![]() |
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
success... si eu sunt curios de masinile pe care le aveti acolo la rm. valcea... asteptam poze! eventual poti deschide un thread si la noi pe forum.midnightracers.ro
|
Quote:
|
Quote:
|
ca deobicei papaglii vb aiurea...
in fine sa revenim la subiect. Pai da masina lu tino era membra cu vechiul proprietar :) cica ar avea prioritate. P.S. Nu am masina destul de tunata incat sa ma bag in asa ceva. sunt constient nu ca altii. |
poti sa te bagi la look :)
|
ba care a sters ma posturile de aici? Ce ati avut ma cu posturile lu baiatu ala din MR care postase aici?
|
si mai era si postu lu alt membru MR. Ala unde e?
|
kiar asa... cine mi-a sters postul???
as dori o notificare pe privat cand imi este sters un post, parca asa e regula... sau sunteti moderatori de ocazie? astept raspuns cat se poate de repede ca deja incepeti sa o luati razna si ne calcam pe bataturi!:mad: |
eu le`am sters. imi pare rau ca v`a deranjat. am pus toate offtopicurile la loc. CizKo arata`mi si mie te rog regula:)
L.E: si ar fi bine sa iti pui locatia corecta la profil https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-ro-noutati-sugestii-reclamatii/59270-regulament-moderatori.html uite asta e regulamentu moderatorilor. arata`mi si mie unde scrie si o sa vezi ca nu suntem moderatori de ocazie |
trufy my friend... sunt si eu moderator pe forumul clubului din care fac parte.. si am invatzat de la ceilalti mai vechi de pe alte forumuri asta ca sa intelegi ca nu vb aiurea!
cand stergi postul cuiva, cand ii dai warning sau ban, cand ii modifici threadul, cand intervi peste user folosindu-te de abilitatile tale de moderator il anunti cu ca ai facut acea interventie printr-un simplu mesaj privat in care ii explici actiunea! nu cred k e cazul sa ma vezi pe toate threadurile facand offtopic, nu sunt avid de posturi... nu ma identific prin posturi ci prin nick-ul meu CUZKO!!! asta ca offtopic... si ca info! |
nu ma intereseaza regulamentu de pe alte forumuri cat timp eram moderator aici. Te`am rugat sa`mi arati in regulamentu forumului 4tuning unde scrie ca trebuie sa te anunt.
|
Trafy fara nicio suparare da tu chiar faci ce iti trece tie prin cap pe forumu asta....sunteti moderatori mai multi si va intelegeti NU...!
NU trebuie sa fie niciun regulament....dar mi se pare ca ar trebuii sa ii zici la om cand stergi ce a scris elll!!!!!! |
iti dai seama ce ar fi sa dau la toata lumea pm cand sterg? s`ar numi SPAM. Nu fac tot ce`mi trece prin cap, fac tot ce cred eu ca e bine si NU ma inteleg cu celalalt moderator pt ca nu vrea sa colaboreze. daca NU ar fi nici un regulament ar fi praf forumu asta. Lamurit ? vezi ca te incadrezi la offtopic si te pot penaliza
si inca ceva FLO, uite ce au zis Gabi si Psycho ( Super moderatori ) cand i`am intrebat daca trebuie dat PM Gabi : Ar fi inuman! Psycho: nu cred .. asta ar inemna sa dai zeci de mesaje :) ... nici chiar asa:) |
Quote:
Trafy nush regulamentul ca sa fiu sincer si oricum nu vreau sa o dam in cearta sau altceva...siasa am vazut ca pe forumu asta toata lumea se cearta in loc sa fie o FAMILIE......nush... in fine... |
io nu ma cert cu tine ca n`am de ce, ti`am explicat doar, totusi ar fi fost bine sa il citesti inainte de a posta ceva. dar niciodata nu e prea tarziu
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:46. |
- Copyright 2026 4Tuning