![]() |
Merci de fisa tehnica, pt F7R o ai?
Ca o completare la consumul dat de tine in regim de curse cu viteze schimbate 7500- 8000rpm consumul este de peste 40% Cat vrei pe al tau, inteleg ca e de vanzare. |
Al meu l-am dat inapoi de la cine l-am luat ca i s-a defectat cutia de viteze in Noiembrie 2005. Masina a fost partial dezmembrata pentru ca proprietarul (cel care le-a adus in tara) mai are 2 buc dar ambele sunt Renault Clio 1.8 16 la 136 CP unul argintiu (gri) si unul albastru indigo.
Cele 2 de care zic sunt in stare de functionare, fara rugina, au ceva optionale, jenti aliaj de 6.5X15 / 195/50/15 82H. De vandut stiu ca vrea pe ambele dar sunt cu numere de Italia, daca te intereseaza dai mesaj pe mail, yahoo ID <cosminbotas>. Modelul de serie fabricat de Renault are 147 Cp/6500rpm, 180Nm la 4500rpm, top speed 215 Km/h, tip motor Williams C57M/F7R datele astea sunt declarate oficial de Renault. |
Multam fain de raspuns, dar si eu am doua Clio de 1.8 (posibil 3 de sapt viitoare) dar pe unul vreau musai de musai motor de willi adica de 2l
|
Re: Renault Clio Williams
Gata mi-am luat Williams original, autentic ( placuta, bord, praguri, huse). 2 luni am lucrat la el, am pus totul nou si original in motor, partea mecanica refacuta complet, sonorizare, etc. De doua sapt l-am scos pe strada. Cine mai are Willy de strada, dati un semn, sa ne intalnim, sa ne cunoastem.
|
Quote:
|
Quote:
|
eh nu se gasesc... cauta si vei gasi :)))
|
Quote:
Usor usor....ca clio'u de A e si de 1.8 si de 2.0, ambele au 230 de cai, 2 L in schimb are cu vreo 70 nm in plus cuplu, am avut si eu ma pana o masina dinaia de gr A si credema ca in afara de carcasa nimic nu mai e de Willi, nu vreau sa starnesc o cearta da nu poti da verdicte ca 'masina are potnetial' decat daca dai pe ea vreo 8000 de euro( vorbesc de varianta cu cutie in H si 6 trepte...aia secventiala dracu stie la cat ajunge, era 10000 cutia de s1600 numa...) Enjoy filmuletz cu varianta secventiala(cu 7 viteze domnilor !!!) ;) https://www.youtube.com/watch?v=MV-jY8SAWYM https://www.youtube.com/watch?v=MmGnU...eature=related |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asa este
|
un motor de renault clio williams 1764 cc 99 kw stiti de unde pot cumpara ?
sau macar arborele cotit . masina este din 1992 |
am eu partea de jos completa
adica motorul complet fara chiulasa si fara admisie 500 euro |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning