![]() |
Sunt doar 1 in 1 :)
Doar ca prefer sa folosesc expresii mai populare :) Daca ii sa o luam asa ... si \"masina tunata\" ii o greseala tuning = ajustare ? ;)) |
expresia aia e cam trasa de par :lol:
oricum orice modificare adusa masinii poate fi perceputa drept tuning :) scuza-ma de offtopic , si baieti GATA cu offtopicul :lol: |
Eu ca \"prostu\" am crezut ca asta ii un thread unde fiecare isi pune o poza cu masina. Asa ca sa ne mai delectam si noi uitandu-ne le poze.
De aici, la faze de \"jumping\" (adica sare cineva la mine) ... nu inteleg cum s-a ajuns. Uni suntem mai cunoscatori, altii nu. Eu daca nu stiu ceva, intreb. Daca stiu ceva in plus, incerc sa impartasesc cu altii. In general nu simt nevoia sa fiu \"tehnic\". Incerc sa port o conversatie pe care sa o inteleaga oricine. Si ce daca am un \"abtibild de 10 Euro\"? La fel am si piese si accesorii care \"cumpara\" multe masini. Le-am am pentru ca imi plac. Nu ma compar cu altii in nici un fel. Mie trebuie sa imi placa. Am avut ocazia sa vad o masina de 10.000 de Euro neingrijita deloc, si sa vad o masina de 2000 de Euro care arata mult mai bine, pentru simplul fapt ca era ingrijita. Cam atata cu off-topicul pentru mine. |
nu te supara sunt si ei mai artagosi:)
aici fiecare pune poze cu masina lui :) gata , ti-a trecut ? :) lasa- in pace ca sunt rai :D |
Eu nu m-am suparat pe nimeni :) Nu sunt de felul meu suparacios :)
Mi-am amintit de replica lui Vin Diesel din Fast & Furios (cred ca toti o stiti :)) Ori esti mai tare ca mine, ori nu. Orice discutii intre acestea doua, nu isi au rostul :) Asa ca ... zambeste :) Iti sta mai bine asa in oglinda mea :) |
Nu cumva masina e/era de vanzare? am vazut-o pe net saptamana asta... si btw, in pozele de pe respectivul site se mai vedea un sticker tare urat pe luneta (cel cu \"tiger\")...
Anyway... da-ne si noua mai multe detalii despre masina, performante, consum, fiabilitate, drivefeeling... eu unul sunt ff interesat de astfel de info, pt ca in aprox o luna sunt destul de hotarat sa achizitionez si eu o astfel de masina! |
Ba da :)
Eu am cumparat masina acu 1 luna. Abtibildul de pe spate l-am dat jos. Masina merita. Nu pentru ca asa spun eu si ca mi-am luat eu. Dar daca vrei o masina mai deosebita, si nu prea scumpa merita. Eu incap bine in ea, si am 1.94 inaltime. Ii intr-adevar masina de 2 persoane. Locurile din spate sunt asa, ca sa duci pe cineva de aici pana acolo, pe distante scurte. Consumul ii mic. Cam 5 cu 7 Se conduce foarte usor. Dar asta este valabila pentru orice masina straina. Testul de fiabilitate a fost asta : A trebuit sa trec peste un podet de 10 m lungime, care avea cam 5 cm pe ambele parti intre oglinzi si balustrada. Mai era si plin de gropi imense. Am mers foarte sigur cu ea. Dupa aceea, (aici trebuia sa ajung) am urcat-o pe o rampa mare (eu la 1.94 stateam in picioare sub masina). Rampa era EXACT cat distanta dintre extremitatile laterale ale cauciucurilor. Nu avea nici macar 1 cm pt. manevra. Mai era si panta exagerate de mare. Dar in toata complicatia asta, am condus usor masina si sigur. Gandestete ca inca nu facusem cu ea nici 20 de Km cand am facut asta ... deci nu eram obisnuit cu ea. Vezi si ce model iti iei. Are cineva aici una identica stock, dar ii o mica diferenta. Eu am si trapa, geamuri electrice, eleron spate ... toate astea mai schimba. Are si putere. Nu chiar oricine te depaseste fluierand. |
Re:
Quote:
un 0-100 cam cat scoate? |
0 - 120, 8 secunde aprox.
Cum ii? Bun, rau? |
pentru o Tigra as zice ca e destul de bine 8) ...
|
Pe unu cu o Tigra identica, doar in varianta stock ... l-am cam ars destul de rau :)
|
din cate stiu eu tigra ia suta peste 10, deci 8s e un timp cam bun
|
Mai am ceva modificari pe ea ;)
|
nu cred ca prinzi suta in 8 secunde cu un 1.4 16 supape
|
imi place cum arata dar cel mai mult imi place ca are toba sport pune si tu un film sa vad si yo cum se aude ca sunt curios , jentile sunt originale sau schimbate :?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:56. |
- Copyright 2026 4Tuning