![]() |
Re: Volvo 244
dk nici asta nu e OK...pt unii cu fitze in cap...si masini roz bombonel, atunci luati-va bling-bling-uri..si lasati Tuningul pe seama altora..e topic de Tuning aici..., de fitze e dupa coltz :wink:
pana s-au incarcat toate pozele..am zis sa citesc comentariile, tare nashpa, unii chiar nu mai pot de invidie:shock: ...sau chiar asa mult ne plac kitsch-urile ..noua romanilor incat plangem dupa ele :???: ? e o tiribomba..nici macar nu putem spune k arata a sleeper..pt k e modificat si aspectul..si totusi unii ar prefra spoilerele, antene aripioara rechin, ploape si alte briz-brizuri de genul ..ma rog...gusturile's gusturi....:rolleyes2 :D |
Nu inteleg de ce unii se iau de masina asta? Poate ca nu s-a auzit de sleeper si la noi in tara destul de mult...
|
nu ma ce sa zic decat e simplu cu gust si cel mai important cu muschi, ce mai vrei?
:?: |
da e zuper careta..........
sa zica lumea ce'o zice......mie i'mi place:P |
am si eu un 244 sleeper ...hehe ... motor netunat ... dar puternic, am umilit multi cu ea ... :twisted: ... multi o vad si isi zic nasamibag iar o rabla veche ... si vor sa treaca ... si rabla nu poate fi intrecuta ... :lol: :lol: :lol: ... nu eleronul e important, nu abdtibildurile cu billstein, nos, alpine etc, de care mutli habar nu au ce fabrica firmele respective ... puterea si marimea motorului conteaza!!!
|
vorba ceea >> there's no replacement for displacement :wink:
asta pt cine intelege:) cu sigurantza japonezii nu cunosc zicala :lol: :lol: :oops: |
Quote:
|
cam asa arata in viziunea mea o masina adevarata....
|
batranca mea, nu e batrana, e tipa tare HOT, are doar 28 !!! ani :D
motor B21A, carburator, adica 2127 cmc, aprox 110 cai ...... nui mult pentru o masina asa mare ... dar totusi mult "masinutze din plastic" de azi raman in urma mea ... :D deci nu e tunata deloc, nu stiu daca va fi ..., are motorul destul de mare, tractiune spate (ptr necunoscatori), frane pe discuri, toate 4 ... no iau la curse ... doar asa din cand in cand de la un stop la celalalt |
design nu-mi place ... imi plac c re sub kota
|
frumos scris...:lol: 'ntelegem tot..dk ne chinuim putin :oops:
|
adevaraciune de masina....:D
pentru generatia ei,are o putereeee...moama moama...:D |
Quote:
|