Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Closed Thread

Thread Tools
Old 28-03-08, 14:21   #1
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Default Romania, tara nimanui.....

https://www.youtube.com/watch?v=nQ6qDQUVNdw
IMAGINI SOCANTE....
imaginile tarii in care traim, a unui oras inainte de un c***t de intrunire unde politistii te lasa sa mori, preferand sa isi duca "misiunea" de a "dirija" circulatia , la capat. Uitati-va si voi si ascultati ce zice soferita... "cat poti sa ai????".....Si politistul " eu sunt salvarea ce sa fac?"
S-a intamplat ieri toata povestea asta. astept pareri.......
Old 28-03-08, 15:45   #2
SHOGUN-A8

Stage 5

SHOGUN-A8's Avatar

Default Re: Romania, tara nimanui.....

Quote:
Originally Posted by Maskatu View Post
https://www.youtube.com/watch?v=nQ6qDQUVNdw
IMAGINI SOCANTE....
imaginile tarii in care traim, a unui oras inainte de un c***t de intrunire unde politistii te lasa sa mori, preferand sa isi duca "misiunea" de a "dirija" circulatia , la capat. Uitati-va si voi si ascultati ce zice soferita... "cat poti sa ai????".....Si politistul " eu sunt salvarea ce sa fac?"
S-a intamplat ieri toata povestea asta. astept pareri.......
Sincer sa fiu...nush ce ar fi putut sa faca ei......doar n-ai fi vrut s-o suie pe motor si s-o duca la spital...
Mi se pare ca a fost facut un perimetru si atat...
Insa vaca aia ar fi trebuit legata pe loc.Sper ca o sa ia ani grei(desi cred ca o sa scape). Cu cat tupeu vorbea...

Anyway....Chernobyl....here i come...I love Chernobyl!!!
SHOGUN-A8 is offline  
Old 28-03-08, 15:47   #3
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Zici ca daduse peste o pisica sau un caine..... cat despre politisti.... la cati erau acolo, o luau si o duceau de urgenta la SPITAL !!! Ei au stat acolo cu fata langa ei care murea si ei dirijau circulatia !!
Maskatu is offline  
Old 28-03-08, 16:23   #4
pHlow
4Tuning International Member

Stage 5

pHlow's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

nu puteau sa o ia d`acolo... puteau sa ii faca mai rau(oricum mai rau decat s-a intamplat nu se poate dar ei nu aveau de unde sa stie asta)
I am free, no matter what rules surround me. If I find them tolerable, I tolerate them; if I find them too obnoxious, I break them. I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do.
pHlow is offline  
Old 28-03-08, 16:55   #5
sebaaa

Stage 5

sebaaa's Avatar

Member of:
[MERCEDES]

interesant ca nici nu s-au obosit sa cerceteze accidentu
trecea Excelenta p... mele , Tariceanu .
si mai interesant e ca nici nu s-a uitat tariceanu la aia si nu a comentat nimeni la tv ca nu a zis el nimic.. aa.. a murit una..nici macar nu se intreaba CINE CUM CAND.. ca unde se stie si DC =IGNORANTA si nerespectarea regulilor..
NUMAI LA NOI VEZI ASA CEVA ;cum e sintagma aia "only in america" aici "NUMAI LA ROMANI VEZI ASA CEVA " interesant ca s-au bagat trecatorii ; daca de ex o cutita cineva sa o batea unu , nu se baga nimeni..mai ales aia de la rutiera ca nu intra in "competenta lor" ..de incompetenti.. erau azi o groaza de castraveti in zona mariott- sos panduri...ai dreq cu summitu lor.. putem face 2 chestii in semn de protest: nu iese nimeni cu masina - dar le-ar conveni asta.. asa ca hai sa iesim cu totii cu tot ce avem..sa le facem batai de cap .. vreti?
poate facem o manifestatie impotriva taxei de prima inmatriculare, ceva ...
ce parere aveti ?
sebaaa is offline  
Old 28-03-08, 18:31   #6
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

nu fiti tampiti ... sunt niste simpli polititsti de la rutiera .. nu sunt medici .. poate daca faceau ceva ... desi nu-mi vine in minte decat sa o ia sa o duca la spital ii faceau mai rau .. ei nu au cursuri de supravieturire / prim ajutor sau mai stiu doamne fereste ce .. ei stiu sa dirijeze circulatia si sa completeze procese verbale ... nu mai fiti asa naivi .. daca erati in locul lor ce ati fii facut ..?? a da .. poate daca izbucnea un incendiu si nu ar fii oprit masiniile sa treaca si s-a fii produs cine stie ce tragedie .. sa explodeze mai multe .. si ar fii fugit de acolo atunci erau de invinuit ... dar asa nu aveau ce face ...

Psycho is offline  
Old 28-03-08, 18:41   #7
ESPinoza

Stage 5

ESPinoza's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]

puteau macar sa lase ***u ala de coloana si sa se duca la ea sa o tzina de vorba sa o incurajeze nu stiu.. sa arate ca le pasa. cand vand astfel de filme chiar mi`e rushine sa spun ca sunt roman. condoleante famililei victimei
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
ESPinoza is offline  
Old 28-03-08, 19:47   #8
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

ei sunt pusi acolo sa dirijeze circulatia ....

ia uitat-va aici ce face politaiu ... sta langa ea ...

https://www.youtube.com/watch?v=Sx_Yih5Msvk

si asteapta sa vina serviciile competente

cred ca mai de condamnat este soferita care a lovit-o pe trecere .....

ia uite aici .... aici nu mai e politia de vina si nici soferul ....

http://www.protv.ro/filme/imagini-so...le=48809#48809

Last edited by Psycho; 28-03-08 at 19:50.
Psycho is offline  
Old 28-03-08, 21:39   #9
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
nu fiti tampiti ... sunt niste simpli polititsti de la rutiera .. nu sunt medici .. poate daca faceau ceva ... desi nu-mi vine in minte decat sa o ia sa o duca la spital ii faceau mai rau .. ei nu au cursuri de supravieturire / prim ajutor sau mai stiu doamne fereste ce .. ei stiu sa dirijeze circulatia si sa completeze procese verbale ... nu mai fiti asa naivi .. daca erati in locul lor ce ati fii facut ..?? a da .. poate daca izbucnea un incendiu si nu ar fii oprit masiniile sa treaca si s-a fii produs cine stie ce tragedie .. sa explodeze mai multe .. si ar fii fugit de acolo atunci erau de invinuit ... dar asa nu aveau ce face ...
ai dreptate si tu , DAR inteligentii aia de unde or fi fost (ca au adus politai de la rutiera din toata romania) stateau la 2 metri de fata aia si isi vedeau LINISTITI de treaba, de zici ca cine stie ce sa intamplat..... a dat masina peste o proasta... ei si ce? el dirija circulatia... aia las-o sa moara....

Daca erati voi acolo cum era? sa stai jumatate paralizat pe jos, sa iti fie frig de la hemoragie... si sa vezi cum o soferita idioata(aia care tea lovit) sta de vorba si da interviuri la tv, si un politist e la 2 metri de tine si dirijeaza circulatia... cum ar fi sa fii asa neputincios... daca erati voi acolo sau sora voastra sau mama voastra cum ar fi fost?.... ar trebui sa fim mai severi si sa nu ne mai lasam calcati in picioare chiar asa in halul asta !

Last edited by Maskatu; 28-03-08 at 21:43.
Maskatu is offline  
Old 28-03-08, 21:47   #10
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[PEUGEOT]
[FORD]

Quote:
Originally Posted by Psycho View Post
nu fiti tampiti ... sunt niste simpli polititsti de la rutiera .. nu sunt medici .. poate daca faceau ceva ... desi nu-mi vine in minte decat sa o ia sa o duca la spital ii faceau mai rau .. ei nu au cursuri de supravieturire / prim ajutor sau mai stiu doamne fereste ce .. ei stiu sa dirijeze circulatia si sa completeze procese verbale ... nu mai fiti asa naivi .. ...

cand ai luat permisu in cartea dupa care ai invatat si in decret apar niste chestii legate de primul -ajutor.... cum adica sa nu stie....
se presupune ca si ei au B-u macar

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
si pentru ca n-am avut bani nici de audi nici de Alfa Romeo, mi-am luat Peugeot.
Sindrom is offline  
Old 28-03-08, 22:00   #11
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Asta ar trebuie sa fie un semnal de alarma, intr-o tara civilizata. O sa se faca putin tam-tam si dupaia o sa dispara ca toate celelalte intamplari...
Snapy_xxl is offline  
Old 28-03-08, 23:52   #12
cata_tm

Stage 5

cata_tm's Avatar

Member of:
[DACIA]

intamplator..acum doua saptamani am vazut o scena IDENTICA! pietonilor, cel putin dupa parerea mea, li s-a schimbat putin mentalitatea... zic ca "sa dea peste mine", ca el e de vina..da..bun..sa zicem ca eu fac puscarie, si nu mai conduc in viata mea, etc...dar tu..adica frate..si sa ramai in viata..tie nu iti pasa ca ai oasele sudate, ca poti sa fii sanatos in loc sa fii ciung?

legat de STIRE...ce sa zic..ca la atentat...tara de cacat, televiziune de cacat... ei sunt PRINCIPALII factori care induc oamenilor idei preconcepute...pardon..sunt doar idei tampite.. au rating..au facut senzatie.. ce transparenta..ce realitate )
NIMENI nu muta victimele in cazul accidentelor, in afara de cei de la smurd, ambulante, etc...dar cum am mai zis..a fost stire de senzatie? a fost.. are dan diaconescu fani? are..
cata_tm is offline  
Old 29-03-08, 20:30   #13
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

cata_tm.... ipotetic vorbind acum... sa ne imaginam ca era domn Tariceanu, traversa frumos strada neregulamentar sau regulamentar ( nu conteaza) si dadea peste el un om cu o masina.... la pariu ca in maxim 2 minute ateriza un elicopter pe acolo? ii faceau politistii si respiratie gura la gura... ce vorbesti
Maskatu is offline  
Old 29-03-08, 21:07   #14
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]

da .. dar era tariceanu ...
Psycho is offline  
Old 29-03-08, 21:11   #15
Maskatu

Stage 5

Maskatu's Avatar

"exactamundo"... asa ca incetati cu idioteniile astea ca dc sa o ridice.... ca mai bine o lasa acolo... ca sa vina salvarea... oameni buni, suntem in 2008... s-au inventat statiile, telefoanele mobile si chiar statii speciale pentru interventii.... se puteau suna cu aia de la salvare sa zica bai frate avem aicea o proasta a calcat-o alta proasta... voi unde aveti cea mai apropiata masina?? poi o avem la 3 km... a bine ne vedem la x loc (jumatatea distantei) si tot era ceva... dar ce vorbesti mah... suntem in Romania si cum am zis si la topic.. tara nimanui!
Maskatu is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -