![]() |
Re: Un Subaru zburator
foarte tare filmul ... :)) .... si sincer sa fiu ii sta bine la STI pe partie :)
|
Maj. banilor vin probabil de la sponsori , un mod bun de a face reclama la suspensii ,cauciucuri etc.
|
Cum naiba puteti sa veniti cu chestii d-astea gen "isi bat joc de masina"??? O fi masina personala a lui Block? Nu cred! In aceeasi maniera puteti sa spuneti ca masinile sunt brutalizate la WRC!!! Adica saraca masina...uite cum sare 10 metri si se tranteste efectiv de pamant...nu le-o fi mila de ea???
Bugetul Subaru la WRC este 50mil Euro pe an. De ce baga atatia bani? Ia ghici... :) |
ma intreb ce suspensii poate sa iaba mashinutza aia de nu se rupe in doua oricum are cushca de protectie ....mie mila de ficatii soferului
|
pacat de masina......:(
|
Quote:
|
4TuningRO in numele meu si a celorlaltora care au probleme cu aparitia video-ului te rog sa iti schimbi metoda de post , adica sa atasezi si un link pe langa video , te rog frumos sa dai un edit si la celelalte posturi si sa le asatezi un link .
Multumesc |
sa imi spui daca acum iti apare
|
nebun rau shoferu ala =)))
cel mai adevarat clip |
superrrrrrrr tare videoclipu.Cum as putea sa il downloadez?un link direct exista.
ms |
Quote:
|
Incredibil ce senzatie poate fi sa te dai intr-un STI pe partie printre Boarderi :mrhappy:
|
foarte tare filmul
|
in filmul asta se vede cat de bine se descura un subaru ... ati vazut ce directzie precisa si ce stabilitate avea pe zapada ... incredibil ... Buna Masina !!! merita totzi banii la ce poate !
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:57. |
- Copyright 2026 4Tuning