![]() |
Re: Dacia ia in calcul introducerea de cutii de viteze automate pe Logan
nu stiu daca observi, dar in "D" are simbolurile "+/-", deci poti s-o turezi... +nu cred ca va avea 5 trepte... mizez pe 4
|
Quote:
|
hai maaaa...totusi...poate ca e mai comod dar....dao-ncolo de treaba cum a mai zis cineva la jumatatea unei depasiri te pomeni ca se gandeste sa schimbe...macar sa fi pus un multitronic ceva :lol::lol: :-P
|
La 10k euro nu vrei si tiptronic?! Cand ii dai talpa iti zic eu ca va schimba o treapta inferioara.
|
Automatele in general le conduc femeile . Zicea cineva mai sus ca o sa consume mult ,pai dak e automata nu te prea lasa sa o turezi . Sunt bune pt oamenii comozi ,dar dak vrei sa conduci cu adevarat tot mai buna manuala .
|
Damm! Cutie automata! Pierde putere, creste consumul! Mai bine astepteau sa scoata versiuni mai puternice sa puna automata! Vb lui steffan , mai bine o hidramata! Bine ca nu i pune mansa in loc de volan! Sau clapete dupa volan ca sa schimbi vitezele. Si in loc de cheie de contact butonul start! Dacia acum tzinteste foarte sus, asta e bine, dar sa aibe grija cate o data! Acum nush cat o sa se vinda la noi in tara vs asta si cat de eficienta ar fii! Eu perefr una automata! Apropo, mai bine punea o cutie in 6 trepte , sa aibe mai multa putere!
|
nu cred ca o sa vedem prea curand!
|
Quote:
|
eu nu inteleg ce tot ziceti voi la faza cu CRESTE CONSUMUL !..
sunt unii soferi care realizeaza la o masina manuala un consum de 10% dar daca ar fi automata ar scoate 8% ! eu stiu ca in datele tehnice cutia automata are un consum cu vreo 0.2 % mai mult! dar sa fim sinceri, cine scoate consumul ala din carti? oricine e tentat ( cel putin la cutia manuala ) sa o mai piste, sa o mai tureze . cine isi ia cutie automata poate isi ia sa se relaxeze, poate nu e un copil stresat, poate nu vrea sa aiba nervi/oboseli din cauza traficului infernal! |
nu cred ca e buna ideea, in loc sa caute solutii sa scada consumul, ei il cresc
|
SKR eu pentru cine drq am scris mai sus?!?!
|
Mai bine ar baga si ei un motor de 120-130 de cai...cutia asta automata este egala cu O ,cutie automata ii mai trebuia ca in rest avea de toate :rolleyes2.. ..
|
Quote:
am la firma 5 logane de 1,4 si consumul mediu e de 7-8 in conditiile in care 80% din km sint in oras. so, neinteresanta aberatia ta |
Quote:
Masina automata este sfanta pentru drumurile aglomerate ale noastre. Si oamenii destepti au imbinat utilul cu placutu, cutie automata dar cu posibilitatea de a transfera in manual secvential. |
super tare pentu prima data dacia cu cutie automata a evoluat si dacia noastra
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:41. |
- Copyright 2026 4Tuning