![]() |
Re: Andrei Gheorghe a scuipat un politist dupa ce a fost testat cu etilotestul
Quote:
heey! usor usor .. ce te-ai aprins asa.. omu poate sa minta poate sa nu.. .dar nu vad cu ce te-a atins pe tine. Vad ca ai peugeot la semnatura. Cu ala se face primavara? Si lasa-l pe D-zeu deoparte ca nu e cazu :lol:. Dolb.. repet , nu zic ca nu sunt "spagari" sau altfel ,dar.. tre sa recunoti ca ti-a dat amenda pe un fapt real, nu inventat...chiar daca trecea sau nu vrodata autobuzul p`acolo, in c.r. asa scrie.. :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
Numai bine! |
lumea zice ca bv gheorghe pentru scuipat, nu pentru ca era beat sau altceva...din partea mea ma intereseaza ce o sa pateasca gheorghe cum ma intereseaza daca femela pinguin are tate.
|
EWN e problema mea cum am rezolvat cu gaborul ! faptul ca am golf nu inseamna ca nu pot sa ma descurc cu fraierii:) sau ce? tu ti-ai lua 645 sa umbli prin oras cu el? :D
si referitor la atac , te inseli amarnic! nu am avut nimic cu mine pana m-ai ironizat in legatura cu VW GOLF CABRIO :) de acolo m-ai atacat si am inceput sa te atac si eu! asa ca propun sa iti vezi lungul nasului |
gradinita...va spun la tovarasa invatatoare....gata cu offtopicu
|
Quote:
Numai bine si sper ca am lamurit problema :D :-) |
.. eu am observat ca astia mai in varsta sunt mai intelegatori... ma intorceam odata mai pe seara asa de la o manastire care era pe o campie.. si eram in coborare.. viteza mare ma grabeam si m-a luat radarul cu 143 la ora ! cel din dreapta voia sa imi ia permisul, celalalt a vrut sa ma ierte si uite-asa m-au iertat si mi-au dat amenda pt centura ( desi o aveam ) si am fost placut surprins! .. la fel , altadata ma intreceam cu un seat, si am depasit pe linie continua, gaboru n-a avut timp sa ma opreasca dar m-a oprit la intoarcere! tot in varsta, iarasi m-a iertat ! sunt unii care te mai inteleg, dar astia noi in pol exagereaza crezand ca salveaza lumea ! n-are voie omu acu sa aiba 65 la ora ca ii dau amenda :(
Bafta ! |
Intr-adevar astia mai in varsta sunt mai de treaba, sau uneori prea asprii, depinde de caz, pe mine tot asa 2 mai in varsta m-au lasat sa plec dupa ce depasisem un Xsara pe linie continua si intr-o curba cu vizibilitate redusa, faza e ca dupa curba aia erau ei si m-au oprit, dupa o convorbire lunga am reusit sa o rezolv cu ei romaneste :D:D si mi-am vazut in continuare de drum. Bafta.
|
nu e topic de povesti acum :) GHEORGHE asta nu l-am suportat niciodata ...se vede pe comportamentul,fata si stilul lui de a jigni pe absolut oricine! in mintea lui e CEL MAI DESTEPT! in fine ! tare sunt curios cu ce se va alege ! :)
|
desi nu iubesc deloc militienii, ar fi fost de preferat sa-i puna gaborul un pic genunchiul pe cap pentru scuipatul ala...un mitocan.
|
Or fi si gabori cum or fi, dar ce v-ati face fara nici macar un gabor?
Sunt fel si fel de oameni, unii isi fac munca altii dorm in masina...n-ai ce sa le faci, doar sa-i "parasti" pe fiecare in parte ! |
Prea multa publicitate pentru un drogat.In locul politistului il jucam in picioare pana ii scoteam fumurile din cap.
|
|
respect Andrei Gheorghe!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:39. |
- Copyright 2026 4Tuning