![]() |
ZMD:
Nu e vorba de a se abtine de la tigari pt o perioada scurta de timp..........e vorba sa nu fumezi deloc, gandestete cati bani ai salva , bani care acum aii platesti ca sa-ti strici sanatatea. Calculele sunt foarte valabile, pt ca daca te-ai lasa de fumat, cu banii respectivi chiar ti-ai putea lua un sistem audio bun pt masina! Daca peste o luna se adauga o noau taxa pe tigari si un pachet de tiagri va costa 100 000 lei, ce-ai face? |
m-as lasa ! :cry:
|
nu te-ai lasa....in cel mai rau caz ai fuma mai rar...si ai innebuni...:)....
hihih..asa va trebuie dak v-a mancat in fund sa va apucati de fumat... Quote:
|
Belea mare! :D
M-am apucat prin clasa a 5 a de ele si... nu le-am mai lasat :cry2: PS: am adaugat Parliamentu' :P |
Nefumator!!!
Si ce va laudati atat k vad k-s singurul nefumator :P |
fumator inrait...Viceroy rosu normal,nu special....asta fumez de cand ma stiu...le mai schimb cate o zi doua cand ma mai ia gatul....in general 2 pachete pe zi...in sesiune sau cand lucrez ajung si la 4....nu e bine...dar trebuie sa am si eu un viciu
|
hai sa va spun cum m`am apucat io de fumat ... am ieshit un orash cu nishte prieteni sji aia fumau totzi sji le`am cerut sji eu o tzigare ... sji atunci mi`au zis \" ce fata scricam noi orzu oe gashte \" sji m`am enervat ca mi`au zis asa .... sji cand m`am intors din orash mi`am luat un pachet de viceroy roshu` ca nu stiam ca sunt tari sji erau sji mai ieftine sji m`am dus akasa sji am stat in fundu` gradinii sji l`am fumat pe tot pana am invatzat sa trag in mine ... bine vreau sa va spun ca m`am dus in 5 carari in casa eram ametzita shi imi era rau imi venea sa vomit ... da de am invatzat sa fumez ... sji a doua zi i`am sunat pe astea sa ieshim in orah sji mi`am luat malboro light sji cand am ajus in bar mi`am scos pachetu` de tzigari pe aia i`au apucat rasu` sji se uitau la mine cum ma strambam cand fumam ca inca mai ma inecam shi de atunci nu m`am mai lasat sji fumez de la 13 ani :(:(:( din pacate shi nu mai pot sa ma las... akum vb cam un pachet pe zi :( cand sunt nervoasa fumez sji mai mult sji cam asa se apuca o pushtoaika de fumat :))) :oops: :D :!:
|
mai nu mai ganditzi asa... auzi la ei cu banii de ii dai pe tzigari itzi iei ceva nu e chiar asa... ca nu stai tu sa pui in fiecare zi 35 de mii deoparte ca sa ajung la sf anului sa`tzi iei un sitem audio tare sau o toba tare sau mai stiu io ce frana de mana sau dastea ,.. ii cheltuii pe altceva ... :)
|
Nu are treaba mah cu viciile... Alea sunt chestii care iti produc placere: beutura, golful, femeile sau crichetul...
Fumatul este ca heroina, insa face dependenta psihica, nu fizica... Kitana, mi-am schimbat parerea despre tine... Pai daca eu m-as lua dupa toti care fumeaza si imi ofera tigari... Am 21 de ani si din liceu in facultate am avut sute de ocazii, dar am trecut peste ele foarte usor... E vorba de puterea de autocontrol a fiecaruia !!! :wink: |
parerea mea e ca orice om ce fumeaza shi nu se poate lasa de fumat nu e un om liber, i-l contoleaza tzigarile, ele lafel ca drogurile nu produc dependentza fizica, doar psihica... depinde de vointza fiecaruia
|
:peace: NEFUMATOR :peace:
|
Mai trag din cand in cand o iarba, pentru relaxare... http://forum.hardware.fr/images/perso/crusty128.gif Oricum, la mine in masina nu fumeaza nimeni! :)
|
Quote:
|
:lol: :lol: NEFUMATOR INRAIT :lol: :lol:
|
waw ce atzi sarit totzi pe mine bine mai am sa incers sa ma las de fumat asa pt voi sji pt tine hondare ca sa nu`tzi mai schimb parerea :)) hahhaa :) a... sji itzi spun io ce`sji cumpara fetele ... farduri :)) hahahah
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning