![]() |
Re: Povestea merge mai departe (click pentru a afla)
Interview with a pitzi
Name : Pisicutza Finutza Nick Name : Pisi Birthdate : 31 Februarie Birthplace : Acasa Current Location : exact in acest moment? Mall Vitan Eye Color : cu lentile sau fara? Hair Color : blond! Height : cu tocuri… 1.65 Weight : eh, esti nesimtit! Piercings : normal! Tatoos : coming soon! Boyfriend/Girlfriend : si una si alta Vehicle : masina lu Gigi Muschi se pune? Overused Phrase : “Hai fata!!!!” FAVORITES Food : depinde unde ma scoate iubiiiii Pub/Disc/Restaurant : Banbu, Million, Bellagio (cand ma lasa sa intru) Candy : sugiucul Number : adica cate numere pot? fara numar! Color : argintiu, auriu, roz, mov… sclipici - ah?! asta nu e culoare nu? Animal : leopardul normal! Drink : Campari oranj Body Part on Opposite sex : hai mah Perfume : de firma normal! TV Show : Povestiri de noapte Music Album : House si Manele First Thought Waking Up : TRE SA MA MACHIEZ! Ambition : Sa am multe hainitze de firma! Best Friends : Toate animatoarele, hostessele si modelele. Weakness : Nu mi-am pus inca silicoane, da lucrez la asta! Fears : Sa fie una mai frumoasa ca mine Longest relationship : 1 luna pana s-a prins cat de tuta sunt HAVE YOU… Cheated Your Partner : NORMAL, ce crezi ca sunt proasta? Ever been beaten up : Da… mi se intampla des Ever beaten someone up : Da! M-am batut cu una in baie la Banbu ca nu vroia sa se dea la o parte sa ma dau cu gloss. Ever Kissed Opposite sex : In fiecare weekend… Been Dumped Lately : Da nici acum nu inteleg de ce Height : bunutza Style : trendy evident! Looks or Personality : looks! duuuh?! Hot or Cute: Extra hot! Muscular or Really Skinny : Slabuta… RANDOMS What country do you want to Visit : Milano! How do you want to Die : Imbracata in Gucci! Been to the Mall Lately : Pai nu ti-am zis ca acum sunt la mall? Get along with your Parents : Nu prea… ca nu-mi dau multi bani pentru haine de dizainer Health Freak : Sanatoasa tun! Do you think your Attractive : NORMAL! Believe in Yourself : NORMAL! Want to go to College : Ah nu! Nu ca ma fac de rusine daca aud astia din gasca mea. Do you Smoke : Da Do you Drink : Da Shower Daily : Nu Been in Love : Da ce sunt proasta sa ma indragostesc?! Do you Sing : DA! Want to get Married : Da! Cu unu cu multi multi bani! Do you want Children : Nu cred, ca mi se lasa tatzele! Age you wanna lose your Virginity : Ohohoho! Sa fim noi sanatoase ca s-a dus de mult! Gata am terminat?!!! Si il dati pe post? DA?! La ce ora sa ma uit si eu, poate pun si dvd-ul sa inregistreze. Ce fun! |
Prea tare :)=)))
|
super tare si interviul. dupa ce am citit cu pitipoanecele am constatat ca am cateva cunostinte de genul. "duuuh?!" :lol:
|
Si inevitabil. PROGRAMUL MANELISTULUI
13.00 - copilul manelist se trezeste. se uita la ceasu’ digital si zice in gand “la dracu cand s-a facut 3??
13:00:01 - ii scrie mesaj lu piranda lui:”esti soarele meu fah” 14:00 - termina de scris mesaju 14.15 - se duce la baie, se spala pana la brau in lighean si isi da cu o tona de gel in cap peste gelul de ieri…sa se fixeze mai bine freza 14:45 - asculta salam-”cati bani fac eu dimineata” 14:50 - ii vine o idee-desi e greu de crezut- referitor la manea 15:00 - iese afara, se duce la magazin, vede un EMO kid, il bate ii ia toti banii ..he makes him cry =));) 15:15 - e mandru de reusita. acum e un smecher si mor toti dusmanii lui 15:30 - sta pe mess (avatar-poza gagica, status-”Si cand mor am valoare la sicriu fac buzunare sa vada dusmanii bine ca-mi iau banii dupa mine de-ar fi cum gandesc dusmanii m-ar dezgropa sa-mi ia banii daca prind unu ca sapa il trag dupa mine-n groapa”) 15:40 - da massuri :”vand curele gucci-10 lei si tricouri armani-20 lei originale” 16:00 - ca sa-i treaca timpul… dupa mass se uita la taraf tv si mananca felul de mancare preferat : sufleu de fasole 16:30 - se desparte cu greu din fata tvului si se duce in oras sa caute un ghiul nou.colectia e intregita 17:00 - o invita pe piranda la o cina romantica 17:15 - ajungand cu piranda la shaormeria de la colt pe ritmurile manelei proaspat inregistrata cu telefonul, adulmeca mirosul si se intorc acasa.piranda e in extaz 18:00 - sta cu baietii la o samantza in fata blocului cu manele rasunand din portbagaj-ul unei dacii 1310 tunate 18:15 - poza de hi5 langa dacie…sa vada lumea ca el e al mai mare baro$an dintre baro$ani 20:00 - acasa. incearca un tatuaj pe bratz cu markerul sa para ca e gigi duru 20:15 - e pe punctul de plecare spre “hanul drumetzului” 20:30 - se da cu o de tole` marca perferata : D()()|_$$EEE j Gabo$$ 21:00 - se duce la lautari cu verzishori in buzunar… (bancnote de un leu)…da dedicatii pt bruneta focoasa din coltul din dreapta 21:10 - o agata pe bruneta :”hei papushee te fac un dans?” 21:15 - bruneta…total impresionata de miscarile ample din burta ale individului se lasa condusa de catre acesta acasa la ea, fireste pe ritmurile manelei ce rasuna neclar de pe telefon 21:30 - in drum barosanul isi demonstreaza barbatia omorand un caine :| 21:30:02 - haladita deloc impresionata se enerveaza si pleaca. 21:35 - “face-ar-ai spume faaa ca nu te misti din locu asta!!!” o baga in scara blocului si o violeaza pe ritmurile manelei “Pe la spate” …. multumit de prestatia sa de 2 minute se duce acasa ascultand la acelasi telefon… “Am dat o spargere”… 22:00 - ajunge acasa 22:00:01 - deschide tvul pe Acasa (ruleaza “inima da tigan”)-observa cu stupoare ca Medalion e ucis…inspaimantat schimba postul ….taraf tv-clipul “vine mascatii dupa mine” 22:05 - un zgomot puternic se instaleaza in casa..carpeta cu “rapirea din serai” se cutremura pe perete–>intra garda 22:30 - jupanul e bagat la zbup… pe viitor - familia nu l viziteaza, piranda isi reface viata cu alt hapciupalitic |
Acuma la ANTENA 2 - RAI da' BUNI despre COCALARI si PITZIPOANCE ... foarte TARE !! :lol::twisted:
|
:lol::lol::lol: Super Tare GABI :lol::lol::lol:
|
11 Attachment(s)
Topul COCALARILOR :lol::twisted:
Locul 10 prima poza, Locul 1 penultima poza !! :D:twisted: In ULTIMA poza COLARAUL MAXIM !! :lol::D |
Tare de tot aia cu Power:-)
|
hahahahahahhah doamne Xel'Naga, unde ai putut sa gasesti ultima poza!? :))) rad de 5 minute
|
incredibil, cat de tari sunt TARANOII vietii mele :lol:
|
Quote:
|
haha, si ce tare e ala cu pistol...numa acum am vazut ca are agatat la gat un stick de memorie...:hahano::hahano::hahano::hahano::hahano: :hahano::hahano:
cunoastesti site-ul http://pitzipoanca.org/? |
e clasic :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:54. |
- Copyright 2026 4Tuning