tu o masina si dupa aceea sa vb..." ! Pai tu ai facut-o macar o data ?!? :-)))

Faptul ca te agiti sa demonstrezi o aberatie care a luat nastere in imaginatia ta bogata sustinuta de o lectura superficilala a unor date pe net nu face altceva decat sa demonstreze ca persisti si perseverezi in ....sa-i zicem orice altceva in afara de prostie...30-40% este mai mult decat exorbitant iar pana si un adaos de 10% te poate face sa ajungi cu un pret mult peste pretul de piata oferit de dealeri, fie ei independenti sau nu.
Prietenul tau despre care vb ca ar fi putut astepta inca 3-4 luni uita sa-ti mentioneze multe aspecte legate de cerere si oferta aflate strict in piata din USA si de faptul ca piata de acolo este legata in ceea priveste GT-R-ul doar de cativa dealeri autorizati sa vanda GT-R. ( Habar nu ai de asta, a propos )
Nu in ultimul rand vreau sa spun ca nu inteleg de ce ai tu impresia ca Dealerii de masini premium au profituri uriase in conditiile in care ei nu vand la pret de dumping ci doar unei clientele destul de reduse ca sa nu spun exclusiviste...

Acest mesaj in care incerc sa-ti explic cat de cat ce si cum va fi ultimul adresat tie doar pentru felul in care mi te-ai adresat...auzi..."mai, baiatule de ce te bagi in vb daca nu stii " ( e drept ca tu ai scris doar cu un singur "i", dar asta nici macar nu-i o problema...:-) )
Oameni ca tine intalnesc zilnic poate zeci, dar singurul tau atu in a ma face sa-ti destup mintea este acest forum. Dar si aici ma pot opri cand vreau...Pentru cine nu merita....pentru cine habar nu are...si nici nu vrea sa invete...

Te pupa Nashu' tau,
GodfatherN

Daca ai mai fi citit 1data ai fi vazut ca am spus ca si un adaos de 30% nu este mare, ca doar nu iei masina azi si o vizi in 2,3 zile. Pare mult 30% dar la un calcul al preofitului/periada de timp nu este mult. Cred ca un adaos de 10% cum spui tu nu poate fi profitabil (decat cu precomanda), ca doar nu e cineva prost sa investeasca 70-80 de mii de euro si sa castige ~2% luna, ca nu merita efortul. Asta stiti voi stiu si eu si trebuie sa inteleaga si retul romanilor. Este adevarat, pt cine are posibilitatea poate sa iasa mai ieftin daca isi aduce masina din SUA, dar asta nu e ca la targ, trebuie sti de unde sa o ia, ce costuri implica, etc. toate demersurile ca sa-ti aduci o masina aici si daca nu stie sa faca asta s-ar putea sa cat la voi si sa mai dureze si vre-o 6 luni.
Nu trebuie sa-mi destupi mie minte, incearca altora.

Vanzare buna!

Alex_55 02-10-08 20:05

inca una tare marca nissan :D

http://www.autoblog.com/2008/09/24/f...-to-black-box/

GTR 03-10-08 05:46

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1788909)

BMW are ceva asemanator inca din 2003, atunci nu era atat de dezvoltata, acum nu stiu cum este. La M3 2003 bagau amina pe computer si stiau turatia maxima atinsa pe ultima perioada de timp, as am aflat cand in prima mie de km au facut gura ca s-au depasit 5000-6000 de turatii in mod frecvent inclusiv atingerea turatiei maxime.

Chiar daca au sistemul asta conteaza in ce context va fi folosit. Daca va fi folosit fix pentru dezvoltarea si corectare a problemelor ar fi perfect ok, daca va fi folosit si in alte scopuri remane de vazut cat de ok sau nu va fi.

All times are GMT +2. The time now is 02:08.

- Copyright 2026 4Tuning