![]() |
re: Daewoo: Istoric, modele & stuff
foarte interesante pozele puse de voi:-)
|
11 Attachment(s)
Daewoo Veritas (2009)
Daewoo Cruze/Lacetti ( 2008 ) |
1 Attachment(s)
......o imagine de peste ocean
DAEWOO LeMans_Hatchback (Pontiac) |
Motorizari disponibile pe modelul Cielo/Nexia
Parametrii pentru modelul Cielo/Nexia https://img199.imageshack.us/img199/4731/nexiasedan.jpg Catalog culori Cielo/Nexia https://img197.imageshack.us/img197/3051/nexiabarvy.jpg |
Super tare,chiar cautasem istoria Daewoo dar nu prea o gaseam 10+ pentru efort:D
|
12 Attachment(s)
|
sper istoric 10 +
|
Ce ziceti ca pentru fiecare model sa punem optiunile care au fost disponibile? Fiecare la ce stie...
|
Căutati voi, trimiteţi-mi-le şi eu le voi încadra într-un post cu dotările fiecarei maşini. Nu vreau să fac aici un topic de opinii şi că lui X-ulescu i s-a părut că a văzut o masină cu nu ştiu ce dotări inexistente.
Mulţumesc. |
Foarte util si interesant topic.....felicitarile mele....nu am vazut pe nicaieri pusa o poza sau o descriere cu ultimul model de Cielo..acel face-lift:oops:
|
8 Attachment(s)
Au transformat un frumos într-un monstru: Daewoo Cielo devine Cabriolet Experţii companiei Asakar s-au angajat în vânzarea de automobile Daewoo, VĂZ şi Skoda la Moscova. Prin urmare, au transformat popularul model Daewoo Cielo într-un Coupe-Cabriolet. Ei consideră că Nexia Cabriolet o să devină extrem de atractivă deoarece va fi cea mai ieftină din clasă sa. Maşină are tapiţerie din piele, scaune sport, jante de 15-inch, discuri de frână pe toate cele 4 roţi şi caroserie aerodinamică. Companiei Asakar a informat că Nexia Cabriolet a stârnit deja interesul a multor vizitatori. Adevărat, acest model nu este de vânzare, încă. Nu există nicio informaţie cum că autoturismul va fi produs în masă. Noul model este accesibil pe website-ul celor de la Asakar numai că opţiune tuning. Multumiri lui PetricaCBD pentru informatiile furnizate. |
superbe masini :shock:
|
62 Attachment(s)
Reclame reclame si iar reclame, superbe oricum.
|
Minunate articole.Felicitarile mele! EXCEPTIONAL!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:38. |
- Copyright 2026 4Tuning