![]() |
Re: Pisicuta mea - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
3 Attachment(s)
Quote:
|
nu man , am si io de vanzare AC Schnitzer-urile care la am pe masina ;) poate tu sa le vrei pe alea ;)
|
Doar ce le`am achizitionat acum o luna.......oricum sunt frumoase si ale tale. Frumoasa si bestia ta ;)
|
stie mc mate ce zice..... cam acelasi lucru te-as sfatuii si eu sa faci la masina....suspensii grila neagra si bodykit de m. ai o baza foarte buna de lucru si poate iesi o pisica foarte frumoasa...si apreciata de toata lumea.
|
Ms mult pt sfaturi. Am sa strang toate sugestiile si`am sa le analizez, dar o sa mai astept si altele sa vedem ce si cum...
|
am vazuto ieri seara ...era parcata la BCR
frumoasa foc...ba chiar mam oprit in loc si mam uitat :D si te`am mai vazut si prin oras cu ea :-P cati km are? ce an? p.s. pe thread`ul BMW au rasarit E36`urile ....si eu ziceam..uite frate....numa ursi :| ..... |
BJP`ule, iesim la o sedinta foto ? ca sunt si curios cum trage si cum ma tzin dupa tine:D
|
DannyKid nici kiar asa :oops: n-o mai ridica in slavi.......e ea asa cum e dar sunt si mai frumoase......are aproape 250.000 reali si e c-am batranica, din `94.
|
Quote:
|
cu rabla mea:)
P.S am gasit sa o dau pe un 1.8 is, ce zici ? merita ? e full full full P.S 2: asta e: https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/87760-bmw-318is-e36-1993-a.html P.S 3: m`ai sunat aseara ? dormeam:) |
Da tati, ne dam :P
Sa dau Astra la skimb pe pisicuta? Cand putem sa mergem s-o vendem? Vreau s-o vad si eu. Te-am sunat.....dar......sforarai cred |
pai eu de azi dimineata dau tarcoale la masina aia dar nu prea e acasa decat de dimineata am avut timp 5 min sa o vad...de tabla pot sa zic decat ca e putin indoita aripa in dreapta fatza dar nu e problema ca e 1.3 mil una noua ca m`am interesat....arata misto masina...dar nush ce sa zic de consum, oricum o iau ca sa o pot da la schimb cu un 1.6...la asta mi`e cel mai frica de acte,..mi`e sa nu fie ciordales si sa nu o pot inscrie:) sti pe cineva care a adus masina din italia sa o inscrie?
|
1 Attachment(s)
Frumoasa pisica ta.Ca idee ti-am facut o poza sa vezi cum arata cu "nasul" negru.Nu imi place evacuarea e prea iesita.IN rest e ok.
|
Stiu pe unu`care face "trafic" cu masini, si a avut mai mereu si pisicute cu acte de italia. Il intreb ce acte trebuie pt inmatriculare RO. In poze e destul de frumoasa.
Ms mult pe PAINT Cristty, cred ca iau un set de nari negre ca da bine |
Re: E36 - Nevoie de Imbunatatiri ? ? +
cred ca vb de aceeasi persoana:D sta pe basarab?:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:33. |
- Copyright 2026 4Tuning