![]() |
passatul arata mult mai bine, dar motorul e mai prost ca 1.9 TDI de 130 cai va spun pentru ca am passat 2.0 TDI 2005... Poate motorul de 170 de cai care n-a aparut inca va fi mai bun... Nu pot sa spun cert. Oricum ca design si comfort interior si spatiu: Passat
|
Am votat Passat!!! Mie imi place mai mult passatul si ca design si ca ...
|
Avensis !
100% Avensis ! 10000000% Avensis! Passat o masina de tip uniforma, un vw bun dar paleste in fata Avensisului care e o TOYOTA. Fiabilitatea japoneza este atuul principal. |
aici are dreptate sebastian cand zice ca japonezele si mai ales toyota au o fiabilitate mai mare decat orice masina europeana
|
Re:
Quote:
|
pai sa nu exageram nu aveai cand m-ai contrazis in legatura cu koe :P oricum statistic vorbind toyota la fiabilitate (ma refer mai mult la motoare) sta mai bine ca mercedes sau bmw...mai exact avensis ca c-klass sau seria 3...au fost comunicate pe net si in destul de multe reviste
|
si ca prea am dat-o in off topic votez pt passat in mod clar si evident este mai luxos si mai spatios si mai masina decat avensis...chiar stai altfel intr-un passat decat intr-un avensis...
|
lasa ca vin eu cu avensis-ul si te dau o tura sa itzi schimbi parerea.... radical.
|
Re:
Quote:
Eu aleg AVENSIS asa cum am mai spus din toate punctele de vedere. Confort, fiabilitate, motor, consum, frane, e o masina de familie fara veleitati sportive de inalta clasa. |
Re:
Am votat Toyota.
Quote:
|
Re:
Quote:
softul la cel de 140 e prea restrictiv |
Re:
Quote:
|
mi se parea nurmala o discutie legata de masinile de serie. si Toyota se poate abgrada, iar avantajul motorului de 2,2 unde-l pui? passat e prea banal in ce ma priveste si consider calitatea o problema.
|
Aleg Avensisul uitandu-ma la design pentru ca are o linie care o face o masina mai interesanta dpmdv...
Passatul mi se pare uratel si din auzite & citite am inteles ca e mai slaba decat 1.9TDI... |
Pasat ... sigur nu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:08. |
- Copyright 2026 4Tuning