Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   Mai merita golf 5 nou? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/71594-merita-golf-5-a.html)

Cosmin255 25-03-08 01:09

Re: Mai merita golf 5 nou?

Peugeot 308....?

22VIN 25-03-08 08:12

ok daca ai 19 ani eu zic nu golf5. ai nevoie de ceva mai "tineresc" :)) nu zic ca golful nu ar fi, dar sunt si alternative mai atractive parerea mea.
nu ai nevoie de clima "bizonica" :)) la varsta ta nu ai nevoie de mai mult de un aer conditionat. eventual o clima simpla desi in multe cazuri e doar un moft. clima, parerea mea, se renteaza doar atunci cand mergi mult cu masina, o pui pe auto, ca sa nu mai stai sa reglezi la viteza aerotermei sau sa inchizi aerul conditionat. altfel, eu nu-i vad sensul.
si din parerea mea 1.6-le ala de 102cp de pe VW nu e deloc stralucit.
potrivita pentru varsta ta ar fi un astra GTC, dar nu stiu cum o iei in banii astia (adica cu ce dotari)... eu iti spun ce stiu... a da si multe p**de (scz limbaju) cel putin de aici din pitesti se uita dupa GTC. golf-ul e deja comun:P

Lightweight 25-03-08 11:41

@obrazNICK- peugeot 308 mi se pare cel mai urat dintre toate peugeoturile

@amphetamine-stiu ca nu aveam nevoie de clima bizon:)), masina este adusa asa la curtici, nu pot sa le zic sa-mi dea clima jos:))
Am fost astazi la astra si din pacate nu au nimic pe stoc, GTC la comanda, asta inseamna minim vreo 2 luni de asteptare din ce a zis dealeru, este astra cu 5 usi pe stoc in ungaria, dar aceea are 1.6 115cp(care desi are 13cp in plus fata de golf, face 0-100km in ceva mai mult timp), asta nu era o tragedie ca doar nu ma duc la linute and shit, dar din pacate are culoare rosie; deci cade si opelu'.

Am luat-o prin eliminare asa ca va spun la ce am ajuns:
Fiat,Ford,Seat,Peugeot,Renault,Hyundai,Opel,Nissan ,Honda,Citroen-astea cad :D

22VIN 25-03-08 18:17

pai si vrei sa iei asa masina de-a gata?
asta am facut si eu si am regretat dupa pt ca mi-ar fi placut sa fie exact asa cum doream. si asta pentru ca ai mei cand au luat-o acum vro 3 ani n-au vrut tot asa sa astepte 2 luni.
nu fa prostia sa iei o masina de pe stock. configureaz-o, pt ca iti va parea rau dupa. crede-ma.
si crede-ma ca astra aia face suta mai repede ca golfu. un sfat iti dau: nu te lua dupa hartii, in marea majoritate a cazurilor ori apare mai lent, ori mai rapid (ex: logan):))

Lightweight 26-03-08 12:41

Mda, am dat deja avansu' la golfu din primu post, sper sa-l am sapt. viitoare.
Multumesc de sfaturi & pareri.
Se poate inchide.

22VIN 26-03-08 17:59

s-o stapanesti sanatos cu cat mai putine incidente (de preferabil fara:D)

tase_astra 30-03-08 22:02

Felicitari. S-o stapanesti sanatos. Si eu astept tot un Golf saptamana viitoare.

FIGHET 31-03-08 00:56

mult succes cu golfu

All times are GMT +2. The time now is 12:51.

- Copyright 2026 4Tuning