![]() |
Re: Romania, tara nimanui.....
Nu mai abera atat...
Se pare ca nu iti intra in cap...ca era imposibil sa o mute oricine pe fata aia... Daca a murit dupa doar cateva ore...inseamna ca era ranita fff grav..deci daca o atingea cineva poate o omora pe loc. Am mai primit mass-uri in care ziceau oamenii cum ca politistii ar fi fost acolo la momentul accidentului...nu mai vbiti degeaba. Politia a venit ulterior si a facut cam tot ce a putut face. Ok...inteleg ca unii urasc politia romana(chiar si eu), dar totusi..si ei sunt oameni...si nu cred ca au fost nepasatori. |
acelasi lucru incerc sa explic si eu .... poate ii faceau mai rau incercandu-i sa ii faca bine ...
|
Da bine... nu au fost nepasatori decat statea la 2 metri de ea si dirijau masinile... in fine puteti sa puneti si lacat pe topicul asta ca vad ca nu mai are sens... probabil si aia erau la fel de indiferenti ca si voi si au zis ca mai bine isi vad de treaba decat sa o aline pe fata.... case closed !
|
si ce voiai nene sa faca? erau la datorie, si anume sa DIRIJEZE circulatia,era coloana oficiala
nu puteau sa plece din post ca sa nu mai zic ca fata avea fractura la coloana, nu aveau voie nici 1 centimetru sa o miste,dar sa o transporte pe motocicleta cum zic unii pe aici tot ce se putea face era sa stea cineva de vorba cu ea (dar nu politia) sa o tina constienta pana la venira salvarii cat despre vaca de la volan,sper sa faca puscarie ! desi dupa ce masina are,tare ma tem ca o sa scape basmacurata :( |
E o chesti mai mult umana... cat sange rece sa ai sa poti asista la asa ceva si sa iti vezi linistit de treaba? Bine nu aveau ce sa ii faca.. din ce am auzit la stiri fata a murit ieri... asta daca mai are vreo importanta. Politistii au avut mult sange rece, noroc cu smurdul care a venit in 9 minute de la apelul 112. Iar salvarea la scurt timp dupa...
|
1.coloanele oficiale nu au voie sa opreasca.chiar daca accidenteaza ele pe cineva,duc demnitarul la destinatie si se intorc.
2.politistii si-au facut datoria prin eliberarea culoarului 3.nimeni nu poate interveni daca nu are cunostiinte de specialitate 4.aia care a accidentat-o e o vaca nesimtita.sper sa nu scape usor,cum fac multi alti smecheri |
Asta cred ca tot aici se incadreaza: www.salvatianimalele.as.ro Eu unu n-am putut sa ma uit pana la sfarsit....
|
sa il lege cineva si pe el cu o sfoara si sa il azvarle de pamant asa !!!!
|
Nu cred ca politistii aveau ce face , poate doar sa-i tina lumanarea. Cat despre vaca aia cu audiul , sper sa nu scape de parnaie , desi la cat de infipta era si ce masina avea , 99% va scapa. I-a sarit pietonul in fata inaintea trecerii , eeeee!!
|
Mare nemernica ;cum sa zica "inca nu a murit"..cred ca nu era constienta de ceea ce zice:???::???: oricum mare pacat,din cate am inteles fata era foarte oke,la scoala acasa ..;un adevarat ghinion...:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning