![]() |
Re: Vreau sa imi cumpar o masina de pana in 20000 RON
Quote:
|
nu merita, o sa-ti para rau de tot.
|
pana la urma te`ai axat pe ceva anume ? ...
|
Quote:
Momentan nu. Astept sa se termine sesiunea si inainte sa fac creditu ma hotarasc. Pana atunci ma mai informez. |
ITI OFER OPEL ASTRA 1.7 DTI 2001 coupe cu Klima....pret 5500e neg.
|
E bun si un 206!Ti-l recomand din toata inima!Poti sa-ti iei cu motor de 1.4i si n-ai treaba!
|
eu zic astra 1.7 dTi.am avut timp de o luna sau 2 si a fost destul de bun.consum foarte mic,nu exagerez dar media nu cred ca sare de 5,piesele sunt ieftine.bine,cofort si spatiu in spate mai putin,dar e frumusica ca si aspect si cost de intretinere foarte bun.la banii aia eu zic ca e cea mai buna varianta.succes in alegerea masinii!
|
Quote:
Mai tarziu am vazut ca aduci orice masina din germania. Chiar daca are garda putin mia joasa un corsa cu Ac cam cat ajunge cu tot cu inscris si testat si asigurare? Ma refer pana in 130000 km. Poate chiar mai putin...... Nu stiu .... |
Quote:
Mai tarziu am vazut ca aduci orice masina din germania. Chiar daca are garda putin mia joasa un corsa sau un 206 cu Ac cam cat ajunge cu tot cu inscris si testat si asigurare? Ma refer pana in 130000 km. Poate chiar mai putin...... Nu stiu .... |
daca mai aveai in jur de 2-3000 de euro iti luai un land rover freelander de prin 1999;) cu vreo 5400 iti poti lua foarte bine un fusion , bafta!
|
Quote:
acum ca sa fiu ontopic...o dau asa ieftin fiindca momentan taxa e 1400e iar de la 1 iulie e 800e....vrei sa o vezi? 0766.561.900 - vali daca vrei o corsa discutam la tel, ne intalnim si gasim ceva frumos! |
Din puctul meu de vedere topicul este inchis. Banca nu mi-a acordat creditu deoarece sunt "susceptibil de frauda avand o marire de salariu de aproape 100% acum 4 luni nejustificata in opinia noastra". Si mi-au luat si banii de analiza a dosarului ..... CreditE*r***Bank sunt de tot rasu ... credibilitatea si amabilitatea da cu minus.
|
poti incerca si o skoda fabia ca sunt destul de inalte fata de sol
|
Quote:
|
de ce nu faci credit la CEC? din cate stiu eu, au cele mai mici dobanzi. Eu zic sa incerci si in alta parte, nu doar la CEB.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:19. |
- Copyright 2026 4Tuning