![]() |
un vis neimplinit deocamdata...
o soopra ... se pare ca va devenii realitate.. si nu facut de oricine, de un maestru ,cine stie cunoaste |
care stie cum e treaba cu alea temporare , ca ma bate un gand , nu ramane nici un semn nimik piela ceva??
|
ba da ... iti ramane o mare ....
calmeaza-te ma tzine 2 saptamani .. si se sterge cu spirt plus frecat .... da frecat nene... that`s all |
Re:
Quote:
alea cu hena stiam ca dureaza in jur de 5-6 luni :) |
nu , sunt temporare care dureaza 2 saptamani
o sa vezi ... cum arata asa ceva vreau si eu O SUPRA ... din aia caricatura, desen , cu roti mari and shit , cine am ajuta ? |
2 saptamani ?? wtf/? pai merita chinu sa ma intep sa imi vina spumele doar pentru atat . daca ar tine 5 6 luni cum zicea blowwind ehe merita si frecat cu spirt?? pai cum dreaq ce raman pori deschisi lol, cred ca il elimina organismu cum e si cu alea care isi maresc buzele temporar ( am vazut la tel ) chiar daca nu au nici o legatura
|
Eu stiam ca se pot face tatuaje in primul sau primele straturi de piele, deci se fac tot cu pistolul ala, doar ca se folosesc tusuri biodegradabile care mai apoi sunt absorbite de corp incet incet pana dispare tatuajul, sau ceva de genu. Acest tip de tatuaj este mult mai scump din cauza tusurilor folosite si deoarece este mai dificil de facut decat unul normal.
Nu sunt foarte sigur daca asa e, vorbesc din ce mai discutam cu amici care cautau alternative la tatuajul permanent. |
Daca tot e sa va facetzi. Eu zic sa mergetzi pe \"the real thing\" fara jumatati de masura. 1 - Vine toamna, iarna nu va mai vede nici naiba. 2- Daca alegi un model care sa-ti placa itzi zic eu ca nu o sa mai vrei sa-l dai jos.
|
de preturi nu zice nimeni nimik?
din cei care v-ati facut..e dureros/suportabil/insuportabil intre timp cat si dupa ce ti l-ai facut ?! |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
ceva pareri ? |
opa e gata deja ?:D misto
unde ti l`ai facut cu cat si cat tine ! |
secret :P la un tip :P cunoscut...
tot secret ... cat tzine ? o sa-ti spun ... cand ... s-o duce... dar se poate reface cand incepe sa se duca si etc. |
2 Attachment(s)
ca sa lamurim o chestie, observ ca ... o parte din voi au senzatia ca am facut chestia asta in photoshop , wrong , tatuajul chiar se afla pe spatele meu :)
masina alba , e masina dupa care a fost facut tatuajul , si am pus-o doar ca sa aveti termen de comparatie, de la ce s-a plecat .. si la ce s-a ajuns! cu alte cuvinte , cat de bun este cel care a facut-o ... sau .. cat de bine a iesit .. etc. |
work in progress
6 Attachment(s)
Din pacate nu am poze in format digital decit pina la faza asta, nu si cu forma finala a tatuajului.. Anyway... va puteti face o idee si asa...
|
Re:
Quote:
cat tzine ? o sa vad.. si o sa-ti zic atunci .. oricum , se merita :) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning