![]() |
da asa este turatia dieselului este oprita prin regulator la asa numita limita de fum deci se poate si mai mult dar apare poluarea
|
1 Attachment(s)
Buna seara; credeai ca scapi :twisted: never
Si aici te deranjez, a nu stiu cata oara: am auzit ca ai Kadet si ca e rosu. Hmmm :? vezi ca mai am putin si imi fac franele la manta, asa ca sa iti parchezi masinuta in alta parte, daca ti-e mila de spoilarele alea hehehe Te astept la o liniuta, deci copii, fiti atenti 2.0 115CP vs. 1.7 90CP; diferenta e ca a mea are tractiune spate si e pe carburatie. Ce ziceti? am sanse? Oricum, serios vorbind, imi place masina ta, dar si sa concurez, chiar daca nu am cu ce; :D ciao !!!! |
-scuze; cred ca te-am confundat
-adica mai mult ca sigur -oricum masina e la fel cu cea a unui prieten -nu cumvaa luat-o de la tine? ca nu o are decat de vreo 3 luni ciao |
O MAI AI?
SANT CURIOS SA VAD CUM SE PREZINTA! ATAT :!: CIAO |
Re: Kadett GSi
SPER SA AVEM OCAZIA SA FACEM O LINIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sAPT ASTA PUN SI EU POZE!!!!! baFTHA!!!
|
Re: Kadett GSi
apropo de comparatzia diesel benzinar........eu tot timpul am fost pro benzina dar am o astra 1.6 simplu shi la cox imi ia mai mult de 8 iar un prieten cu o vectra 2.2 gts poate sa ii dea in gura la mashina cat vrea shi nu'i ia mai mult de 7....tot beneficiul la diesel este consumul care NU SE COMPARA cu un benzinar....parerea mea e...daca vrei putere ia'tzi benzinar dar tre' sa ai shi buzunarele pline ca te usuca
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning