![]() |
Re: Skoda Octavia II 1.8TSI vs Mitsubishi Lancer 1.8MIVEC
ia mah o aspirina... parca esti din reclama aia cu norul deasupra capului... Daca nu ai condus nici una din masinile respective, ma intreb cum de ai tupeu sa dai sfaturi. Eh varsta probabil... nu te mai uita la poze si vezi poate conduci masinile alea inainte sa faci abuz de tastatura. Din nou caractezizezi skoda de parca chiar ai sti ce vorbesti. Hai sa-ti explic din nou cate prostii ai bagat in runda asta.
" era inchesuita ca naiba " clar nu ai mers cu octavia ... vezi ca probabil ai mers cu fabia ( nu prea sunt diferente sa-ti dai seama). Asadar O2 are cel mai mare spatiu interior din clasa ei... "scaunele incomoda" iar nu cred ca aia era octavia pentru ca scaunele sunt de audi ... si parca erau foarte comode ultima oara. "plastice ieftine" fii mai explicit te rog ... toate masinile au partea lor de plastice ieftine, o2 comparativ vorbind sta foarte bine cu alte branduri. "suspensia ca de caruta" .... ce caruta conduci de faci comparatia asta? Caruta adika nu are suspensii? Ma bagi inceata... ma rog suspenia unei O2 este una clasica vw si o gasesti pe golf jeta a3 a4 ... pe toate carutele mai pe scurt, iar pe o2 rs suspensia este de pe caruta de GTI. " s-a stricat din senin " aoleao vorbeai de posturi in scarba cu 2 propozitii jignitoare... pana pana acum te incadrezi si tu. Ce s-a stricat? ai cazut din caruta? Si la final te scuzi ca nu poti sustine afirmatiile pentru ca "o experienta nu determina daca o masina ... bla bla". Adika te stergi la gura si spui ca daca tie nu-ti place altuia poate sa-i placa. Sa-i placa ce? sa i se strice din senin, sa meaga cu caruta de 2 lei, sa se inghesuie sau sa stea incomod? mda poate sunt si dastia. Ti-as face un bine sa te plimb cu a mea... poate te mai trezesti un pic... da esti cam departe in ramnic acolo. Pe scurt pierdere de vreme... Scuze de offtopicul de mai sus. Lancerul daca il iei la o varianta de echipare medie, poate fi cam cea mai buna solutie avand in vedere pretul. Cel de 23 de mii diesel ( piele navigatie sunet RF ) nu mi se pare clar o solutie... decat poate pentru un pasionat al marcii. |
Re: Skoda Octavia II 1.8TSI vs Mitsubishi Lancer 1.8MIVEC
Herea nu te mai obosi, daca sunt oameni care vorbesc din "almanahe" ce sa-i faci.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:50. |
- Copyright 2026 4Tuning