![]() |
Re: Punto 2004
auci :???: esti :twisted: rau de tot
|
matzule spor la treaba cu masina....si cand o termini sa treci si pe la mine sa umbli la faruri si la bord........te rog frumos
|
vand toba... o sau cu 250 lei... are ce-i trebuie k sa fei montata pe fiat punto... cn e interesat... 0726 016 612
|
matza c toba?
|
toba care a fost pe masina... o sa pun niste poze maine..
|
...trebuie neaparat sa fac masina sa se comporte mai bine...
nu trage... deloc... in schimb are frane excelente... :D bani sa am... ca usor usor... trebuie sa scot cv din ea... deocamdata am pus scaune... :D |
MaTzA vrem poze cu scaunele alea jmechere care le lauda toata lumea si sa ne spui cum te simti in ele. bafta si la mai mare;)
|
1 Attachment(s)
Matza daca iti zic ca-mi para rau de tot ca ti-am vandut scaunele ,ma crezi? Pune si tu o poza cu masina sa vad cum ii sta.
|
din cate am observat masina ii in 2 usi si scaunele nu is rabatabile .. daca ma insel corecteaza-ma te rog .. si chestia ii cum ai acces in spate sau ramane masina in 2 locuri ? :)
|
Scaunele sunt dementiale (sunt curios daca sunt si confortabile)...sorin vad ca le-a avut pe Tico.
B.v.L: masina este in 4 usi din cate vad eu in poza cu stalpul |
atunci pare sa fie ok :)
|
Super scaunele ... doamne da sa le purtam si noi sanatosi :D
|
promit k sambata fac poze... si luni sunt pe forum... am spalat tapiteria scaunelor... si trebuie sa ma chinui sa o pun :D
|
8 Attachment(s)
Am reusit in sfarsit sa pun poze :). Am o problema cu jantele pe spate...trebuiesc distantiere. de 15 mm... si la preturile pietei nu-mi permit. Asa ca o sa mai astept 2-3 saptamani, si o sa le rezolv . Cu jantele astea... trebuie neaparat suspensie. Sa vad.. sper ca intr-o luna sa-mi pot cumpara.
|
Se misca bine proiectul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning