Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? + (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/87925-e36-nevoie-imbunatatiri.html)

GOGU_VL 20-08-08 01:33

Re: Pisicuta mea - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1705229)
cocotata in pom - m-am referit la susp, k orice masina lasata va arata de 2 ori mai bine, 2 dak nu schimbi narile pt stroboscoape (ceea ce mi se pare sincer o tampenie ) pentru ca omu cand vede masina si vede narile zice k nu au treaba , nu stie k ai stroboscoape si oricum dak vrei sa nu se mai vada ia din orice magazin cu vopsea spray de ionizare sau foliaza-le si vor fi negre si asa nu se va mai vedea k sunt ros-albastre si vei putea sa alegi si alta susp , si dak o sa ai vreodata in gand sa o cobori poti incerca cu cauciuc 235 sau 225 cu 40 facut trapez si asa sigur nu iti va atinge , oricum rotile dupa parerea mea nu se potrivesc cu masina, in general BMW cere jante cu buza si cu ET cat mai mic

Sunt de acord cu tine referitor la spray de triple de exemplu, dar nu mai au exact acceasi intensitate. Si referitor la jenti cu buza uite iti dau poze de exemplu, stau in garaj in cutii......Le vrei ? ca le vand

MC Mate 20-08-08 01:57

nu man , am si io de vanzare AC Schnitzer-urile care la am pe masina ;) poate tu sa le vrei pe alea ;)

GOGU_VL 20-08-08 02:12

Doar ce le`am achizitionat acum o luna.......oricum sunt frumoase si ale tale. Frumoasa si bestia ta ;)

leonard 20-08-08 02:55

stie mc mate ce zice..... cam acelasi lucru te-as sfatuii si eu sa faci la masina....suspensii grila neagra si bodykit de m. ai o baza foarte buna de lucru si poate iesi o pisica foarte frumoasa...si apreciata de toata lumea.

GOGU_VL 20-08-08 03:29

Ms mult pt sfaturi. Am sa strang toate sugestiile si`am sa le analizez, dar o sa mai astept si altele sa vedem ce si cum...

DannyKid 20-08-08 03:40

am vazuto ieri seara ...era parcata la BCR
frumoasa foc...ba chiar mam oprit in loc si mam uitat :D
si te`am mai vazut si prin oras cu ea :-P
cati km are? ce an?

p.s. pe thread`ul BMW au rasarit E36`urile ....si eu ziceam..uite frate....numa ursi :| .....

trafy-vr6 20-08-08 09:18

BJP`ule, iesim la o sedinta foto ? ca sunt si curios cum trage si cum ma tzin dupa tine:D

GOGU_VL 20-08-08 15:52

DannyKid nici kiar asa :oops: n-o mai ridica in slavi.......e ea asa cum e dar sunt si mai frumoase......are aproape 250.000 reali si e c-am batranica, din `94.

GOGU_VL 20-08-08 15:54

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 1705458)
BJP`ule, iesim la o sedinta foto ? ca sunt si curios cum trage si cum ma tzin dupa tine:D

Mergem tata, oricand la orice ora. Dar cu ce vrei sa te tii dupa mine? 8)

trafy-vr6 20-08-08 16:19

cu rabla mea:)
P.S am gasit sa o dau pe un 1.8 is, ce zici ? merita ? e full full full
P.S 2: asta e: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/87760-bmw-318is-e36-1993-a.html
P.S 3: m`ai sunat aseara ? dormeam:)

GOGU_VL 20-08-08 16:26

Da tati, ne dam :P
Sa dau Astra la skimb pe pisicuta?
Cand putem sa mergem s-o vendem? Vreau s-o vad si eu.
Te-am sunat.....dar......sforarai cred

trafy-vr6 20-08-08 16:28

pai eu de azi dimineata dau tarcoale la masina aia dar nu prea e acasa decat de dimineata am avut timp 5 min sa o vad...de tabla pot sa zic decat ca e putin indoita aripa in dreapta fatza dar nu e problema ca e 1.3 mil una noua ca m`am interesat....arata misto masina...dar nush ce sa zic de consum, oricum o iau ca sa o pot da la schimb cu un 1.6...la asta mi`e cel mai frica de acte,..mi`e sa nu fie ciordales si sa nu o pot inscrie:) sti pe cineva care a adus masina din italia sa o inscrie?

Cristty 20-08-08 16:41

1 Attachment(s)
Frumoasa pisica ta.Ca idee ti-am facut o poza sa vezi cum arata cu "nasul" negru.Nu imi place evacuarea e prea iesita.IN rest e ok.

GOGU_VL 20-08-08 17:25

Stiu pe unu`care face "trafic" cu masini, si a avut mai mereu si pisicute cu acte de italia. Il intreb ce acte trebuie pt inmatriculare RO. In poze e destul de frumoasa.

Ms mult pe PAINT Cristty, cred ca iau un set de nari negre ca da bine

trafy-vr6 20-08-08 17:31

Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +

cred ca vb de aceeasi persoana:D sta pe basarab?:))

All times are GMT +2. The time now is 23:33.

- Copyright 2026 4Tuning