![]() |
Re: Hotzii
mie mi-au furat masina din fata blocului,unde are ionutz magazinu,si totusi era parcata langa un stalp cu 2 becuri dinalea mari,si am mers la politie pe sincai si de acolo au zis sa ma duc acolo pe 22 dec la inspectorat,dar am avut noroc imes si am gasit masina dupa 6 luni in odorheiu secuiesc,vopsita si fara oglinda din stanga
|
macar ti-au vopsit-o cum trebuie?
|
Quote:
P.S. dece nu iti cumperi un garaj in zona si ai terminat problemele https://www.youtube.com/watch?v=1QZq7vtIDP4 cred ca am gasit in film cu un tip plecat AFARA., Apropo tu ai fost plecat afara din casa sau din tara.??? |
Chiar nu vad nici o legatura intre clip'ul cu ''taranul'' din spania si topicul deschis ....chiar nu va stiti tine de topic ..este vorba de hotii de masini , de piese de masini nu de tzaranii din spania care isi lauda masinile
|
Nu cred ca era necesara deschiderea unui thread, se putea vorbii si pe alt thread.Nu esti singurul caruia i s-a furat din masina sau de pe masina, ba chiar tot la un user de pe forum i s-a spart masina recent si nu s-a deschis thread separat. Peace
|
poi au vopsito un alb ca era cea mai naspa culoare alba
si nu era facuta numai pe exterior,sub aripi era alta culoare... |
sau schimba alarma de pe masina si pune una care sa fie mai sensibila...:?:
|
chiar nu pot sa-mi imaginez cine ar putea face asa ceva ...doar ca sa-mi fac rau da nu am omorat pe nimeni ce draqu... am fost azi la dezmebrari in cautarea unei sticle de oglinda, dar fara noroc singurul loc in care am gasit a fost la Renault ....mndaa la incredibilul pret de 148Ron numai sticlaaa :((((( o sa ma duc la ceva mester de asta care se ocupa cu oglinzile sa-mi decupeze una
|
ca sa nu se mai intample si a 4-a oara,eu zic sa te duci sa sablezi nr masinii in retrovizoare,chestia asta am vazut-o de curand in bucuresti.tzine;)
|
Quote:
|
iti pui gratii la oglinzi a-la- bucuresti ....sudistii dreq tigani si bucurestenii aia
|
eu cred ca cineva e foarte invidios pe tine, sau faza ca ai fi ocupat parcarea altuia. Incearca sa parchezi in locuri unde sunt instalate camere de supraveghere (chiar daca nu-s ale tale) si poate o sa ai mai mult noroc.
pacat ca se intampla chestii din astea, dar sa nu uitam ca traim in ROMANIA |
mda si asta ne ocupa tot timpul :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning