![]() |
Re: VW Jetta
Quote:
Multijet este cel mai nepoluant si eficient motor diesel din lume, de ceva vreme incoace. Se pare ca esti ultimul care a aflat asta. |
si ca sa stie si altii care spun despre cdti - opel , este acelasi lucru cu multijetul, modelul fiind dezvoltat cica (asa am citit) de opel-fiat. se stie ca aceste 2 marci au mai colaborat, exemplu fiind grande punto care foloseste platforma corsa D.
scuze de offtopic:)) |
Se Stie Ca Celebrul 1.9 Cdti De La Astra Sau Vectra Este D E Provenioenta Fiat (multijet)
|
mama ta o sa aleaga pana la urma :P
sincer...eu zic ca o sa aleaga Jetta ;-) .. de ce? pentru ca o sa`i placa Jetta .. e un model care se adapteaza bine la persoanele adulte .... cat despre parerea mea .. se stie deja ... GO for 407 :-)8) |
Multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri,s-a achizitionat masina. Rog un moderator sa inchida/stearga topicul
|
jetta sux, 407 sux, ASTRA SEDAN asta nou rullz :D
|
Revin cu o intrebare: care este termenul REAL in care VW onoreaza comenzile ?
Cele 5 zile lucratoare in care mi-au zis ca imi livreaza masina s-au facut 7 :) Recent, un prieten a avut o experienta neplacuta cu cei de la Opel,masina lui venind dupa aproape 2 luni de la comanda. Multumesc anticipat pt raspunsuri |
Quote:
daca tie ti-au spus 5zile lucratoare e clar pe stoc, dar totusi cateva zile in plus nu mori... iar cel cu opelul a fost clar comanda |
Quote:
|
Masina a venit de sambata.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning