Va salut pe toti cu respect!!! Cum spune si titlul am o mare problema...nu legata de masina sau tuning...ceva mai atipic pe 4t dar totusi o problema...si acum sa trec la subiect... IN 25 ZILE PLEC SI NU AM CAZARE IN BUCURESTI...daca credeti ca puteti ajuta cumva sau un pont ceva continuati sa cititi...daca nu va intereseaza sau sunteti paraleli pe subiect puteti da BACK...ca de aici incepe o povestioara
Cam acum 1 luna si...cand am luat la Universitatea Rom Americana nu am cerut camin (primeam sigur) pentru ca un mosneag din Buc, fratele bunicului a zis ca imi da unul din cele 2 ap ale sale sa stau in el pe durata facultatii...mai tarziu am aflat ca mosu' e sclerozat tare caci cand mam dus sa ii cer cheia sa imi fac si eu frumos sa comportat de parca nici nu vorbisem cu el si nici nu dorea sa auda de situatie...de parca nu aveam amandoi acelasi nume dar in fine...si uite asa am ramas si fara ap si fara loc de cazare de la URA...Probabil va intrebati de ce nu imi caut niste colegi prieteni sa ma cuplez cu ei la un ap cva...ei uite ca atunci cand eu stiam ca stau la mosneag toti colegii mei se cuplau...si mau intrebat...si leam spus ca am unde sta si sunt rezolvat...si asa am ramas si fara colegi... In momentul de fata am incercat pe la restul caminelor si pot sta doar la negru cum se spune...si sincer nu am chef sa ajung in zapada la iarna sau sa cotizez lunar la cei care fac verificari prin camera. Am fost in audienta la decanu' de la URA...a zis ca nu se mai poate face nimic, is full...am facut cam tot ce se putea...acum probabl ca spuneti "Iati frate o garsoniera si las'ne pe noi in pace"...cam complicat caci imi permit de unu singur...(vam spus mai sus dc is singur in aceasta ecuatie...)
DECI...daca aveti o cunostinta...un apartament, garsoniera ceva...daca stiti ceva...PLZ HELP!!! Am sa va intorc favoarea mai mult ca sigur daca am sa pot!!! Orientativ as dispune de 150E-200E lunar maxim pentru o chirie...
In final multumesc anticipat si celor care mar putea ajuta cu ceva si celor care au sacrificat 5 min si au citit pana la capat problema. O seara faina in continuare si Doamne' Ajuta
Quick reedit: Sa imi las si o adresa de contact...Ym: m_orpheu_smaster