![]() |
Re: BACAUL plin de camere de filmat
Quote:
si mai cristi fiecare vede in felul lui altii folosesc termeni mai expresivi ... alti nu si tot asa si nicu are dreptatea lui chiar si la 50 de metri daca stai in spate la tir tot iti arunca pietricele ,chiar si la o distanta mai mare apoi la distante nici nu vreau sa ma mai gandesc dar asta e treaba si cu mersul in spatele tirurilor e bun dar poti merge si in lateral daca permite drumul sau in fata si vezi daca incetineste o lasi si tu usor daca mergi asa si cel mai bine mergi cand e ceata in spatele tirurilor :) |
cel mai bine e sa mergi tot in fata, sa-i depasesti pe toti, iar cu politia trebuie sa mai si gusti din esenta de amenda, altfel cu ce te mai lauzi? (stiti voi, de alea: mama, cate puncte mi-a dat...etc.):lol::lol::lol: deci, dai un ban dar stai in fata!:lol::lol::lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: soferii din bacau-mai marlani ca altii?
Am facut vreo 2 drumuri pana in Hatzeg si inapoi in Iasi. Traseul: Iasi - Bacau - Brasov- Sibiu-Sebes-Hunedoara-Hateg. Pot zice ca pana la Oituz, unii soferi chiar si de masina mica ma mai atentionau, ba un blitz, ba o mana scoasa pe geam ... na ! Le multumeam si eu. Logic. Si la randul meu atentionam si eu cu blitz mai insistent sau cu o mana pe geam...! Si mi se multumea. Pot zice ca pana la Oituz soferul moldovean e mai "cilivilizat" si "educational mai bun". Dar de acolo...fratelo s-a rupt firu! Pot zice ca nu am primit un blitz, o atentionare ... am trecut pe langa radar din instinct sau..pana mea cu 90 la ora...Am facut blitzuri la altii..dar nimic. Un multumesc nu am primit. De 2 ori acelasi drum, nimic. O alta faza este ca...Moldovenii au mai multe radare puse, dar ceilalti din partea aia Brasov, Sibiu si Hunedoara nu prea...putine,puse in zone cheie,dar in rest doar echipaje ce se uita. Ce am mai vazut fain...drum cu camere si ecrane mari de atentionare...Super pot zice! Bravo lor!!! Mai am un obicei sa mai fortzez benzile...sa merg haotic si...na....ma mai lasa cate unu si de fiecare data pun avariile si ii multumec in acest gen. Numai ca odata... Unu ce m-a lasat sa trec....i-am multumit prin avarii si la 5 secunde era in dreapta mea si imi arata ...dejtu. Nu am inteles motivul...dar....asta este.
In concluzie in Moldova sunt multe radare, soferii se mai atentioneaza intre ei, nu toti, mai multumesc unul altuia, dar .... in partea de Vest alta e treaba. Soferii de tir fac regula pe strada....si....blitz,flash....da Doamne sa ai in fatza un coleg din judetz cu tine! Drum bun fara evenimente! Ma batea la cap o idee....pe o bucata de drum Iasi-Bacau sa fac o investitie prin banci, si sa montez camere de luat vederi...si implicit amenzi. Si la fiecare amenda sa imi revina c-am 50% din valoarea ei...ce spuneti? |
Marlani ?! Mai degraba ingerasi .
Asa ii vad eu de fiecare data cand vin in Bacau , intr-adevar ,e loc de mai bine insa comparand cu alte orase , traficul este lejer . Daca vreti sa vedeti marlanii si marlani, tot felul de frustrati si psihopati cu carnetele in mana, va invit in traficul mirific din Bucuresti, intr-o zi lucratoare(luni-vineri) ;) . Cat despre comozii care vin din sens opus si au observat un radar si nu se sinchisesc sa dea niste flash-uri, nu mai zic nimic, ca au zis antescriitorii . |
Quote:
s-au mai gandit si altii stai linistit ,si la cluj s-a pus si in aplicare |
Quote:
|
Dar asa fac si eu un ban...si va invatz si pe voi sa fitzi soferi! Ca de cand mi`au luat marlanii de gabori la Bacau permisul pt 116 km/h in localitate...si nici un flash nu am primit....!
|
Quote:
he he he, asta e tare de tot. In ce priveste soferii din Bucuresti, eu pot sa zic ca sunt mult mai intelegatori si open-minded decat capsomanii de aici.Si sa va dau exemplu de ce.Pai este pe un drum de 1 singura banda, sens unic unde se lucreaza ,masini parcate pe stg-dr, cauti un loc de parcare, gasesti in spate ai coloana, pui frana ,bagi marshalier, si 'obligi' coloana din spate sa iti faca loc.Ei ia spuneti-mi voi aici cum ar reactiona soferul bacaoan la o faza de asta?Claxonul rulz!!!Repet era in plina strada circulata in fata la BRD vis-a vis de pasajul Victoriei ptr cine stie zona.Apoi alta treaba, fiind extrem de aglomerat dimineata pe Pod Grant, toata lumea merge la servici, se fac 3 benzi si unii forteaza la iesire spre 4, am patit ca un tip cu un golf V sa imi agate oglinda astfel.Ce credeti ca a facut?A franat si a asteptat sa ajung in dreptul lui si a ridicat mana sa-si ceara scuze.Ce e cert e ca acolo daca te bagi, adica lasi botul masinii in fata astia stiu ca tre sa franeze si te lasa, si majoritatea cam 70% aprind avariile in semn de multumire sau daca nu ridica mana. Pe de alta parte in Bc daca vii tare si iesi cu masina in intersectie un pic ma mult, soferii se crizeaza, se duk pe contrasens, franaeaza haotic, ori se opresc de frica in dreptul tau si incep sa urle ca ce ai esti nebun, ce vrei sa fac...si mai rau blokeaza trafic. |
Quote:
asa este ai mare dreptate in ce priveste bagatul in intersectii in bucuresti e altfel te lasa ,sau cand treci de pe o banda pe alta al fel si multe alte chestii stii cum e.. ei sau si invatat de atata timp si ei numai asta fac si normal ca te lasa ca si ei la randul lor vor fi nevoiti sa iasa de undeva si mai e o chestie la bucuresti feresteti fata ca spatele til feresc altii ,ca acolo nu stii ca iti pune o frana brusca |
nu toti soferi din bacau sunt marlani :) in mare parte da .. doar astea de la sate :)) :rolleyes2 oricum multi fac blitzuri doar la misto si asta e enervat :)) am patit odata si am mers 200m cu 50km/h x( aveam niste draci .. daca stiam ma duceam dupa ala si ii dadeam in cap :)))
|
ai mers 200 de metri cu 50 km/h ?
si de ce e asta o problema? |
pt unii 200m cu 50km/h inseamna o eternitate:lol::lol::lol::lol:
|
lasa-ma sageata, ca stiu eu de ce am intrebat :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:59. |
- Copyright 2026 4Tuning