![]() |
Re: CT - 06 - PBI - Matiz
Heheh mersi mult, acu tre sa pun semnalizari albe ca vad ca arata super :D
|
vrei ?? originale Hella :D
|
Stai sa rezolv partea mecanica a masini si sa ma mut in bucuresti pt facultate, vad cum se aseaza lucrurile si atunci vreau sa intru serios in masina, sa am un loc de munca, vreau sa bag bani seriosi in masina. :D
|
Scoop baga si tu niste autocolant negru pe stalpi, si trage o vopsea neagra pe jante si se schimba usor aspectul fff ieftin (200 de mii cel mult). Si eu ma gandeam la amortizoare si arcuri tari (si un pic mai scurte) si dupa niste jante pe un 14-15 :)... Sa ai grija de masina!
|
Autocolant negru pe stalpi am deja :P
|
Corect corect...n-am "belit" ochii destul de bine...nush ce poza oi fi vazut eu :P Sa stapanesti sanatos "glontul argintiu" :) Frumoasa culoare...
|
Din pacate matizul acu vreo 3 luni a fost implicat intr-o rasturnare din cauza unui destept care a intrat in mine, dar tot raul spre bine acum l-am inlocuit cu un mic Quattro. R.I.P. micutu meu matiz :(
Uitati threadu la noua masina: https://forum.4tuning.ro/showthread.p...52#post2062752 |
Pare rau pt accident. Se poate inchide topicul?
|
Imi pare rau pentru masinuta...ca tineai la ea...Din cate imi dau seama a fost dauna totala...:(...casco ceva???
|
Re: CT-06-PBI - Matiz
Nu ai vazut ce si-a luat? Eu nu cred ca ii mai pare rau de matiz =)) Hai sa o stapanesti sanatos Scoop!
|
Se poate inchide da a fost dauna totala am luat de la asigurari 1600 si 550 am vandut epava si ce mai aveam acu am un quattro, urmariti si topicul la a audi ca eu am in obicei sa am grija de masini si sa le lucrez usor usor >:D<
|
Pai 1600E de la casco si 550E de la epava...:) poti spune ca ai vanduto :)...spun ca ai luat bine pe ea...am inceput sa iti urmaresc celalalt topic...
P.S. la asta ma gandesc si eu deseori...sa nu intre altu in mine...ca daca a intrat...sa terminat veselia... |
| All times are GMT +2. The time now is 09:29. |
- Copyright 2026 4Tuning