![]() |
Re: Monden in Bacau
Quote:
|
nu e chiar nici o problema, am zis eu ca e, sau ti se pare a fii:)))
|
Quote:
nu stiam insa ca redeschide cafenea. unde peste drum? sus langa brd? sau unde? :rolleyes2 |
Quote:
|
ms frumos boasa :)
|
Acum sa vedem daca asa o sa fie nu stii ca lui ce-i vine in cap dimineata aia face :)
|
ok, nu sunt lamurit ce cafenele sunt ok in bacau...
cafea cu lapte era cea mai lejera, dupa parerea mea, art cafe cea mai expirata(e un fel de birt acum pt mine), cafe du theatre e prea mohorata si rece, alea din mall de la parter sunt destul de impersonale, la etaj e roc a fella care e acceptabila, si cam aici se termina lista pt mine... cum ziceti voi ca e? |
Budha e acceptabila deoarece acolo vine lumea de la cafea cu lapte, ania eu zic ca e ok
|
asa, budha, uitasem de ea
ania, am rezervele mele, si sunt legate de oamenii de acolo... |
Zi-mi si mie sa ma feresc si eu :) eu nu am avut nici o problema pe acolo de nici un fel chiar, sper sa nu ma insel :)
|
:shock::shock::shock::shock::shock: deci pana la urma Pa-Pa Cafea cu Lapte ? :( sau pana la urma ce vor sa faca acolo ? banca ? lol :lol: .... defapt .. e si mall aproape .. majoritatea acolo se duc .. :)
|
ce gandire profunda ai avut mai gabuzule!!!!:)))))
|
auzi ce ne spune domnu' boasa, ca o redeschide in locul statiei selena :)
|
Lasati mall-ul ca vine vara si se deschid terasele mai baieti...
|
eu unul abia astept :)
sunt curios cum o sa arate terasa de la zebra, n conditiile in care fac piateta vietii mele in fata casei de cultura... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning