Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 04-09-08, 23:15   #1
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default AM O MARE PROBLEMA!!!

Va salut pe toti cu respect!!! Cum spune si titlul am o mare problema...nu legata de masina sau tuning...ceva mai atipic pe 4t dar totusi o problema...si acum sa trec la subiect... IN 25 ZILE PLEC SI NU AM CAZARE IN BUCURESTI...daca credeti ca puteti ajuta cumva sau un pont ceva continuati sa cititi...daca nu va intereseaza sau sunteti paraleli pe subiect puteti da BACK...ca de aici incepe o povestioara

Cam acum 1 luna si...cand am luat la Universitatea Rom Americana nu am cerut camin (primeam sigur) pentru ca un mosneag din Buc, fratele bunicului a zis ca imi da unul din cele 2 ap ale sale sa stau in el pe durata facultatii...mai tarziu am aflat ca mosu' e sclerozat tare caci cand mam dus sa ii cer cheia sa imi fac si eu frumos sa comportat de parca nici nu vorbisem cu el si nici nu dorea sa auda de situatie...de parca nu aveam amandoi acelasi nume dar in fine...si uite asa am ramas si fara ap si fara loc de cazare de la URA...Probabil va intrebati de ce nu imi caut niste colegi prieteni sa ma cuplez cu ei la un ap cva...ei uite ca atunci cand eu stiam ca stau la mosneag toti colegii mei se cuplau...si mau intrebat...si leam spus ca am unde sta si sunt rezolvat...si asa am ramas si fara colegi... In momentul de fata am incercat pe la restul caminelor si pot sta doar la negru cum se spune...si sincer nu am chef sa ajung in zapada la iarna sau sa cotizez lunar la cei care fac verificari prin camera. Am fost in audienta la decanu' de la URA...a zis ca nu se mai poate face nimic, is full...am facut cam tot ce se putea...acum probabl ca spuneti "Iati frate o garsoniera si las'ne pe noi in pace"...cam complicat caci imi permit de unu singur...(vam spus mai sus dc is singur in aceasta ecuatie...)

DECI...daca aveti o cunostinta...un apartament, garsoniera ceva...daca stiti ceva...PLZ HELP!!! Am sa va intorc favoarea mai mult ca sigur daca am sa pot!!! Orientativ as dispune de 150E-200E lunar maxim pentru o chirie...

In final multumesc anticipat si celor care mar putea ajuta cu ceva si celor care au sacrificat 5 min si au citit pana la capat problema. O seara faina in continuare si Doamne' Ajuta

Quick reedit: Sa imi las si o adresa de contact...Ym: m_orpheu_smaster

Last edited by morpheusmaster; 04-09-08 at 23:21.
morpheusmaster is offline  
Old 04-09-08, 23:22   #2
Highman

Stage 5

Highman's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: AM O MARE PROBLEMA!!!

imi pare rau pt ce ti sa intamplat.....daca gasesti ceva mai am si eu pe cineva care cauta .......in caz ca vrei un coleg de apartament...
Highman is offline  
Old 04-09-08, 23:25   #3
torelo

Stage 4

torelo's Avatar

sal in primul rand...
si iti spun direct " mai inpresionat, ai stofa de scriitor si nu o iau in gluma problema ta...sunt din suceava nu pot sa fac prea multe...dar chiar nu am putut sa ma abtin " sincer mai impresionat...

sper sa tzi rezolvi problema...bafta.
torelo is offline  
Old 04-09-08, 23:57   #4
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Highman, Torelo thanx!! Chiar daca nu puteti face prea multe efectiv, ajutati E bine sa stii ca ai prietenii de pe 4t care te sustin. Nu schimba situatia dar o mai indulcesc Va salut cu respect, nb
Old 05-09-08, 19:20   #5
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

UP!!! Si inca ceva daca ma pot ajuta moderatorii 4t...pentru o perioada de timp as multumi daca threadu sar putea face sticky....ca sa nu dau UPURI zilnic ...daca nu se poate no prob, 10x. Numa bine...) momentan nothing solved...tot pe banci prin parcuri o sa stau )
Old 05-09-08, 21:43   #6
alexcump

Stage 5

alexcump's Avatar

Member of:
[Hyundai]

Eu sunt din bv, nu am prieteni prin buc dar am un sfat pentru tine. Mai cautati un coleg care sa stea cu tine si luativa un apartament si faceti juma-juma chiria sau intr-un weekend mergi pana la buc de dim iati niste ziare si cauta si vezi ce gasesti....sau cauta pe net........

Sper sa fiu de ajutor

Te rog voteaza-ma aici in concursul Opel Adam.
Multumesc
E-mail: cumpanici.alexandru@yahoo.ro
alexcump is offline  
Old 05-09-08, 23:49   #7
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Am pe cienva care cauta coleg de camera in zona Berceni.
Lasa-ma sa iau legatura cu el si iti dau un raspuns cel tarziu luni.
Mustang is offline  
Old 06-09-08, 01:24   #8
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Quote:
Originally Posted by alexcump View Post
iati niste ziare si cauta si vezi ce gasesti....sau cauta pe net........
Man...asta fac de 2 sapt Dar ideea e ca singur nu imi permit un ap...

@Mustang: Man...ms, vb. cu omu si lasami pe pm un id ceva sa dau de el...sa vedem ce putem face...
Old 06-09-08, 05:04   #9
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

http://www.cautcoleg.ro/

Daca nu ai incercat, poate merita o incercare .
BC-20-LET is offline  
Old 06-09-08, 08:53   #10
markizu

Stage 5

markizu's Avatar

Member of:
[VW]
[Honda]

Quote:
Originally Posted by BC-20-LET View Post
http://www.cautcoleg.ro/

Daca nu ai incercat, poate merita o incercare .

e cam greu sa gasesti .. mai ales acum.. Bc-20-let daca imi aduc aminte si tu ai fost in situatia lui acum 1 an si stii cel mai bine ce greu a fost .. dar totul se rezolva in timp ...
Bafta morpheusmaster o sa ma interesez si eu ...macar sa stai 1-2 luna
Golf III Rabbit 1.4 mic si rau..(gone )
Honda del Sol 1,6 soch vtec turbo on !!
markizu is offline  
Old 06-09-08, 13:09   #11
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Ieri am gasit unde sa stau pana imi gasesc ceva definitiv pentru tot anu ...na...am sa stau la o batrana in Tineretului undeva am inteles...dar asta fiind o solutie cum ziceai si tu markizu...1-2 luni max...(deja 2 luni daca ne gandim e Decembrie ( ...). Oricum 10x u guyz...am sa incerc pe cautcoleg.ro si mai vad eu ce fac...nu se stie niciodata de unde sare iepurele!!! Bafta
Old 06-09-08, 13:23   #12
markizu

Stage 5

markizu's Avatar

Member of:
[VW]
[Honda]

Stai lininstit
e bine ca ai gasit ..ceva provizoriu .. sa stii ca din proprie experienta ca in maxim 2 luni te vei muta cu colegi noi caci unerori nu se inteleg si ... unul mai renunta la loc ...
bafta
markizu is offline  
Old 06-09-08, 13:54   #13
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Sa speram ca o sa fie asa!!! Ce e drept e si alta situatia cand ajung acolo si vad grupa, colegii...&bla bla...altfel se destinde situatia...oricum oi gasi eu ceva ca nu am auzit pan acum de caz nerezolvat )...oricum totusi daca stiti si puteti ajuta, plz nu fiti retinuti
Old 14-09-08, 22:40   #14
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

sticky de la mine
Psycho is offline  
Old 15-09-08, 00:50   #15
dragos1989

Stage 5

dragos1989's Avatar

Member of:
[SEAT]

Man si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu tine numai ca eu am intrat la ase iar la noi nu s-au afisat inca listele cu repartizarile la camin...Eu iti sugerez sa incerci si la caminele din regie,niste colegi de -ai mei au reusit sa intre acolo...Si mi-e mi-a promis cineva ca ma ia in gazda cu el,acum ramane de vazut daca se tine de cuvant greu cu cazarea asta la bucuresti ) Mult succes!

- Copyright 2025 4Tuning -