![]() |
Re: AM O MARE PROBLEMA!!!
Ms Psycho, ms tuturor care au citit threadul si celor care au incercat sa ma ajute (foarte multi). Insa am o veste buna pentru mine :) sapt asta miam gasit 2 colegi mai mari...anul 2 cu care am sa stau intrun ap in Colentina deci CASE CLOSED!!! Multumesc tuturor once again, ms psycho pentru sticky dar nu cred ca mai este nevoie acum...caci...se poate inchide
VA SALUT CU RESPECT |
vezi ca am avut dreptate ... ca ti-ai gasit mai rapid de cat am zis eu colegi cu care sa te grupezi ...
Bafta la noul an !! PS. Azi am trecut prin Roman ... foarte frumos oras !! |
din pacate nu am cum sa te ajut, abia am gasit loc la camin la RAU..foarte complicata treaba ca e cerere mare, dar o sa fim colegi...daca vrei sa ne intalnim da-mi un add pe messenger ca am IDu la profil :-)
|
Am si eu de inchiriat o garsoniera in zona Titan 300 euro...
|
daca aveai nevoie prin mangalia te ajutam cu mare placere , iti ofeream o camera la mine !
|
Multam fain baieti...eu is rezolvat acum...astept sa inceapa anul...dar putem folosi threadul pentru cei care inca au nevoie.
Quote:
|
bravo sefu ... ne`ai dovedit ca esti baiat descurcaretz !!!
sa fii cuminte la Bucuresti ... sa "nu" faci prostioare/liniutze si asa mai departe :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
e evdeti de ce e bun 4 tuning si comunitatea noastra ;) ...
totul s-a rezolvat pana la urma ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:10. |
- Copyright 2026 4Tuning