![]() |
Re: "ATAC": Bucuresti, Raiul Curselor Ilegale De Masini
Eu sincer nu am auzit inca de ziarul asta .Dar fiecare articol de acest gen , atrage cat mai multi cititori.
|
pur shi simplu n-au treaba oamenii........:D
|
cand vrei sa mai vinzi cateva ziare evident ca scrii cate o aberatie dinasta...in primul rand jurnalistul care a scris acel articol nu are nici macar 1% treaba cu ce se intampla la lasarea seri pe strazile capitalei iar in al doilea rand nu cred ca un veteran al curselor le va da vreodata detalii despre asa ceva...sunteti penibillllllliiiiiiii
|
sincer veteranul acela cred ca este o alta inventie de a lor
|
Doamnee ce handicapati astia cred ca a inviat clanul Corleone in Bucuresti ,si veteranu ala de isi prepara masina o saptamana ca pt o doza de adrenalina vai de capu lor de tampiti nu mai pot de ras cand vad ce aberatii scot astia
|
:evil:am zis lasai, nu mai are ce sa scrie presa romaneasca:evil:
|
frate.....problema e ca ei habar nu au de ce se petrece defapt la o cursa ilegala.....si cu afirmatiile astea eronate pe care le fac ei la fiecare articol...ne pun pe noi intr-o lumina proasta.....suntem considerati un fel de criminiali...sau ceva de genu...de catre unii mai inchisi la minte. ca oamenii obisnuiti care citesc articolele astea iau de bun tot ce se scrie acolo .
|
idiotzi...
|
Ok nene toate ca toate ,dar ESTE IN PRIMUL RAND GRESEALA AUTORITATILOR DE CE NU ISI POT DA SEAMA CA DACA AR ORGANIZA SI EI MACAR odata la 2 saptamani Curse LEGALE la care sa participe toti pasionatii dupa capacitatea cilindrica aceasta problema s-ar diminua si nu ar mai exista atatea culse ILEGALE si nu ar mai fi nici Permise suspendate nici dosare penale si toti ar fi multumiti.
Ar putea sa faca in felul urmator sa organizeze curse dupa capacitatea cilindrica cu premii pentru castigatori cu sponsori ADICA SA FACA CEVA MISTO. Dar NU ei nu se gandesc ca cu chestia asta ar scoate si ei ceva bani dar DE TRAIM IN ROMANIA SI... asta ne face sa nu ne dam seama de ce ar trebuii facut cu adevarat ca toti sa fie multumiti si impacati. |
wow ce tare este la bucuresti =))
ba ce cacanari de oameni( ratati ) sunt pe acolo de va ard asa fara motiv. parerea mea din banat este: ma autocitez" cand ii prindeti sa le dati muie" am incheiat citatul, iar eu din tm sa le dau muie gaozarilor alora tradatori de la necunoscutul ziar"ATAC" |
mancatori de c*** bai nene astia nu au ce sa mai scrie.....orcum ATAC egal 0
|
Ce vrajeala bai frate!!! Auzi si la veteranu ala " imi prepar masina o saptamana intreaga ca sa o distrug in 2 ore" asta se crede la formula 1 :))) ma mir ca nu spune ca da bani si pe roti ca le schimba in timpul curselor. Ba.. n-au minte astia ma!!
|
Asta e un articol scris din filme si jocuri de pc.
Niste martalogi care nu au ce face. |
un VETERAN AL CURSELOR care e inebunit dupa curse nu ar spune asemenea detalii, s-ar priva singur de adrenalina din curse.bolnavi la cap ce sa le faci.cat pot sa mai minta unii pentru 3 pagini vandute.
|
io unul cred k povestea cu veteranul este inventata doar k sa mai vanda si ei un ziar doua....parerea mea ca nu cred k unul din noi s-ar fii injosit pt atata lucru...sau poate da. in fine io sincer sa fiu nici nu am auzit de publicatia asta. oricum ratati pe viata oameni. r3spect 4 all.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning