![]() |
Re: boxe spate
eu nu ma refeream la baraitul boxelor..e acolo alt barait ...se aude in ultimele 3 secunde o sa fac azi alta filmare...e si de la telefon..imi baraie prostia aia inca re sunt prinse...e un material cum e in plafon bagat...treble il am la nivel 3 din 6,bass 2/6 iar balansul nivelul 8/12 spate (am 6 nivele pt fatza ,6 pt spate...si e dat la nivelul 2 spate.)
|
:D ce telefon mobil ai ??? lipeste niste licurici pe el sa vezi daca mai baraie boxele :))
|
:)) am nokia n70...camera de 2mp si credema ca chiar scoate bine pozele ,comparate cu ale multor camere foto digitale,dar pe filmulete nush cum e;)) mai fac azi un film
|
eu ma gandeam ca poate de la telefon iti baraie boxele ... ia incerca sa il uiti acasa si vezi daca mai baraie boxele ... si daca nu mai fac figuri, da-mi un pm cu id-ul tau sa iti explic cum sa faci sa nu mai faca nici cand ai telefonu cu tine
|
hai sa ne intelegem, poate nu m-am exprimat corect... da-i mai multa putere pe difuzoarele spate si mai putina pe fata. cam 30% pe fata si 70% pe spate. da-i la nivelul 4-5 pe spate si la 2-3 pe fata si vezi cum suna.
|
pai nu e de la telefon... ca eu de obicei il tin desupra la cdplayer...sau nu il am la mine..si oricum mie imi baraie prostia aia in care se tin ele boxele...nu membrana ca stiu si eu diferentza mai fac acum un film sa vedeti..;)) apropo id meu este : speed_vibrate
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nam mai putut da edit...e format mp4 al telefonului,e video..dar merge deschis cu media player....si il vede ca melodie..daca aveti convertor...sal faceti in avi merge si video..ascultati bine de la 1:03 minute. sa fiti atenti de acolo...pt cei care vad video...FAD= balansul(pe fatza sau pe spate) si BAL= balans pe stanga sau pe dreapta..
|
Quote:
|
...ai sistem mai bun?vrei sa iti fac eu video la motorul meu?il duc detasat pe al tau pe zgomot:)))))
|
Nu stiu ce muzica ai Donn si sper sa nu gresesc dar stiu ce muzica are Petre si eu cred ca e mai sus decat tine,este mai sus si decat mine DAR la inaltimea masinii pt ca eu sunt mult sub el cam cu vreo 5-6 cm :).
|
pai tocmai ca eu am zis ca el are muzica mai buna ca a mea,dar eu am motorul care bate mai rau ca la toti...daca stai 1 minut langa el...si il turez zbieri unu la altu sa te auzi;))
|
apropo ...vineri sau sambata dau JVC`ul pe un sony xplode ...a inceput sa o ia razna al meu ...mp3...si il dau pe un sony...track...care lam probabt si merge mai bine la mine...si scoate calumea...astept pareri...desi...stiu ca o sa ziceti multi ca nu e bun sony,dar fata de al meu e mai bun,mai scot si bani, si pe al meu nu as lua mai mult de 1 ,5 mil,ca e 2,5 nou
|
sunt bune sony explode , si fratimiu tot la fel are si merge destul de bn si nu are nici o problema la el.
|
Daca sony xplod iti place cum suna:lol:, asculta un pioneer sau clarion, eu am un clarion si sunt f multumit de el.Bafta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning