Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   VW Jetta (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/76085-vw-jetta.html)

ionut_cluj 06-05-08 10:12

Re: VW Jetta

Quote:

Originally Posted by DaNy>DmN (Post 1517050)
NU vad cu ce motorul este superior unui 1.9 TDI( exista si versiunea de 131 cp cat si de 150 cp) sau daca tot vorbim de motoare de generatie noua 2.0 de la vw( 140cp sau 170 cp)
In plus ca fiablilitate si consum mi se pare mai bun TDI-u

Ca design fiecare cu gusturile lui , eu personal prefer Jetta (si chiar am avut de facut aceasta alegere, achizitionand o Jetta)...

TDI este mult inferior lui HDI si lui MultiJet. Conceptie mai noua, consum mai mic, emisii mai mici, generatia noua de MultiJet dezvolta 200 cp la 2,0 M-Jet, mai sunt si 1,9 M-Jet 150 si 170 cp, si 1,9 TwinM-Jet (dezvoltat in colaborare cu Saab, echipeaza Saab 9-3 sub numele de TTiD) de 180 si 198 CP.
Multijet este cel mai nepoluant si eficient motor diesel din lume, de ceva vreme incoace. Se pare ca esti ultimul care a aflat asta.

22VIN 06-05-08 18:39

si ca sa stie si altii care spun despre cdti - opel , este acelasi lucru cu multijetul, modelul fiind dezvoltat cica (asa am citit) de opel-fiat. se stie ca aceste 2 marci au mai colaborat, exemplu fiind grande punto care foloseste platforma corsa D.
scuze de offtopic:))

FIGHET 06-05-08 23:48

Se Stie Ca Celebrul 1.9 Cdti De La Astra Sau Vectra Este D E Provenioenta Fiat (multijet)

DoDo NSL 07-05-08 14:47

mama ta o sa aleaga pana la urma :P
sincer...eu zic ca o sa aleaga Jetta ;-) ..
de ce? pentru ca o sa`i placa Jetta .. e un model care se adapteaza bine la persoanele adulte .... cat despre parerea mea .. se stie deja ... GO for 407 :-)8)

CSU SIBIU 16-05-08 19:07

Multumesc tuturor pentru sfaturi si pareri,s-a achizitionat masina. Rog un moderator sa inchida/stearga topicul

dolb 16-05-08 20:36

jetta sux, 407 sux, ASTRA SEDAN asta nou rullz :D

CSU SIBIU 29-05-08 13:12

Revin cu o intrebare: care este termenul REAL in care VW onoreaza comenzile ?
Cele 5 zile lucratoare in care mi-au zis ca imi livreaza masina s-au facut 7 :)
Recent, un prieten a avut o experienta neplacuta cu cei de la Opel,masina lui venind dupa aproape 2 luni de la comanda.
Multumesc anticipat pt raspunsuri

22VIN 29-05-08 20:16

Quote:

Originally Posted by CSU SIBIU (Post 1560120)
Recent, un prieten a avut o experienta neplacuta cu cei de la Opel,masina lui venind dupa aproape 2 luni de la comanda.

stai asa stai asa... asta ti se pare MULT? :))) pai 2luni e termenul de asteptare pt o masina care nu se gaseste in stoc. uite, a mea, adusa de pe stocul bucuresti (eu stau in pit) a venit in 1 saptamana. pentru o corsa in momentul in care s-a lansat (corsa D) stateai si 6 luni din cate am auzit.
daca tie ti-au spus 5zile lucratoare e clar pe stoc, dar totusi cateva zile in plus nu mori... iar cel cu opelul a fost clar comanda

DARE_DEVIL 04-06-08 18:26

Quote:

Originally Posted by CSU SIBIU (Post 1560120)
Revin cu o intrebare: care este termenul REAL in care VW onoreaza comenzile ?
Cele 5 zile lucratoare in care mi-au zis ca imi livreaza masina s-au facut 7 :)
Multumesc anticipat pt raspunsuri

Si eu trebuie sa astept 2 luni pentru un golf gt tdi de 170 de cai si asta la reprezentanta vw din italia si asta din cauza alegerii unor optiuni ( culoarea orange , si un model de jante pe 18 inchi)

CSU SIBIU 05-06-08 11:13

Masina a venit de sambata.

All times are GMT +2. The time now is 05:17.

- Copyright 2026 4Tuning