![]() |
Re: E39 - INDIVIDUAL
am vazut...:)) ti-am lasat post si ti-am zis ca am citit tot threadul tau. :D
|
Perdelutele din spate fac tot jocul.
|
hmmm! perfect...mi se face ciuda cand vad un e 39 in pele bej ! felicitari...acum nush fratee unde e mai bine ...la volan ...sau in dreapta spate cu un trabuc si un pahar de uischi (whiskey) in cotiera din spate... hmm te invidiez ;) sunt hotarat sa ii schimb tapiteria din pele neagra in crem (bej).
|
:P ms mult! :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
:D ms xxdadixx pt raspuns.
|
cred ca toti care se urca cu tene in masina vor sa stea in spate nu :))
|
:)))) pe-aproape! :D :lol:
|
cum e cu steptronic ? te-ai obisnuit ...mi-e mi-a fost tare greu sa ma acomodez cu piciorul stang tot timpul cautam sa calc pe acolo vreo pedala ! + ca frana e destul de mare o mai si ciupeam :-P ? totusi as merge cu una manuala -parca trage altfel ii simti puterea ....
|
eu nu mai imi i-au masina manuala in viata mea!!!!!!!! sunt super multumit de asta. cat despre obisnuit...nu am avut nici o problema, e o chestie de psihic. bafta!
|
la o masina ca asta nu-i vad rostul sa fie manuala este perfecta asa si mai ales ca, cutia se misca fff bine
o spun pt ca sunt in cunostinta de cauza bafta |
Quote:
|
imi zice si mie cineva de unde cumpar spoturi undercar??? deci nu neoane...SPOTURI! vreau de culoare alba. si daca se poate si niste pretzuri.
|
iti spun eu unde gasesti - autoled - si iti dau si nr de tel
eu am luat deja si sper sa le montez saptamina asta, dar ale mele sint de culoare rosie o sa pun poze dupa ce le montez |
| All times are GMT +2. The time now is 14:40. |
- Copyright 2026 4Tuning