![]() |
Re: Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
Ready! Scuze Geo dar abia acum am intrat...
|
Masina mea AICI.
Multumesc ! |
Quote:
MS :D |
5 Attachment(s)
Salutare!
Aici puteti vedea mai multe despre masina mea, valabil numai pentru cei cu MULTA, MULTA rabdare: https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html Si un scurt rezumat, pentru cei cu rabdare putina :lol: : -bodykit custom -arcuri sport Matiz (FK) -scaune Sparco Sprint retapitate cu piele -sistem audio ... decent (nemontat inca) -motor 1.0 12V twincam turbo 3 cil. - 100 CP (achizitionat, verificat, nemontat inca din lipsa unor piese mici si importante) -jante 16 inci si multe altele. Urmeaza foarte curand o revopsire (va fi verde), gume 215/35/R16 (momentan merg fara gume, dupa cum se poate vedea :lol: ), montarea motorului si a instalatiei audio, precum si o restilizare sumara a interiorului. Si cateva poze: |
De parca e vreun posesor de Daewoo care sa nu iti stie masina :lol: :lol: :lol: Si acum imi pare rau ca n-am apucat sa fac o poza cu ea la 4Tuning Fever :sad:
|
Asa e... nu cred sa fie cineva care sa nu o stie ;) eu am avut rabdare (mai de mult) si am urmarit topicul tau :)
O expui anul asta la 4t days? |
5 Attachment(s)
si eu cu ticozaur-ul :lol: ct27syn :lol:
|
@Snappy: n-am stiut ca am masina atat de cunoscuta - cat despre poze, vei avea ocazia sa faci la Bucuresti, peste o luna...;)
@Geo_ZGA: o expun, se pare ca mi-a fost aprobata cererea :D Dintre userii Daewoo, cine mai expune masina la Romexpo? (bine, oricum va identific pe-acolo, dar intrebam de curiozitate :-)) |
Stai asa ca sunt 70% sanse sa vin. Cine stie ce surprinze ascund aia 30%...
Inca nu am auzit nimic despre o eventuala expunere Daewoo. Eu unu sper sa mai fie :D :D |
3 Attachment(s)
Iata cateva poze pe care am reusit sa le gasesc si eu cu masina.
Promit sa fac altele in care masina sa fie "atractia" principala. |
|
3 Attachment(s)
Masina mea...
|
2 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
hop si io...
sunt din sibiu....am un cielo din 96`....stock...la care sa urmeze....ionizare,jante si mai in varaa crek multe alte chestii... |
8 Attachment(s)
buna va prezint si eu micul meu gigant
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:06. |
- Copyright 2026 4Tuning