Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica BMW (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html)
-   -   Roll Cage BMW (si in general) (https://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw/65251-roll-cage-bmw-general.html)

bimmer3 03-03-08 11:01

Re: Roll Cage BMW (si in general)

Quote:

Originally Posted by B-XX-NOX (Post 1396195)
tu stai cumva pe la potcoava... umpik mai sus spre minis ? ti-am vazut masina in spatele blocului de garsoniere de la fostul "yelow club" arata simpatic... ai si tu grija d ea k ieri parea cam neglijata :(

pare neglijata pt ca am dat-o:rolleyes2,la mine nu arata asa
acum am alta in curs de mari modificari

MC Mate 03-03-08 17:14

Quote:

Originally Posted by bimmer3 (Post 1396159)
pt e30 de la wiechers costa intre 1000 si 1500 eur. depinde ce vrei.
eu mi-am luat de la ei cu vreo 15 mil, dar doar pt partea din spate, de stalpii centrali in spate, si cu o singura diagonala.
Pot sa va spun ca materialul e super ok, e usor si pare rezistent si nici nu rugineste..semn ca nu e din fier, dar nu stiu din ce e exact.
Eu l-am luat nevopsit pt ca e mai ieftin, dar se poate comanda vopsit in diverse culori dau chiar cromat.
bafta

pune si u poze cu roll pt spate

bimmer3 13-03-08 12:52

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1397171)
pune si u poze cu roll pt spate

nu e masina la mine e in lucru in ilfov cand il montez pun poze, vezi ca sunt schitze pe site la ei
Asta al meu e simplu, are o bara in forma de `U`pt centrul masinii in dreptul stalpilor centrali din care pleaca doua bari curbate spre contraaripile spate si mai are diagonala.
Au mai venit in pachet `talpi` din otel masiv pt locurile unde se prinde de caroserie, toate suruburile chiar smekere nu d-alea ordinare si ceva stickere.
Totul se monteaza in suruburi dar teava nu e gaurita nicaieri, are urechi sudate pe ea.

ionut-01nsl 07-04-08 01:50

3 Attachment(s)
dAttachment 505999

Attachment 506000

Attachment 506001

Hexer 10-05-08 20:26

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1326414)
O sa incep eu cu niste poze cu un e36 cu un roll cage de rally

daca nu gresesc asta este un rollcage pentru circuit, unde rigiditatea caroseriei este mai importand decat protectia soferului, de asta intinde pana in spate, deci tot plafonul este acoperit cu rollcage-ul. In rally nu e admis asa ceva, acolo in primul rand protectia este principala obiectiva.

MC Mate 11-05-08 13:19

Quote:

Originally Posted by ionut-01nsl (Post 1470252)

merci ionut pentru poze :) acum m-ai imbolnavit si mai rau, mai baga si u poze cu el pe masina :)

Hexer 11-05-08 14:50

6 Attachment(s)
Potrivit FIA asa trebue sa arate un rollcage:

MC Mate 11-05-08 22:48

pai roll cageul de sus este omologat FIA dar din ce am vazut pe scanurile alea nu e nici unul inchis doar cu o diagonala la usa, e unul singur cu diagonala dar am vazut k are si o orizontala la podea.Deci ?

Hexer 11-05-08 22:51

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1528272)
pai roll cageul de sus este omologat FIA dar din ce am vazut pe scanurile alea nu e nici unul inchis doar cu o diagonala la usa, e unul singur cu diagonala dar am vazut k are si o orizontala la podea.Deci ?

in ultimi ani FIA nu mai omologeeaza rollcage care nu este de la o punte pana la celalat, nici la amatori.
dar FIA are omologare separata petnru fiacare tip de concurs (rally, circuit, si alte)

god2me 03-06-08 00:03

Mi-am comadat si eu pt E30 ul meu rollcage de la wiechers, numai ca mi-au dat un termen de livrare de cateva luni... am optat pt modelul din aluminiu cu X uri in laterale si in spate, mai trebuie sa gasesc pe cineva care sa stie sa o si instaleze, cunoasteti asemenea locuri sau persoane?

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning