Un Subaru care zboara pe o partie de snowboard. Cum e posibil? Am mai vazut masini de raliu sarind de pe drum, dar se inaltau cativa metri. La volanul masinii de 150000$ transformate in snowmobil zburator se afla experimentatul pilot Ken Block.
Filmarile din Noua Zeelanda au durat doua zile, si s-au folosit mai multe camere, de la sol sau din elicopter. Un avant puternic, o viteza pe masura si un filmulet pe cinste. Am vrea sa vedem si un Evo zburator, ce ziceti?
Un Subaru care zboara pe o partie de snowboard. Cum e posibil? Am mai vazut masini de raliu sarind de pe drum, dar se inaltau cativa metri. La volanul masinii de 150000$ transformate in snowmobil zburator se afla experimentatul pilot Ken Block.
Filmarile din Noua Zeelanda au durat doua zile, si s-au folosit mai multe camere, de la sol sau din elicopter. Un avant puternic, o viteza pe masura si un filmulet pe cinste. Am vrea sa vedem si un Evo zburator, ce ziceti?
aaaaaaaaa
chiar ii super tare filmuletul...misto treaba au fct baietii
De ce ai face asa ceva cu o masina, cu atat mai mult cu un STi pregatit de curse ?? Americani tampiti, au terminat drumurile sau probele speciale, WTF.... Tara de ca#%t oameni de ca#%t....
Saraca masina, asta e singura concluzie pe care pot sa o trag vazand aceasta idiotenie.
Ken Block , autorul sariturilor , participa in Campionatul National al Americii si al Noii Zeelande de raliu (locul 2 dupa Travis Pastrama) iar suportul financiar vine si din fatul ca e co-proprietar la DC Shoes
Ken Block , autorul sariturilor , participa in Campionatul National al Americii si al Noii Zeelande de raliu (locul 2 dupa Travis Pastrama) iar suportul financiar vine si din fatul ca e co-proprietar la DC Shoes
... o alta saritura :
Pastrama ala sa bagat pa raliu ca din cate stiu eu era cu motoretele...oricum frumos pe zapada cu subaru
Pastrama ala sa bagat pa raliu ca din cate stiu eu era cu motoretele...oricum frumos pe zapada cu subaru
da .. Pastrana e o legenda a trick-urilo cu motorul din cate stiu a fost primul daca nu cumva si singurul care a reusit un double back-flip intr-o competetie ... sa continuam cu Subaruri zburatoare
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [VW] [RENAULT] [4Rally]
Re: Un Subaru zburator
tocmai vroiam sa intreb unde zboara subaru...abia la sfarsit au arata o saritura cu tot cu aterizare si ai nu prea reusita......in schimb au aratat multe salturi in care masina cred ca s-a infipt in zapada la aterizare dar ei au sarit peste partea asta....
in afara de faptu ca montajul a fost super ok,masina nu a facut mai mult decat ar face orice 4x4 pe zapada.....foarte multe drifturi si scheme simple alaturi de snowborderi...daca nu erau baietzii cu placa filmul nu facea 2 lei[parerea mea]