![]() |
eu am norton 2003 parca, dar degeaba , virusi tot am si tot nu ii scoate antivirusul asta prost
cu AVG-u m-am descurcat cam prost :lol: asa ca l-am dezinstalat si mai am asta : Ad-Aware SE Personal pe care il folosesc cand imi aduc amine de el |
va chinuiti degeaba cu acesti anti-virusi! Astia mai rau atrag virusii!!!!! :lol: :lol: :lol:
|
Momenatn folosesc McAfee si de 1 an nu am nici o problema cu virusii, inainte foloseam norton 2002,2003 2004,2005.... si am tot avut probleme cu virusii asa ca m-am lasat de NAV
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu folosesc BIT DEFENDER internet security shi ii super tare
|
NOD32 !!!
|
si nu te streseaza mesajele alea tampite cand gaseste virus ?
ca luasem si eu nod32 si tot dadea msj...da' nu imi dadea voe nici sa sterg fisieru |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Kaspersky e ala care face ca un porc cand gaseste un virus? :oops:
|
Cum scap de JEEFO fara sa formatez....vreau sa dezinfectez tot.....dara fara sa`mi bulesc programele instalate.....sau kiturile.....?Sau tot ce .exe?
|
in primul rand ce antivirus folosesti? pana atunci poti incerca http://wirusy.antivirenkit.pl/en/szczepionki/Jeefo.html
|
Nu am nici un antivirus!Asta e problema!Cum de stiu ca am jeefo?A fost un amic cu hdd la mine si i`am facut varza hdd!Am jeefo! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:30. |
- Copyright 2026 4Tuning