![]() |
Re: Roll Cage BMW (si in general)
Quote:
acum am alta in curs de mari modificari |
Quote:
|
Quote:
Asta al meu e simplu, are o bara in forma de `U`pt centrul masinii in dreptul stalpilor centrali din care pleaca doua bari curbate spre contraaripile spate si mai are diagonala. Au mai venit in pachet `talpi` din otel masiv pt locurile unde se prinde de caroserie, toate suruburile chiar smekere nu d-alea ordinare si ceva stickere. Totul se monteaza in suruburi dar teava nu e gaurita nicaieri, are urechi sudate pe ea. |
3 Attachment(s)
|
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Potrivit FIA asa trebue sa arate un rollcage:
|
pai roll cageul de sus este omologat FIA dar din ce am vazut pe scanurile alea nu e nici unul inchis doar cu o diagonala la usa, e unul singur cu diagonala dar am vazut k are si o orizontala la podea.Deci ?
|
Quote:
dar FIA are omologare separata petnru fiacare tip de concurs (rally, circuit, si alte) |
Mi-am comadat si eu pt E30 ul meu rollcage de la wiechers, numai ca mi-au dat un termen de livrare de cateva luni... am optat pt modelul din aluminiu cu X uri in laterale si in spate, mai trebuie sa gasesc pe cineva care sa stie sa o si instaleze, cunoasteti asemenea locuri sau persoane?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning