![]() |
Felicitarile mele!
|
Masina este una din cele mai tari masine din PL si din tara,am vazut-o e atatea ori trecand pe langa mine si oftam si eu din dacia mea din '72 :.....offff...doamne ce masina ...cata pasiune ....asa da oameni ....demonstram ca si romanii pot....tine-o tot asa. Stiam k ai si NOS pe ea,l-ai sco sau au fost doar vorbe in vant ??
|
Cea Mai Tare Mashina din Romania!!! :shock: :shock: :shock: sincere felicitari!!!!!!!!!!!!
|
Bravo frate !E o bijuterie !Sa o pastrezi la fel de sanatoasa si in continuare!
|
superb...pur si simplu superb...o singura intrebare:
-cam la cat iti apreciezi investitia,fara toata partea de electronica...doar reconditionarea si modificarea caroseriei... |
MI-AR PLACE SI MIE O CLASICA... :!: :!: :!:
|
Re: 1968 Opel Rekord Coupe
superba....nam ce zice.... chiar k muscle car european :)
|
:shock: fratilor am ramas masca...parca e rupta dintr-un film... cu niste poze mai artistice,lumini si tot ce trebuie as fi fost mort acum
sugestie fara sa te superi sper : niste flacari pe tobe n-ar merge? iar niste jenti cromate poate ar fi facuta ceva mai tare decat acum... felicitari pt munca,rabdare, pt tot ... esti beton peste tot cu ea cLAR ;) |
iti recomad cu caldura o girla fata si niste blocuri optice gen Dodge Charger 1968 care s-ar potrivi de minune pe opel-ul asta........mai pui si-o banda de aia metalica cromata pe margine si obtii ceva frumos
http://www.dreams-cars.net/images/Fi...r_1968/002.jpg |
Super tare nu am cuvinte..........pur si simplu bestiala!!!
|
n-am mers pe jante cromate si amortizoare hidraulice pentru a nu cadea in niste stereotipuri usor mexicane..
aceeasi treaba cu grila de charger si crom - am avut ideea, am facut o masca de genul asta, dar cea mai buna idee nu e prima care iti vine. am vrea sa tinem stilul masinilor mai in luxury cruiser si cat mai putin americanizate cu putinta. la ce customs se fac in state, e o prostie sa te bati cu ei cu armele lor. o solutie buna ramane styling european. grila de fata care va fi cat de repede finalizata (cred ca a 3a versiune) este din inox, masiva, cu 7 lame si inconjoara cumva farurile, dar nu le acopera. |
Sunt vecin cu tipu care are masina asta si vreau sa sa spun ca o stiu din prima zi de cand a luat-o: arata jalnic, execrabil mai bine zis; Bravo tie Bucur pt ce ai facut din masina asta!!! Cel mai mult imi place totusi namila aia de difuzor (apropo cati inchi are???)
|
superba masina.... cam cat a costat.. masina fara modificari stok?!
oricum masina e mult prea frumoasa... dc nu te vedem pl curse pl saloane ?! :( |
de necrezut......supppppeeeeeeerrrrr tare este printre primele hot-roduri din romania care arata impecabil si din ce ....opel rekord
|
OMG!! super ,nam cuvinte :) succes in continuare.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:40. |
- Copyright 2026 4Tuning