![]() |
Re: Un NOU Inceput!!! Golf 4!
io-l inteleg....am avut 30 de zile pt neacordare...e trist...eu am prins atunci si cu reexaminare...si era caternica maxima cu intrebarile gen"ce dimensiuni are mamaliga de incepator" sau "ce lumini trebuie sa aiba ciobanii din fata si spatele turmei de oi" :)))
Ribi tu mai dai examenul? parca s a scos...sau daca il dai ti se reduce perioada...daca nu dai astepti sa se implineasca tot termenul....sau cum era? :) |
hai k acum au revenit la normal cu intrebarile...prioritate, intoarcere, stationare, semne...etc. nu aberatiile alea de acum fix un an cand mi au saltat mie permisu'...
|
ce trist :)) zici ca e ultima data in viata ta cand mai conduci :)
|
foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos, imi pare rau de cele intamplate...
|
Quote:
|
Hai bre'... :D Capul sus... Il iei inapoi, ce naiba ;)
|
:)))
la 20 de ani poti sa minti ct vrei tu de frumos ca nu te crede nea' garcea ala nici mort :)) |
oi fi si tu vreun pilos :p
|
nu e mult pana in aprilie si oricum vine primavara , mai faci si tu plimbari ca cica mersu pe jos face picioare frumoase(asta merge mai bine la sexul frumos, dar poate ca ai si tu pe cineva care sa se plimbe cu tine si sa isi faca picioare frumoase). bafta pietonule :-)
|
:) frumos golfuletu :P....Pacat ca dai rekordu :P ...si eu m-am gandit la un tdi mai nou...dar rekordu tot nu-l dau :P..se prepara de forja :D
|
Quote:
|
mai bine lasa masina asa cum este...
mai pune si tu niste poze cu interiorul masini;) ai inscris masina pana la urma? |
Quote:
no comment |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:52. |
- Copyright 2026 4Tuning